icon

Je obezita komplikácia pri pôrode ?

21. jan 2020

Ahojte, zaujimaju ma skusenosti zien s obezitou pri porode. Je obezita dovod rodit cisarskym rezom ? Zazili ste niektora, ze vam ani nedali sancu odrodit prirodzene, kvoli nadvahe? Dcere doktor rovno povedal ze rodit sa bude cisarskym a je z toho nestastna. Dakujem za vase skusenosti.

1gabriela13
Odpoveď bola odstránená
saf1
Odpoveď bola odstránená
saf1
Odpoveď bola odstránená
mackove
23. jan 2020

Moja skúsenosť - výška 170cm a keď som šla na pôrodnu sálu 112kg nemali žiaden problém z pôrodom ale anesteológ (či kto to čo to) mal problém pichnúť epidurál , ale nakoniec to skúsil a velmi mi pomohol

iva812
Odpoveď bola odstránená
maggie20
Odpoveď bola odstránená
nika82
Odpoveď bola odstránená
roni1977
Autor odpoveď zmazal
matkahelka
Odpoveď bola odstránená
miskachrumka
Odpoveď bola odstránená
nikelca
23. jan 2020

Mam cez sto kg dva porody za sebou jeden s epiduralom prirodzeny nebol problém, druhy uplne bez vsetkeho tiez prirodzene. Nikto cisarsky nespomenul ani kvoli vahe ani pri porode ani na kontrolách. Jediný problem bol pri stroji v nemocnici co mera kontrakcie ten ich nevidel ale u mojej dr ich videl cize to mozno aj bolo vekom stroja. Ak vsak aj tak bude iny dovod na cisarsky nech sa dcera neboji doktori vedia co robia a krasne zdrave bábätko za to stoji <3

nika82
Odpoveď bola odstránená
margotka247
Odpoveď bola odstránená
tapkovia
Autor odpoveď zmazal
tapkovia
Autor odpoveď zmazal
bublinka1426
23. jan 2020

@1gabriela13 ked je telo zvyknute na vahu 65kg tak je to ok ..jasne ak vazis 55kg citis aj tych 10kg. kazdy je stavany inac niekto ma tlak 100/60 niekto 130/90...proste kazdy sme ini. ale ano nepodporujem obezitu. ale tiez som obezna mala CS a teda operacia kazda je vlastne rizikom pri nadvahe. to je holy fakt

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
Autor odpoveď zmazal
acrobaleno
Odpoveď bola odstránená
1gabriela13
23. jan 2020

@bublinka1426 ja vôbec neodsudzujem ženy ktoré sú pri sebe, len nechápem ze prečo sa niekto nesnaží to zmeniť. Aj ja som bola po pôrode pri sebe, mala som 65kg a na mňa to bolo veľmi veľa, cítila som kĺby, zataze proste všetko. Ale zmeniť sa to vždy dá. A mat ako žena 100kg fúú to by som ja osobne nedala. Ani z fyzického ani z psychického hľadiska. Samozrejme pokiaľ nejde o nejaký zdravotný problém.

acrobaleno
Odpoveď bola odstránená
darinkaninka
Odpoveď bola odstránená
saf1
Odpoveď bola odstránená
iva812
Odpoveď bola odstránená
tapkovia
Autor odpoveď zmazal
saf1
Odpoveď bola odstránená