Kedy ste mali prvý sex po pôrode?
chcela by som sa opytat, kedy ste sa milovali prvy krat po porode. ja som dva tyzdne po porode a s manzelom mame uz velku chut a tuzbu..
Ja vam zavidim ktore ste vedeli mat sex aj napriek tomu ze vas sili, ja som rodila pred piatimi tyzdnami bola som natrnuta nastrihnuta pol hod. Ma zasival.stale to mam citlive. Skusali sme to s partmerom ale bolelo yo nenormalne ani nesiel nasilu ale jednoducho som ho odstrkovala tahala prec do vsetkych smerov a aj lubrigant sme pouzili,nakoniec sme to nechali tak. Je mi ho luto lebo sa ma uz 3 mesiace nedotkol. Je mi stoho doplacu. Nakoniec ma on utesoval
baby kedy podla vás je mozne mat sex po porode? aj ked ste boli nastrihnuta? dakujem 😝
@inus227 presne na konci 6 tyzdna som mala... kedze ma stale vnutri bolel jeden steh.. krcok mas stale otvoreny a je tam velke riziko infekcie, nestalo mi to za to.. a k tomu , je vela inych sposobov, a my sme si uz zvykli, kedze sme skoro cele tehotenstvo mali styk zakazany 😀
No ja som po prvom dva tyzdne a teraz po druhom som dost potrhana a vcera boli tri tyzdne od porodu a ja sama som chcela ale vsetko dopadlo dobre ani ma nic nebolelo 🙂
@inus227 ja som pri prvom prišla na kontrolu po 6stonedelí...a doktor sa ma pýta : A co sex? Vyvalila som na neho oči a vravím mu: Nebláznite pán doktor...ved som pred nedávnom rodila..a on na mna: Proboha ženská!!! Vy jste mu ještě nedala??? 😀 😀 😀 pri ostatných detoch si to už nepamatam..ale asi velmi skoro.. 😀 😀 😀 😀
Ahojte baby, tak sa pozrime na niektore spoluobcanky, ktore pre sex utecu priamo z porodnice, pomaly este v ten isty den 🙂 ... viete o tom, ze by sa niektorej nieco stalo ;.) no niezeby som to odprucala 🙂
Ja ako prvorodicka asi 10dni po porode,a uplne v pohdke :-* 🙂
Ahojte baby 🙂 chcem sa opýtať, čo si myslíte kedy je čas na prvý ale uplne prvý sex (som ešte panna aj priateľ) obaja mame 18 + sme spolu 3 roky a naozaj sa ľúbime a plánujeme spolu aj budúcnosť.
Ahojte baby 🙂 chcem sa opýtať, čo si myslíte kedy je čas na prvý ale uplne prvý sex (som ešte panna aj priateľ) obaja mame 18 + sme spolu 3 roky a naozaj sa ľúbime a plánujeme spolu aj budúcnosť.
@slniecko_11 vy ste spolu za tie 3roky nespali? :O to sa da? 🙂
@inus227 nie nespali este 🙂 nikam sme sa neponahlali ale uz by sme chceli 🙂
Ahoj, my sme mali sex prvýkrát po pôrode po troch týždňoch...bolo to síce s obavami, ale úplne bezbolestné.
Pokiaľ sa na to cítiš a pôjdete na to zľahka, odporúčam. Aj psychicky to ako ventil dosť pomáha počas tých náročných prvých dní, resp. týždňov.
Ja som mala cca rok po porode taku antichut na sex az som sa bala, ci nie som vadna 😀 sex som nemala asi dva roky.
@babulka025 Ja som tiež v druhom týždni po pôrode a tiež by sme to s manželom chceli skúsiť,len mám trochu obavy z toho,že tak skoro?Ale ked nič má nebolí,prečo nie? 🙂
@zuzankasm ja som sa natrhla,perfektne ma zašili,niť vypadla,necítim bolesť,môžeme to skúsiť?
@zuzankasm mozno to bolo aj tym, ze ma po porode vyse hodiny zasivali dvaja doktori 😒 z vonka som mala dva stehy ale zvnutra som bola na cucky 😒 to je asi tak ked niekomu na zaciatku tehu lekar zakaze sex. Moj muz je tolerantne zlaticko, ktore nikdy nespomenulo, ze by chcel sex. 🙂 3 mesiace po porode som mala problem sediet.
no super,všetko stare prispevky a nemam sa s kym poradit a vypocut si nazor.mala som konizaciu pred 5 rokmi,tohto roku som porodila krasneho chlapceka.porod bol strasny,bolestivy,ale som uz po sestonedeli a samozrejme,ze chceme s manzelom sex,no stale mam problem s tym aby do mna vnikol,pripada mi to akokeby som bola priliz zasita,aj ked viem,ze to nieje mozne-gynekolog povedal,ze vsetko ok,len nam to nejde.stale je pre mna vniknutie bolestive a velmi.ma niekto nejaku skusenost a poradi?dakujem
@andrejko31 zdravim ja som mala podobný problem a prisla som nato ze ešte to nieje dobre zahojené,aj ked ma to ešte sem tam pobolieva ... 😝
Ja som malá prvý sex v piatom tyzdni 🙂 trochu to bolelo,ale v pohode...teraz máme sex bez problémov
skusali sme to az po 6tyzdni,ale bolesti pretrvavali este 3 dni po sexe(ak sa to da nazvat sexom),takze este asi pockame,len nechapem preco je to bolestive,ked uz som podla doktora zahojena
V hlave máme tie bolesti ;) dlho nesexujeme,a potom bum....ako naj naj naj prvý sex

Chcem sa opytat kolko mam asi cakat, kym mozem mat znova sex s manzelom. Mala som vyvolavani porod, malemu nefungovalo brusko a takze by neprezil. Porod presiel az to vyvolanie prirodzene. nemam stehy ani necitim bolest, len velku chut na sex. Mozno preto aby sme to znova skusili a cim skor zabudli na zlu skusenost a mohli sa tesit z babetka, na ktore sme sa tesili. Vdaka za odpoved