Nezrelé pôrodné cesty - čo s tým?
Ahojte, som v 40. tt. a mam stale uplne nezrele porodne cesty a dnes mi lekarka povedala, ze je velka pravdepodobnost, ze sa ani nezmenia, takze to vidi na cisarsky. Mate niekto skusenosti, alebo rady ako presvedcit svoje telo, aby sa uz pripravovalo na porod? dakujem za kazdu radu
@dianasp dakujem za odpoved, ja som objednana 7 dni po termine na prijem. Idem zatial len na preindukciu hydrofilnymi tycinkami Dilapan, to je mechanicke - trochu mi pootvoria krcok, ale bez chem. hormonov, stale mam CS 2b, uz som v 40 +3. Chcem ist do porodnice, aby mi monitorovali malu, lebo sa o nu bojim, mam zrelu placentu uz od 36. tt . Stale dufam, ze ma to este chyti same. Dneska som mala silne poslicky celu noc aj den az k veceru to preslo, tak nestracam nadej, ze sa nieco deje. Este raz dakujem, ze ste odpisali a zelam vela zdravicka.
@scorpionflower1 verim, že to boli otváracie kontrakcie ;) držím palce, nech Vám všetko dopadne úplne bezproblémovo 🙂
@dianasp uz to mam za sebou. Ela sa narodila spontanne a uplne bez problemov, nestihli mi dat ani epidural, od prichodu do porodnice bola na svete za cca 2 hodiny 🙂
@scorpionflower1 jeeeej, to je krásny darček na Vianoce 🙂 som nesmierne rada, že Vám to tak krásne spontánne vyšlo 🙂 veľa zdravicka Vám obom, kočky! :*
@anjelicek26 Ten hmat som absolvovala a veru nikdy viac, vacsia bolesť ako porod

@scorpionflower1u mna jeden lekár chcel silou mocou vyvolávať, ale primárka akceptovala, že chcem počkať a som veľmi rada, že som pockala. V noci to boli slabé kontrakcie, myslela som, že poslickovia a nakoniec som porodila 16:40, zbehlo to veľmi rýchlo 🙂 rodila som v Krompachoch... maly nejavil žiadne známky prenášania 🙂 držím Vám palce, nech to dobre dopadne ;)