Koľko dní sa môže rozbiehať pôrod?
Ahoj mamulky.Uz asi 2 tyzdne mi bolestivo tvrdne brusko.Kazdy den hlavne v noci.Mavam aj dost velke bolesti v podbrusku vzdy v nejakych nepravidelnych intervaloch.Doktor mi nato dal magnezium, ktore beriem cele tehu ale nikdy sa mi z neho dako neulavilo.Neviete co to moze byt, moze sa mi takto rozbiehat pomaly porod?Som 37+3 prvorodicka
poslickovia ... ja som ich zas nemala vobec, o to viac ma prekvapila prva kontrakcia 🙂
skus pit caje - alchemilku, ostruzinu malinovu, ze to pomoze pri porode. a prechadzky. drzim palce.
Kiez by uz bolo po vsetkom 🙂
Poslíčkovia, na rozdiel od skutočných kontrakcií, zvyčajne prestanú pri zmene polohy (napr. z ľahu do sedu) alebo pri doplnení tekutín. Okrem toho neprichádzajú v pravidelných intervaloch a intervaly medzi nimi sa neskracujú.
Kocky uz je to jedno nakoniec sa to zvrhlo tak, ze pondelok ma caka sekcia.
Ahojte. Som v 36tt pichá ma tam dole tak isto ako aj v brušku. Bolia ma kríže a celý chrbát. Može to byt znak toho že čoskoro začnem rodit ? Aj ked do termínu mám ešte mesiac a necelý týžden. Dakujem za rady
@lilly014 to s tym magneziom.. aj ja som ho v prvom tehotenstve brala, no nie pravidelne... iba sem tam, lebo som mala krce, no jedna dama niekde napisala, ze to sa praveze robi zle, pretoze maternica si ma nacvicovat kontrakcie a magnezium tomu brani - toto by ma zaujimalo ci je pravda, ale je to kazdopadne zaujimava myslienka,
svagrina napr. ma skusenost, v porodnici jej povedali, ze sa neotvara preto, lebo brala vela magnezia..
Ako dopadla "operacia"? 🙂 zivi zdravi?

môže, ja som mala prvé kontrakcie v 25tt a dotiahla som to do 35+5