Mali ste druhý pôrod oveľa rýchlejší?
Rýchlejší
Rovnako
Áno, omnoho rýchlejší.
Áno rýchlejší.. ale mohla to byť aj náhoda.. tretí bol najdlhsi...
Ano, prvy 10 hodin cca, druhy z poradne rovno na prijem bez bolesti a do 3 hodin dieta na svete
Nie
Áno, o polovicu kratší ako prvý
Áno, prvý 22 hodín a druhý 5 🙂
Nie
Kazdy dalsi porod bol rychlejsi. Treti a posledny boli nejake tie kontrakcie a potom fofry, ledva som sa vystverala na tu porodnu postel, ani otocit som sa nestihla, v polohe na styroch ako by som si prdla a dcera bola na svete 😀
Áno, presne o polovicu... 🙂
Prvý takmer 20 hodín, druhý takmer 20 minút 🙈 mala som mierne bolesti podbruška, vôbec som to nepripisovala kontrakciam, takže som ani netušila, že už je to tu....v podstate vstala som z pištole, že mi treba na wc a dieťa bolo takmer vonku 🙈
Ano, o polovicu. Prvy 18h, druhy "len" 9h
Druhý dlhší ako prvý ale to bude tým, že pri prvom ma napichali oxytocínom. Tretí najkratší.
Ano.
Nie, ovela pomalsi a ovela bolestivejsi.
Áno rozhodne prvý od prvých bolesti 4 hodiny druhý 2,5 ( počítam fakt od prvých slabučkých kontrakcii až po začatie bondingu )
Nie, bol dlhší. Rodila som 2x po 2r
Dali sme to za menej ako polovicu, aspon som vedela ze nemam zbytocne cakat s odchodom do porodnice . Ďakujem za reakcie 😊
Áno o polovicu kratší.Prvy 20hodin druhý len 10
Mam kamarátku ma 4 deti rozdiel cca 2r a každé rodila vyše 20 hod.1 dcéra 24h,2 dcéra 23h,3 dcéra 20 hod a posledný syn 21,5 hod .
áno....druhé cestou do nemocnice 🙂
U mňa to bolo naopak, prvý za cca 1hodinku sa dcéra narodila u syna 4 hodinky
Ja ani neviem ako to nazvať ale 2.porod kebi bol len 1. Lebo prvé som mala sekciu ja to beriem ako normálnu operáciu lebo je to vlastne operácia 😂 2.bol vaginálny a bol oveľa lepší rodila som o 15:30 a na druhí deň o 23:00 som sa šla osprchovať a už aj chodila inam kebi som nemala toľko stehou tak išlo bi to aj určite skôr

Áno