icon

Koľko dní sa môže rozbiehať pôrod?

lilly014
15. feb 2015

Ahoj mamulky.Uz asi 2 tyzdne mi bolestivo tvrdne brusko.Kazdy den hlavne v noci.Mavam aj dost velke bolesti v podbrusku vzdy v nejakych nepravidelnych intervaloch.Doktor mi nato dal magnezium, ktore beriem cele tehu ale nikdy sa mi z neho dako neulavilo.Neviete co to moze byt, moze sa mi takto rozbiehat pomaly porod?Som 37+3 prvorodicka

aduskatt
15. feb 2015

môže, ja som mala prvé kontrakcie v 25tt a dotiahla som to do 35+5

lilly014
autor
15. feb 2015

@aduskatt dakujem za odpoved 🙂

aduskatt
15. feb 2015

@lilly014 za máličko🙂

ukulela
15. feb 2015

poslickovia ... ja som ich zas nemala vobec, o to viac ma prekvapila prva kontrakcia 🙂
skus pit caje - alchemilku, ostruzinu malinovu, ze to pomoze pri porode. a prechadzky. drzim palce.

lilly014
autor
16. feb 2015

Kiez by uz bolo po vsetkom 🙂

hypnobirthing
18. feb 2015

Poslíčkovia, na rozdiel od skutočných kontrakcií, zvyčajne prestanú pri zmene polohy (napr. z ľahu do sedu) alebo pri doplnení tekutín. Okrem toho neprichádzajú v pravidelných intervaloch a intervaly medzi nimi sa neskracujú.

vejula
18. feb 2015

@lilly014 no niesom sice odborník ale magnézium sa v 9 mesiaci nema brať.... A navyše, keby sa to v 38 tt aj rozbehne nič sa nedeje, dieťatko je už donosené... Neviem načo ti to chce teraz zastavovať magneziom

lilly014
autor
19. feb 2015

Kocky uz je to jedno nakoniec sa to zvrhlo tak, ze pondelok ma caka sekcia.

buchtickasima
25. feb 2015

Ahojte. Som v 36tt pichá ma tam dole tak isto ako aj v brušku. Bolia ma kríže a celý chrbát. Može to byt znak toho že čoskoro začnem rodit ? Aj ked do termínu mám ešte mesiac a necelý týžden. Dakujem za rady

ivkadracova
18. mar 2015

@lilly014 to s tym magneziom.. aj ja som ho v prvom tehotenstve brala, no nie pravidelne... iba sem tam, lebo som mala krce, no jedna dama niekde napisala, ze to sa praveze robi zle, pretoze maternica si ma nacvicovat kontrakcie a magnezium tomu brani - toto by ma zaujimalo ci je pravda, ale je to kazdopadne zaujimava myslienka,
svagrina napr. ma skusenost, v porodnici jej povedali, ze sa neotvara preto, lebo brala vela magnezia..
Ako dopadla "operacia"? 🙂 zivi zdravi?