icon

Koľko trvá samotný pôrod?

13. nov 2024

Koľko trvá porod ? Myslím to tak keď už začínate tlačiť

Strana
z2
paradajkova
13. nov 2024

Cca 5 minut. Odkedy sme prisli na salu a maly sa narodil preslo 10 minut. Najprv ma lekarka kontrolovala, kusok sme sa rozpravali, tak hadam, ze nieco medzi 4-7 minut muselo byt tlacenie.

vyhuelka
13. nov 2024

Tlačenie trvalo fakt krátko… pri prvej asi na 2 zatlačenia, možno minuta? A pri druhom asi na 3-4 zatlačenia, max 2 min 🙂 len tá otváracia doba je dlhšia 🫠

zafir01
13. nov 2024

Všetky štyri pôrody trvali od prvého zatlačením asi 3 minúty ... Celkovo vzdy 2-3 zatlačenia

nevenka
13. nov 2024

Prve a druhe dieta na cca 3 zatlacenia. Co ja viem, 5-10 minut? 🤔
No a tretie bolo vonku za 45 minut od pustenia vody, vyvolavany porod a tam som ani netlacila, pri stvrtom to iste, isli sami doslova 😆. Ledva som stihla na stol vyliezt.

@lonely66 ja som rodila v 2013 a bez klystiru a tiez v roku 2015, lenze to ja som prisla do nemocky so zajdetou brankou, takze mne uz hlavicka skoro trcala a pri druhom som bola na 8 cm, takze tiez nic.
No a pri dalsich 2 som klystir dostala, kedze som bola na vyvolavani pred terminom.

lenkakravcova
14. nov 2024

@lonely66 dá sa odmietnuť. Jedna žena nechcela lebo vraj je to nechutne. Potom sa trápila pol hodiny.. a nakoniec ešte vyšlo aj to čo nemalo..

kiki68
14. nov 2024

Vyse 40 minut. Zial to neslo tak ako sme si predstavovali, maly sa tam zasekaval dopredu/ dozadu. Bolo to dost narocne, strasne som sa bala o dieta poslednych asi 10 minut, tlacila som silou, totiz tie silne kontrakcie zrazu uplne odisli. Ale zmakla som to. Tiez som cakala, ze do 6 minut to bude vonku.

kiki68
14. nov 2024

@lenkakravcova nie vsade to je mozne davat, napr ak mas poruchy travenia, tak to odmietnu dat oni. U mna odmietli z tohto dovodu. Mozno dobre tak, lebo ta mini nehoda bola nic oproti tomu co by mohlo nastat. Tiez som 4 hodiny nonstop zvracala. Oni tieto nehody vobec neriesia, je to ich job ( podla ich slov)

kiki68
14. nov 2024

@colsami vsak tam je jednorazova podlozka pod zenou, vymenia a fici sa dalej

basska_b
14. nov 2024

Ha. Vsetci vsade pisali, ze 3x zatlacia a je to. Ja som tlacila skoro 1.5 hodiny... boli tam hodiny na stene... a porodnicka bola zlata, taka moderna, ze na prvorodicku je to uplne ok, ale ze iny kolega by mozno nebol taky trpezlivy (bolo to moje druhe dieta, ale prva bola sekciou)

Strana
z2