icon

Bolesti v podbrušku v 30. týždni tehotenstva

Včera o 03:29

Ahojte, som na zaciatku 30.tyzdna, prvorodicka. Uz druhy den mam bolesti, resp. tlak v oblasti podbruska, uplne nizko, bolest je taka ostra, bodava, tahava, budi aj zo spanku. Prosim, mali ste nieco podobne, je to prirodzene? Dokazala som sice spat, ale niekolkokrat ma bolest prebudila. Neviem to ani poriadne opisat😒 Dakujem velmi pekne

anonym_189fe6
Včera o 05:15

@anonym_autor aj ja som 30tt ale takéto nemávam. Naposledy som mala len pocit zlého trávenia z čoho som mala nepríjemné pocity v bruchu ale prešlo to. Také tlaky a bodavu bolesť vôbec. Nechceš zájsť k lekárovi aby ťa vyšetril? Alebo aspoň skús zavolať svojmu lekárovi čo ti na to povie

anonym_32750e
Včera o 06:25

Ja to mavam, som v 32.tyzdni, a dlho uz, akoby si dieta hladalo miesto, vystieralo, pucilo sa, niekedy fakt musim predychavat. Ale na poslednej kontrole bolo vsetko ok. Tak to beriem tak, ze patri to k tomu. Ale tak treba sa dat ist pozriet, ak je to velmi intenzivne.

anonym_ed0aaa
Včera o 16:07

@anonym_autor aj ja som mávala, veľmi nepríjemné, vysvitlo, že dieťa sa predčasne zosunulo nižšie... Mala som nariadený kludovy režim, v mojom prípade som viac oddychovala a išla na PN. Netreba to podceniť, choďte ku gyn.