Kedy sa dostaví pôrod po vytečení hlienovej zátky?
ahojte, prosím vas dnes mi odtiekla hlienova zatka kedy môžem čakať pôrod?..a už na tri dni pobolieva v podbrusku..poprosím všetky skúsenosti ďakujem vopred🙂
to je u každej inak, mne o pol jedenajstej večer odišla zátka do piatich minút praskla voda a do hodiny bol malý na svete 😎
@lenula57 mmmmmmm mozno chce ist uz von a ak sa mrvi viac ako zvicajne tak sa pripravuje na porod pravdebodobne no ja to tak vidim podla toho co pises ze dnes porodis a uz je asi aj nizsie ked ta tak tlaci na mechur a nespadlo ti brusko nizsie nieje mali ulozeny viac dole ako obvikle?
@lenula57 hiiiiiiiiii ja som na tom bola rovnako ale mne prisli kontrakcie plodova mi neodtiekla viac menej take slabe kontrakcie som mala tak som sla do nemocnici a bum do 2hod bol na svete chces radu? Chces ist rodit dnes? Ja som to tak spravila rano somna vitieklo asi ani ne pol deci vody tak som si dala teplu sprchu a isla som pomalinky peso na 3 poschodie a zase dole 2x som zopakovala a to bolo asi o 11 tej do obeda a o 4tej prisla slabunke kontrakcie ziadny extrem som volala mame ze mami mam asi kontrakcie ze ako to mam citit ona ze mas ich casto ja ze tak kazdych 10 min tak ona ze to nic neni o 0inutu jej volam spet ze mami? Uz ich mam kazdu chvili kazdych 10sek ona ze tak ides rodit ja ze coooooo? Tak prisla domou aj manzel prisiel cele to bolo velmi kludne kontrakcie neboli vobec silne praveze slabunke az prijemne ani by som nepovedala ze idem rodit v nemocnici ma kukli a zistili ze som otvorena skus sa pozret rukou iba tak jemne ze ci si otvorena viac ako obycajne ale ak ti stale odteka voda tak budes rodit a mala by si ist do nemocnici lebo niekedy je horsie ak oteka pomali voda a ubada snej v nemocnici ti ju prasknu ako mne a sup sup mali bude na svete
@lenula57 U kazdej z nas je to ine, mne odisla v prvy den len cast hlienovej zatky, na druhy den, este trochu a na treti den zvysok... Kontrakcie som mala ako kedy, velmi ma boleli krize, a az po 6-tich dnoch dlheho cakania a dufania ze uz to pride, som mala kontrakcie od rana, nepravidelne a kratke, a vecer o 22:00 sa nam narodil nas druhy chrustik 🙂 Plodova voda mi nepraskla aj ked som bola uplne otvorena, prepichli a uz to slo 🙂 Takze mozes aj nemusis porodit este dnes 🙂 vela stastia hlavne a nehc je drobcek zdravunky 🙂
@simkarobkova To by si praveze mala jest. Zelezo a kyselinu listovu potrebujes.
u mna sa dostavil po cca 14 hodinach...o cca 6 rano odisla zatka a o 8 vecer plodovka
Mne odišla v nedeľu o 22,30 hod. a rodila som v pondelok o 11,15 hod. 🙂 Držím palce 🙂
porod sa dostavi az po odteceni plodovej vody..teda pri tom normalnom porode..ta hlienova zatka je skor len taky signal ze uz sa na to treba pripravit..ja som zacala rodit az skoro po 20 hodinach po odteceni hz...
mne do pol hodky odtiekla aj voda a do 3 hodin bol maly na svete 🙂 😉
@kikina84 môžu sa narodiť aj bez odtečenia plodovej vody..
@kikina84
tu si môžeš prečítat - aj video z pôrodu s neporušenými obalmi tam je - pekne 🙂
pre dieťatko je to veľmi šetrný spôsob
príroda miliony rokov "vylepšovala" materiály, z ktorých sú obaly i samotná voda- všetko su to velmi klzké médiá..detičky nemaju pôrodné nádory a lahšie klzaju von

Podla knih sa ma dostavit do 24 hodin. Mne rano odisla hlienova zatka a vecer o 22.00 zacali kontrakcie 🙂