Mám bolesti v krížoch. Budem už rodiť?

lenkadado
2. feb 2013

mile mamicky mam tlaky v krizoch a stvrdnute brusko lenze termin mam az buduci tyzden v piatok myslite si ze budem rodit ??????? plodova voda ani zatka mi neodisla

bodka13
2. feb 2013

@lenkadado je to možné ,že hej - však týždeň hore dole 🙂 ....ja som s takýmito príznakmi porodila o 3 týždne skôr 🙂

zuzana909
2. feb 2013

@lenkadado mňa kríže boleli cca 2 mesiace pred pôrodom, ku koncu som sa nevedela ani pohnúť, je to veľmi individuálne a u teba je to v podstate už jedno kedy porodíš, držím palce aby všetko dobre dopadlo 😉

lucikusik
2. feb 2013

Mala som podobné príznaky. V deň pôrodu ma od obeda boleli kríže, len ako prvorodička som nevedela, že to môže niečo znamenať 🙂 Večer odišla zátka a začali kontrakcie. Teda chvíľu mi trvalo, kým som pochopila, že sú to kontrakcie. Drobec sa narodil v ten istý deň o 22:25. Narodil sa o 10 dní skôr. Tebe sa blíži termín, takže to už môže byť. Držím palce, aby ste to spolu šťastne zvládli.

lenkadado
autor
2. feb 2013

Teraz uz hodinku nic :|fakt neviem ci ist radšej na pohotovosť alebo počkať som toto mala aj minulý tyzden a prešlo to tak fakt neviem ci počkať chvíľu este alebo ist :-/

alka221
2. feb 2013

@lenkadado urcite to moze byt zaciatok porodu.. 😉 prajem vela sily, nech to mas co naskor za sebou.. skus este pockat, este sa to asi len rozbieha..

janica81
2. feb 2013

@lenkadado mna cely piatok boleli krize...dovtedy cele tehu nic...a sobotu rano bol maly na svete 🙂

lenkadado
autor
2. feb 2013

Dakujem vám za podporu tak počkáme este chvíľu veci uz sú zbalene a uvidí sa čo a ako 🙂

lenkadado
autor
3. feb 2013

Tak všetko je v poriadky rodiť este nebudem tak uvidíme dokedy to vydržím 😉

silvikaa
10. feb 2013

caute kocky, asi si budete mysliet, ze mi sibe, lebo som tretorodicka, ale ja fakt neviem.....🙂 pri oboch detoch mi najprv odtiekla voda a kontrakcie som dostala az v porodnici.
teraz pri tomto tretom je to inak. som v 38 tyzdni a v noci z piatka na sobotu som mala od vecer do 3 rana pravidelne kontrakcie v 5 minutovych intervaloch, ani tepla sprcha nepomohla. povedala som si, ze ak nic tak o 4 ideme. lenze ja som zaspala a ked som sa o 5 zobudila, bolo to relativne ok....odvtedy to ustalo, nechapem, len mi sem tam stvrdne brusko....nic tragicke.. cely vikend ma navyse prehana a bolo mi to talne na prt, aj v piatok , aj v sobotu......unava, nic sa mi nechcelo, bolelo ma brucho......no cele zle.
dnes rano som sa zobudila, cela plna energie, obed som mala uz o 9 dovareny, bola som s detmi vonku, upratala som a na obed ma zacali boliet krize a bolia doteraz. navyse ma taha panva a stale ma tam akoby nieco sem tam pichne....
mate niekto takuto skusenost? kedy sa vam potom rozbehol porod?

myslite, ze sa to moze zomliet

mariankas
10. feb 2013

@silvikaa No, ja mám 3 pôrody za sebou, každý bol iný. Pri prvom nastúpili pôrodné bolesti práve bolesťami v krížoch ako pri menštruácii, pri druhom mi odtiekla voda. No pri tom poslednom som na začiatku 39 tt v poradni som mala vysoký tlak, v nemocnici mi dali na druhý deň hospitalizáciu. Poobede som mala čosi ako pravidelné tvrdnutie brucha, tiež som sa osprchovala, že asi pôjdeme radšej, no prešlo mi to, tak sme šli spať. Na druhý deň som nastúpila do pôrodnice a keď ma prezeral dr. o 10.00 bola som na 5 cm otvorená. Takže prepichli mi vodu a 12.25 bol malý na svete.

Takže ja si myslím, že sa to môže u Teba už aj "zomlieť" a to aj veľmi rýchlo. Ak sa Ti niečo nezdá a do pôrodnice to nemáš práve za rohom, radšej choď. Prajem rýchly a pohodový pôrod a zdravé bábätko!

silvikaa
10. feb 2013

velmi pekne dakujem za odpoved.mala som sto chuti ist sa dat poziet, len som sa bala, ze ma vysmeju.....ze tretorodicka a robi paniku🙂 poradnu mam az v piatok, ale ak sa mi to nebude zajtra pripadne v utorok zdat, tak pojdem.predsa len, nechcem riskovta.fakt je kazdy porod iny.
inak to boli ked prepichnu vodu?

monika127
10. feb 2013

@silvikaa ahoj,prepichovanie plodovej vody vôbec nebolí...ani som to necitila...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre