Mali ste bolesti v podbrušku a teplotu týždeň po pôrode?

melkina
13. aug 2012

Ahojte maminy,mám otázočku : mám kamošku,čo pred 8 dňami porodila. Mala prirodzený pôrod,bez nastrihu,všetko bolo ok. Cez víkend som s nou písala a, že leží s teplotami,silnými bolesťami v ľavom podbrušku,ani chodiť nevie poriadne a je úplne slabá.Má 3 dieťatko.Bola 2x v nemocnici na sono a ,že tam nič nevidno a vraj je to po 3.dieťatku normálne .... emoticon Absolútne sa mi to normálne teda nezdá....že si má dávať od bolesti analgetiká. Počuli ste už,že mal niekto dačo také a bolo to OK?!
Dakujem

anjelicek26
13. aug 2012

@melkina - nech ju odvezu do inej nemocnice, k inemu lekarovi. Normalne to nie je. Ak ma teploty, je tam urcite zapal. Bud treba docistit, kyret teda... alebo liecit infekciu. Stav po porode by sa mal zlepsit, nie zhorsovat, mas pravdu, je to cudne. Napr. zabudnuty tampon - na sone neuvidia. Vysetrili ju vaginalne?

zuzanocka
13. aug 2012

okamzite k inemu lekarovi, odbery krvi-zapal a atb :-/ ja som tak mala syndrom toxickeho soku, islo vraj o minuty ☹((

macamac
13. aug 2012

no ja som mala 40 teploty a nechcela prísť ku mne ani záchranka-že mám si dávať obklady studené na prsia 😕 a to som kojila-tiež tak 7. deň po pôrode.
ešteže som vydržala do rána-a letela k svojmu gyndošovi. a to silný zápal maternice 😖 sa čudoval,ako sa zachovali na RZP. a že tomu sa hovorilo teploty šesťnedielok a kedysi na to ženy umierali.
no mala som šťastie 😝 silné atb, neskutočné krvácanie /ja som po oboch pôrodoch len špinila 2-3 dni/ a toto sa mi spustilo na ten cca 7.deň
takže-určite by som letela na pohotovosť

mirusiatko32
13. aug 2012

Pozor: Keďže toto je Otázka, každý môže odpovedať iba raz.podla mna to o.k.nie ja by som sla do inej nemocnice!urcite!

siusinocka
13. aug 2012

AHOJ. MALA som niečo podobné zhruba viac ako týžden po pôrode. išla som do inej nemocnice a tam zistili, že sa mi maternica nerovnomerne stiahla.. presnejšie stiahla sa len poloica a druhá sa zaklopila za nu a tak sa tam zhromaždila krv ktorá sa začala kaziť a hrozila mi otrava krvy. dali mi injekcie do brucha a zadku a za týžden pustili domov z nemocnice... ale bolo to pri prvom dieťatku.. tak kto vie či by to mohlo byť to isté... z

avuka
13. aug 2012

udajne,cim viac porodov,tym bolestivejsie stahovanie maternice.lezala som v porodnici s tretorodickou a ta mi to len potvrdila.ja som po druhom porode mala vysoke teploty,skoro 40tky,sla som na pohotovost,na sone bolo vsetko v poriadku,kazali zrazat teplotu a potom mi to preslo.ja som mala to,co zeny,ked sa rychlo zotavia a hned po porode behaju,,lietaju,ako by nic nemali a telo sa tak brani...preto kazu lekari i nase maminy po porode vela oddychovat,vylihovat,nechat sa aj doma obskakovat,ak sa da...

niki0121
14. aug 2012

Určite to v poriadku nieje. Utekajte k inému lekárovi. A čo píše AVUKA, že čím viac pôrodov tým bolestivejšie sťahovanie maternice tiež nieje pravda. Všetko záležia od ženy a jej spôsobu života v tehu.

sendy182
16. aug 2012

no kámoška si prešla svojím : po narodení zdravej dcérky asi 8 deň mala vysoké teploty nevládala vztať z postele ani žiť sa jej nechcelo, šla na pohotovosť do nemocnice aj s kojencom , nasledovala operácia, no a pri pôrode si lekár neskontroloval vypudenie placenty.....lebo ostal jej tam kúsok ...........

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre