icon

Kde nerobia problém s cisárskym?

wikinap
14. dec 2015

poprosim aby nepisali tie co mi chcu povedat aky je prirodz.porod nadherny,,,uz som rodila..prosim o radu alebo aj do ip ak viete o niákom mudr,co stym problem nema,,,samo nie zadarmo

Strana
z2
wikinap
autor
15. dec 2015

@petkavka dakujem pekne za info.....ja sa bojim toho psch,,,ze ma budu brat ako niaku blaznivu...ale skusim to samozrejme

sardinka335
15. dec 2015

@wikinap nebudu ta brať ako nijaku blaznivu - to su všetko myty a predsudky.

wikinap
autor
15. dec 2015

@alby2014 presne tak suhlasim kazda ma pravo povedat no ale nie u nas...ja ked som chcela v pb epi,,,,povedali mi je noc nikto tu neni musite predychat,,,este som bola aj chora zapal priedusiek,,nemohla som dychat upchaty nos ...do toho ma dhol kasel a este aj 38,3 teplota,,no cista katastrofa

uglybetty1234
15. dec 2015

ahojky, tiež čakám bábatko a chcem cisár, prirodzený pôrod nechcem zažiť znova. Daj potom vedieť ako si dopadla u psychologa. Zrejme to tak budem riešiť aj ja.

wikinap
autor
15. dec 2015

@uglybetty1234 no to bude az posledna moznost ,stale hladam niekoho kto ma známeho a kto by mi to mohol vybavit,,sice sa nedari ale este mam 3 mes. tak skusam vsetko......ja tomu nerozumiem clovek aj zaplatil by si ale ak nemas znamost fakt len ten psch

mily7
15. dec 2015

@sardinka335 a čo ma s tým uk? Ja som mala porodnika zaplateneho !!!!žiaľ odišiel mimo mesto preto má nechali tak. Nik mu nechcel kafrat do kšeftu! Mala si proste šťastie nič iné! Tiež som mala zaplateného porodnika,epi a manžela pri pôrode! Stihla som akurát toho porodnika náhodou došiel späť na 15min čo som rodila! Nie he to vyhrá mať zaplateného porodnika a istotu že sa vobec slušné postarajú o človeka!

sardinka335
15. dec 2015

@mily7 ja som nemala ziadne šťastie ale som si zazichrovala človeka, ktorý mi povedal, ze pride - ak samozrejme sa nestane neviem čo, je to tiež človek, a nikdy niekto dopredu nevie čo sa moze stať. Aj s tým zial treba ratať. Ja som u neho rodila 2x a 2x maximalna spokojnosť takže tu o šťastí nemože byť ani reči a keby dopredu vedel ze nebude mocť tak odporučil kolegu.
To čomu sa tu mnohé čudujete, tak to je ,,na zapade,, bezna realita. 20 hodinové porody, 16 hodín odtečena plodova voda a cisarsky urobia ked tam uz umierate...na všetko davaju max. tak paralen...
V USA aj ked si platia zdravotne poistenie tak ešte doplacaju za porod pár tisíc dolarov...za ten 20 hodinový porod bez zazmluvneneho lekara. Tie ktore si neplatia tak rodia doma...Tym chcem povedať ťo, ze tu mame moznosti a furt len nadavame.

alka1980
15. dec 2015

@wikinap skus sa poinformovat v Banovciach.Naozaj je tam super personal a primar.Za opytanie nic nedas

mily7
16. dec 2015

@sardinka335 Tak nadavame rovnako ako chvalime či tu či na západe! Mám zname ktoré rodili v anglicku a chvalili! Taktiež niekto nadáva na ich prístup! Ja ti vážne závidím, nie v zlom,aj ha by som bola šťastná až by mu vyšiel pôrod k spokojnosti ako tebe. Žiaľ ja aj po zazmluvneni dobrého lekára nemôžem chváliť. Za čo? Že odišiel mimo mesta keď mi povedal že bude tu? Alebo za to že na neposunul kolegovi veď vydržím kým sa vrati? Za to mám byť vďačná? Nie nie som . A som z tých ktorý sa vedia lekárovi poďakovať, pochváliť. Vážim si práca ako takú. Aj prácu hocikoho iného. Nevazim si a sťažujem sa na to že v pôrodniciach zo strany lekárov či sestier chyba ľudskosť!

mircalla
16. dec 2015

@wikinap viem ti poradit len v BA....ak chces cisarsky rozhodne nechod do trencina

rainee
29. dec 2015

no, ja som mala oba porody tazke. 6r som sa odhodlavala na druhe dieta. druhy porod nebol vobec lahsi len trosku rychlejsi ako prvy (to rychlejsie myslim 7 hodin, nie nejaku pol hodinu ze druhe porodim na pockanie ako sa hovori 😀 ) obe deti boli 4kg takze myslim ze uz len to je dovod na sekciu, ale nikto mi ju nechcel aj tak spravit (a to mam znamu v nemocke), epiduralka tiez nepomohla tak druhy porod som mala bez nej a bolo to to iste. cize ak by bola ta moznost urcite by som rodila sekciou, lenze vobec to nechcu robit a oficialne ti asi nikto dr. neodporuci. aj ked som to vyslovene pozadovala a mala zazmluvneneho dr, je to pre nich robota navyse tak nechaju zenu radsej vytrapit a az ked je uplne zle tak sa zvazuje sekcia. ja som mala uz salu nachystanu ale cakali do poslednej chvile ako sa porod vyvinie uz sa nedala spravit sekcia, tak som musela porodit normalne, behalo tam okolo mna asi 10 ludi, som myslela ze tam umrem 😝 este ze nakoniec vsetko dobre dopadlo.

wikinap
autor
29. dec 2015

@rainee suhlasim s tebou vsakk oni ta radsej nechaju od bolesti zblaznit ako by mali spravit robotu naviac...ja som mala 24hod.porod bolesti od zaciatku este aj vysoke teploty vhora slaba a nechali ma trapit sa....strasne spomienky

dana90
29. dec 2015

V banskej stiavnici

Strana
z2