Je pôrod s dievčatkom bolestivejší ako s chlapčekom?
Je pravda že pri pôrode dievčatka sú horšie bolesti ako prvy chlapcoch? že vraj je pôrod s dievčatami ťažký a bolestivý je to tak? A ešte že keď čaká žena dcéru všetko jej ide do zadku stehien a bokov?
@anonym_autor ako vazne? 😂
@anonym_autor ja som pri dcére mala brucho akby som čakala dvojčatá. Takže boky a zadok sú blbosť.
Bolesti boli hrozné pri všetkých troch. 🤣 nezáležalo na pohlaví
Je to individuálne, nie je to pohlavím bábätka.
@anonym_autor mam dve dcery. Porod prvej boli galeje, dodnes mam z toho traumu. Porod druhej - aj kazdy rok, ak by som mala peniaze a personal.
Mam 2chlapcov 2dievcata. Rozdiel nevidim. Kazdopadne. Vraj sa tiez hovori ze porod v noci zvykne byt komplikovanejsi-co u mna platilo 😉
@anonym_autor Urcite, s dievcatami su vzdy len same problemy😝
Povedzte je toto normálne, že ešte v dnešnej dobe niekto verí na takéto hlúposti??
@anonym_autor nie, nie je to tak!
Nie je to riadna vymýšlanka
Ja som pri chlapcoch pribrala viac do brucha, pri dcerach viac do stehien a zadku. Bolesti boli vzdy rovnake. Vsetko je v tvojej hlavne ako sa nastavis, ci sa budes snazit pekne predychat, alebo budes stresovat. Za mna ked som stresovala vnimala som tie kontrakcie horsie.
Je rok 2025. Prosím ta 🙏
@anonym_autor je život s Michalom ťažší ako s Ferom?
my sme sa tu fakt zasekli v storoči netopiera asi
@anonym_autor nie, sú to len babské povedačky. Niekomu to tak vyjde, niekomu nie. Mne tipovali podľa postavy 3 chlapcov. Mám 2 dcéry a syna. Pôrody ľahké všetky.
Mne nič nikam nešlo, lebo som bohužiaľ pri všetkých troch tehotenstvách chudla, pri dvoch som s tým bola aj hospitalizovaná. A pôrod dcéry bol nič, doslova, za 4 hodiny bola vonku - a nebolelo to viac ako trochu prudšia hnačka. Zato obaja synovia, aj keď sú od seba 12r. ma vytrápili, vyničili, pri menšom mám ešte aj jazvu po cisárskom akoby nebolo dosť…
Ako to podľa teba ovplyvňuje genitál dieťaťa?
Cozeeéeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?????????????????🫨
Nie, to nie je pravda
zdrzim sa komentara aby som tu zas nebola za hnusnu frustrovanu zenu nestastnu v zivote
To bude blbosť, nezáleží na pohlaví
to skade sa neustale "kotia" tieto hlupe povery?
- o spicatych bruchach, p chutiach tehotnej, o krase v tehotenstve atd atd. v zavislosti od pohlavia dietata , o cervenych snurkach a "z očí" a podobne.
to fakt sa moze niekto vazne pytat a co len na okamih tomu verit?
@anonym_autor mňa pri tejto otázke napadol jeden vtip.
Pyta sa otecko Móricka, či by chcel radšej bračeka alebo sestričku.
Móricko sa chvíľku zamysli, otočí sa k mame a povie jej: mami, ak by ta to moc nebolelo, tak radšej by som chcel kolobežku🙈😁
Ako to podľa teba ovplyvňuje genitál dieťaťa?
@januska12323 tiež si vravím 😁
Autorka, čakám dievča a jediné čo mám (a to som už v poslednom trimestri) je veľké brucho vystupene dopredu. Zozadu človek nevie že som tehotná. Pri chlapcovi som išla aj do zadku a stehien. Takže aj ja ti tu teoriu vyvrátim 😄
@anonym_autor to je aka blbost ja som mala horší s chlapcom....
@anonym_autor mňa pri tejto otázke napadol jeden vtip.
Pyta sa otecko Móricka, či by chcel radšej bračeka alebo sestričku.
Móricko sa chvíľku zamysli, otočí sa k mame a povie jej: mami, ak by ta to moc nebolelo, tak radšej by som chcel kolobežku🙈😁
@lienka.7 moj muz toto realne povedal ked bol maly a sa ho pytali co by chel aby bolo babo surodenec. len on nechcel kolobezku ale lyze. 😀
Mam 2 chlapcov a 2 dievcata, tehotenstva velmi podobne, aj porody. Toto od tohto vobec nezavisi.
ty si asi vypadla pôrodníkovi z rúk a udrela si hlavu,pravda??
Hlúposť. Horší s chlapcom a navyše to bol tretí porod a najťažši ..takže neplatí ani čím viac deti tým skôr "vyletia"z teba
@anonym_autor šumí sóda chlapec, nešumí dievča 🤣
Neviem ti povedať, pôrod ma čaká za pár mesiacov, ale teda chlapca som rodila extrémne ťažko a dúfam, že druhý pôrod (baba) pôjde aspoň trošku ľahšie 🙄

@anonym_autor Nie...🤦