Kde akceptujú pôrodný plán a prirodzený pôrod?

dkant74
11. apr 2015

Milé mamičky hľadám pôrodnicu na Slovensku, kde by mi umožnili rodiť prirodzene , v polohe nie ležmo alebo v polosede , a kde mi nechajú dotepať pupočník, bez nástrihu ak to nie je nevyhnutné ,a nechajú mi dieťatko pri sebe ,respektíve na sebe po pôrode.
Možno by boli ochotní si aj prečítať pôrodný plán ,alebo prianie.ďakujem za vaše skúsenosti s pôrodom u nás, keďže nie vždy to čo si pôrodnice zverejňujú ,aj tak robia.

tinamatka
11. apr 2015

To je ťažko povedať kde... Ak si zostavíš pôrodný plán, môžeš požiadať o prekonzultovanie ho s pôrodnicou, ktorú si vyberieš. S niečím Ti môžu výjsť v ústrety, s niečím nie, ale všade sa snáď dá prísť k nejakému kompromisu. Ja už plán napísaný mám a pevne verím, že nie je nereálne mi ho splniť aj v regióne v ktorom bývam a teda aj tu si to pekne odrodím.

sashka22
11. apr 2015

Preto chcem rodit doma...

csenibaba
11. apr 2015

Ahoj,ja som 2x rodila v Komárne,a to co pises nebolo mojim prianim ale tam tak prebieha klasicky bez problémovy porod😉Aspon u mna to tak bolo,v polosede,bez nástrihu,a hned malého polozili na mna a bol somnou kym ma nepreviezli na izbu😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre