icon

Nezabratie spinálu pri cisárskom

svetlana35
19. mar 2017

Dievcata ja som sice len na zaciatku tehotenstva, ale zrejme kvoli tlaku pojdem rodit cisarskym rezom. Sestra ma strasi, ze jej dvom kamoskam spinal nezabral a rezali ich za ziva 😨 Neprehana to? Vraj spinal nie vzdy zaberie. Hadam lekari najprv vyskusaju ci nieco zena citi az potom rezu ci ako? Dakujem za reakcie

Strana
z3
alenka1986
12. jan 2022

Mne spinal nestihol zabrat hned, rezy som citila, az po chvily zabral. Aj anestez.mi povedal ze porodnik mohol este pockat 🤷. Uz potom vyberanie baba a sitie bolo v celku ok. Ale nikomu nic nezazlievam, islo dcerke o zivot.

domiij
1. máj 2023

@adka31 dobrý deň, môžem sa prosim opytat aké máte problémy pri prerezaní močového mechúra ?

domiij
1. máj 2023

@mmmj môžem sa prosim opytat v akej porodnici vám na Slovensku robili sekciu pomocou metódy Misgav ladach?

barbi01
1. máj 2023

@svetlana35 ja som rodila v Ke a tam mi dali prvykrat spinal a tiež nezabral ale hneď ked zarezala a ucitila som to som sa ozvala a hneď ma uspali teraz som tehotna a bojim sa ako žid križa že mi daju spinal 🤦🏼‍♀️

petko81
2. máj 2023

@svetlana35 ja som išla s prvým na cisársky nemôžem normálne.a išla som do celej narkózy.a ešte som ani nespala a primár už zarezal.a keď som zakričala ešte povedal ona prečo nespí

mmmj
2. máj 2023

@domiij dobry den, bolo to pred takmer 9 rokmi, ale v Kosiciach-Saci

adka31
2. máj 2023

@domiij uz je to 9 rokov. Neustale ma boli, ale neviem teda ci je to tym, skor to pripisujem tomu, ze moj mocovy mechur mam zrasteny s maternicou.

martizv
2. máj 2023

@svetlana35 ani mne nezabral tak ma uspali. Neboj sa.

kikushaa
2. máj 2023

Odpoviem za seba, nie neprehana to, ja som mala specificku situaciu a nazdavam sa ze mi spinal nepichli v dostatocnej davke, lebo pri pokeci s anesteziologickou vazila x kg a pri cisarskom ykg (velmi mi narazovo stupla vaha kvoli preeklampsii a zavodneniu viac ako o 10kg) nebolo to uplne v plnej bolesti, no v poho som pokyvala nohou, a teda bolelo to riadne, doeta vybrali velmi rychlo a na sitie ma potom uspali, ale zrevala som teda riadne, pri plnej bolesti by som asi omdlela

Strana
z3