Kedy sa začal váš pôrod?
Kedy sa začal Váš spontánny pôrod? Existuje vôbec niekto, na koho to prišlo cez deň? Strašne ma to zaujíma, lebo všetky, čo poznám, začali rodiť v noci. Ďakujem za odpovede.
ja som tiež začala v noci mať bolesti, okolo druhej v noci ma to prebudilo, ale to som ešte dokázala zaspať, o piatej ráno už som nespala, rátala som ako často sa opakujú kontrakcie a rozmýšľala, čo ma dnes asi čaká..🙂 o pol desiatej sme šli do pôrodnice a o 16.45 sa narodila malinká 🙂
Prvá kontrakcia o 01:00 v noci, príjem v pôrodke o 7:00, kontra každých 5min, otvorená na 3cm...pôrod o 11:15 - teda za 3 hoďky som sa otvorila na 10cm a 1hoďku tlačila 🙂
Mne zacali kontrakcie okolo 17 hod. a po 36 hod. bolesti sa koli ohrozeniu mojho a aj malej zivota rozhodli pre cisarak.a mala sa narodila 12:50 🙂
Prvé kontrakcie 1.30 v noci. Malý sa narodil 10.50.
ja sa pridavam ku tym,co v noci zacali a vecer porodili. 🙂 Porod zacal o 23:00 a skoncil o 20:00
Milan voda mi odtiekla 22,10-narodil sa 02,55
Michal 10,30-narodil sa 13,55
Marek vyvolavacka o 8,30 na svete bol 13,30
prvy porod -odtecena voda o 13:30 (rano som bola v poradni a nic) a nasledne odchod do porodnice, prijem 15:00, maly sa narodil o 19:30
Bolesti sa mi začali 22:50 a myslím, že keby som išla do pôrodnice hneď, asi by som aj ja patrila k tým, ktorým sa dieťatko narodilo v noci. Ale mne sa do pôrodnice nechcelo a tak som čakala, prechádzala sa... a malý sa narodil 12:16. Takže síce sa to začalo v noci, porodila som uprostred dňa. 🙂
Môj pôrod sa začal tak, že som bola na poradni 14.7.2010 a pýtala som sa gynekológa, či ešte nerodím, lebo na druhý deň som mala termín...a on, booože, nemáte čas? Tak choďte do nemocnice na príjem, nech vás pozrie doktor a uvidíte, že ešte máte čas...Prídem do nemocky, primár mi spravil usg, išla som na ozvy...pokrútil hlavou, odmeral mi panvu, či rodím klasicky, či sekciou...a hovorí mi, nech sa idem ubytovať, lebo vraj som už mala dááávno rodiť. Presne na termín z gynekológie som rodila sekciou, všetko dopadlo dobre...
neviem, čo sú to poslíčkovia, kontrakcie, bolesti - škrabanie sa po stene, trhanie si vlasov...
o 23,05 mi odietkla voda porodila som az 7,30 brrrrrrrrrr 🙄 🤐 🤐
starsi syn: okolo sieste rano som zacala pocitovat slabe kontrakcie, o deviatej ma prijali do porodnice a maly sa narodil o pol siedmej vecer..
mladsi syn: o osmej rano som mala poradnu a bola som na 2 cm otvorena ale pocity ziadne.. cestou domov som zacala citit kontrakcie ale este som stihla starsieho vybrat so skolky, na ceste domov sa to zacalo stupnovat, uz som navladala ani z auta vystupit tak mm len zbehol po veci a naspat do nemocnice.. prijali ma o pol jednej a o pol tretej bol maly na svete... 😉 takze obaja synovia sa narodili cez den... 😉
prvý syn 23:00 začiatok kontrakcií, o 4:30 sekcia, dcéra 2:30 som sa zobudila na slabé bolesti a 8:20 som porodila. dalšia dcéra o 21:50 ma rozbolelo brucho akože skočím na WC-ko (už som bola v porodnici po termíne) a 23:40 bola malá na svete 🙂 . no a posledná dcéra ma upozornila že už chce na svet o 23:00 a o 5:30 bola tu. 🙂
1.porod rano o 9,45 mierne kontrakcie cakala som ze to bude horsie na prvorodicku ale pohodicka mala bola na svete 13,25 🙂
2.porod o 11,30 mi odtiekla plod.voda o pol noci v nemocke a od 2/hej rana kontrakciei neskutocne 😝 a maly sa narodil 6,40 rano 🙂
3.porod tiez o pol noci v nemocke tiez mierne kontrakcie a mala sa narodila 2,10 😀
o 23,00 mi odtiekla plodova voda doma a maly sa narodil o 4,00 rano
porod sa zacal 15:15 odtecenim plodovej vody ako vo filme zrazu rachot a kaluz podo mnou 😉kontrakcie sa zacali okolo 16.30.. maly bol 20.54 na svete 🙂
no u nas sa zacal porod odtecenim plodovej vody o 14tej poobede...a rodila som presne o 00:55...ale celkovo to prebiehalo v pohode no a bolesti sa zacali o 16:00 a o 21:00 mi pichli epidural kedze som sa pomalsie otvarala...ale o 22:00 som citit bolesti znova a to uz mi pichnut nechceli ze som sa otvorila uz na 9 prstou ze porod bude za chvilku..no ale trapila som sa este do tej 1dnej v noci pomaly...a to uz som mala riadne tlaky...ale samotny porod bol rychly 🙂 no tak som zvedava co ma caka teraz ako druhorodicku 🙂 ale to uz si neplanujem dat epidural..tak uvidime 🙂
mne zacali prve kontrakcie v pondelok vecer v kine, pokracovali celu noc a cely utorok a porodila som v stredu rano. ale naozaj zle to zacalo byt v noci z toho utorka na stredu, asi tak do polnoci az do samotneho porodu, nakoniec cisarskym rezom.
mne odtiekla plodova voda o 5 ,00 rano a porodila som o 16,30 poobede 🙂 prirodzene s epiduralkou
Pri prvej mi odtiekla voda presne o polnoci bol spln, vraj to je viac porodov a mala sa narodila o 6:04 a druha kontrakcie mi zacali okolo 16:00 a to som este nevedela ci naozaj alebo este nie a mala bola vonku o 21:06 a uz mohla byt skor keby si lekar nemyslel ze mi odtiekla voda az ked za nim isla sestricka tak mu doslo ze asi by ju mal pichnut kedze som mala takmer suvisle kontrakcie a otvorena som bola uz hodinu na 10 cm. Akonahle pichol vodu a isla zelena tak zacal nahanat zjavne uz cas nemal. Nastastie sa vsetko dobre skoncilo a ja mam 2 krasne zdrave princeznicky a mam pocit ze to boli velmi rychle a super porody ako tak citam. Ja som sa ani tak nenatrapila s porodmi ako s dojcenim.
mna od polnoci do tretej rana prehanalo 😀D, potom zo mna vyslo trochu krvi, uz som mala bolesti, tak sme isli na pohotovost, kde mi praskla voda.... to bolo cca 03.30hod, a pred piatou rano sa narodil Samko. dufam ze aj teraz ma caka rychly bezproblemovy porod, drzte palce 😉
Pri starsom mi voda odtiekla v stredu 03:45, 19:30 v ten den som dostala vyvolavacku no bez kontrakcii a vo stvrtok 14:12 sa nakoniec sekciou narodil Janik.
Pri mladsom, mi voda odtiekla o 15:00 a kedze som sa tesne predtym prvykrat najedla za cely den kvoli poradni, mohli ma rodit az o 6hodin, maly sa narodil sekciou o 21:20. Tu uz necakali na spontanny porod aj napriek tomu, ze som uz mala kontrakcie.
U prveho som prisla normalne na poradnu o 9 h, a ze vraj porod uz rozbehnuty, ja som nic necitila 😀 😀 a narodil sa o 12:45, u druheho mi odtiekla voda o 6:15 rano a narodil sa o 7:50, takze oba rychlovky a oba cez den zacali aj skoncili 😵 😀
Mne odtiekla voda okolo 02:30 a drobcek sa narodil 9:30 rano 😉
prvy porod vyvolany pred terminom - trval 8 hodin.
druhy porod - prirodzene, o 5-tej rano mi odtiekla voda a damianko sa narodil o 16.24 😝
mala som termín 5 novembra mala sa narodila 14 novembra teda ,,9 dní prenášanie,,,voda neodtiekla,,,prišla som o 7:30 a mala sa narodila sekciou o 15:30
silne kontrakcie začali pred 6:00hod po absolvovaní klistíru a dcerka sa narodila o 9:25 🙂
pri oboch dcerkach v 40. tt presne o pol 2 v noci mi praskla voda. starsia sa narodila o 13:55, cize o 12 a pol hodiny, mladsia vdaka epi o 8:55, cize po 7 a pol hodinach
Ja i môj brat sme sa narodili doobeda /o 10,00 a 11,00/ a naše prvorodené v noci /o 0,15 a 2,15/ 😀 . Ale kamoška si odrodila jednu dcérku o 11,00 a druhú o 23,00 tak dúfam, že tentokrát to stihnem cez deň /aby mohol ísť mm uspať večer dcérenku 😀 😀 😀 /
Mne sa začal o 16.30 mi otielka plodova voda a o 22.30 som porodila 😀

okolo pol noci mi zacali bolesti, o pol tretej v noci sme sli do porodnice s kontrakciami kazde dve minuty a mala sa nakoniec po tazkom porode narodila 10.05 rano 😉 🙂