Odtiekla vám plodová voda?
ahojte baby.. tak ja by som len chcela vediet, kolkym z vas odtiekla pred porodom plodova voda... lebo ja sa pripravujem na tuto alternativu a kamaratka ma schladila, ze pozeram moc americkych filmov 😒 vraj to takto dopadne iba z 10 u 2 ... zda sa mi to ako najlepsi priznak bliziaceho sa porodu, kedze som prvorodicka a akosi uz mam mesiac bolesti krizov a podbruska, ale stale nic, co by sa opakovalo pravidelne.. tak neviem.. cakam uz len na ten odtok vody 😀 ... kolkym z vas to takto prislo len pre zaujimavost?
No mne najprv v noci odtiekla plodovka, s cim som absolutne neratala (ved je vraj mala sanca)... kontrakcie zacali az 2 hodiny po tom. Ale tie urcite spoznas, su to bolesti v pravidelnych intervaloch (ja som hned mala kazdych 5 minut).
mne praskla v 34 tyzdni predcasny porod.
Z nicoho nic v spanku okolo jednej v noci som sa zobudila na mokro, odtekala mi voda, tak sme isli do nemocnice hned a bolesti zacali okolo tretej rano.
mne nie 😉 prepichli mi ju uz v porodnici ... po zacati kontrakcii 😉
mne odtiekla plodova voda - postupne pomaly a s tym zacali aj kontrakcie, a do troch hodin bol maly na svete - ale to bol moj druhy porod, preto to islo rychlejsie ako pri prvom, kt. bol vyvolavany.
ja si sa zobudila v noci že mi treba na wc a ako som išla tak v poli ceste mi praskla voda, strávila som 1/2 hodinu na toalete, čo to stále tieklo... bolesti nastúpili až nejaké 4 hodiny na to a o 9hodín po odtečení boli obe baby na svete..
mne ani raz,oba razy mi prepichli az na sale 😉 a to som kontry uz mala 14hodin -pri prvom
mne tiež neodtiekla 🙂 pri prvom mi ju prepichli, no a pri druhom nič neprepichovali, išla som rovno na sálu SC 🙂
nie, takisto nie, museli mi ju prepichovat, som zvedava co bude tentokrat 🙂
ja som sa vratila z mesta, isla som sa prezliect, predklonila som sa a bolo 😀 Slabe bolesti nastupili az o 1,5 hodiny a za celkovo 4,5 hodiny bol maly na svete
mna sa MUDr uz na sale pytal, ci mi odisla plodova voda, hovorim, ze neviem 🙂 lebo ja som si doma bolesti zmiernovala teplou sprchou, tak bola sanca, ze mohla, ale aj nie, ale potom zistil, ze nie, ze je tam, takze mi ju prepichol a po troch zatlaceniach bol maly na svete
U mna bol teda porod ako v americkych filmoch 😀 doma v klude mi odtielka plodova voda, dala som si sprchu a tak sme sli do nemocky. Takze u mna to bolo presne ako v knizke.
mne praskla voda o 11tej doobeda do pol 7pekne doma v teplucku ziadne bolesti az v nemocnici 2hod bolesti a 22:25 mala bola na svete,keby som mala aj druhy porod taky tak mam vyhrane 😎 😎
mne vodu museli prepichovat na sale
Mě začalo ráno divně bolet břicho a chodila jsem co 20minut čurat a pak po dvou hodinach takoveho chozeni jsem vstala z WC mi neco začalo tect po nohach 🙂 ani nevim kolik toho bylo rychle sem sedla zpet na misu 😀 aspon sem jeste pred odjzdem nemusela vytirat 😀 (byla sem sama doma) a pak sem volala mamce co mam delat, bo mi nic nebylo ani se nic nedelo.. ta mi nadala at fičím do porodnice 😀 tak sem jela toto se stalo v 7h ráno, v 8h sem byla v porodce a ve 13h malá na svete, ale pichli mi vyvolávačku neměla jsem skoro žádné kontrakce a pak už to fičelo..
mne plodova voda odtiekla.. kontrakcie som ani poriadne necitila.. i ked nakoniec som skoncila urgentnou sekciou
Mne tiež prepichli v nemocnici, tam som prišla, až keď som mala pravidelne kontrakcie, aby som tam bola čo najkratšie. Do teraz nechápem, kde sa vo mne nabralo toľko vody... všetko bolo mokré, pretože neodišla naraz ale aj po každej kontrakcii...Po prepichnutí sa dcérka narodila do 3 hodín.
ani pri jednom krpcovi mi neodtiekla sama, prepichli mi ju .-)
Mne voda odtiekla rano o 7:30 stým že už hodinu predtým som mala kontrakcie v 4-5 min.intervaloch....o 14:00 poobede som bola stale otvorena len na 2 prsty a tak mi pichli prvu vyvolavačku....o 16:00 dalšiu. Bolesti som mala neznesitelne ale tlaky žiadne. O 18:00 mi pichli tretiu davku oxytocinu po ktorej som konečne dostala slabe tlaky a maly sa narodil o 19:00. Po tomto zážitku som si povedala že nikdy viac nechcem rodiť, ale verim že raz ma to prejde 😀
mne taktiez plodova voda odtiekla, v noci okolo 12:00 pocas spanku. najprv som nevedela ci som sa pocurala,alebo odisla voda 😀
ani raz 😲 🙂
Pri prvom mi prepichli-to bol dlhši porod,pri druhom mi v noci začala odtekať voda,a bolesti začinali až cestou do nemocnice.
mne neodtiekla, tiez mi prepichli tesne pred porodom...potom som uz len tlacila 🙂 🙂
pri prvom vyvolavanom porode mi porodnik prepichol plodovy vak, lebo voda neodtekala a teraz som zvedava ako to bude 🙂
ja som nemala ani bolesti ani neodtiekla🙂 zobrali ma do nemocnice a dali mi vyvolavacku kedze som prenasala. po nej mi asi po 5 hodinach odtiekla plodova voda a maly bol do 3 hodin vonku 🙂 do odtoku plodovej vody som necitila nic.
Ja som prenasala malu uz tyzden, ked mi vecer prisli slabe bolesti chrbta a podbruska, ktore sa stupnovali. Tak som sa prechadzala a len co som si sadla na postel puk a liala sa zo mna plodova voda. Podla dr. praskla len ciastocne (vraj len na jednej strane) lebo mi tam musel este cosi prepichovat. Po 48 hodinach po odteceni, niekolkych davkach oxytocinu a neznesitelnych bolestiach sa mala konecne vypytala na svet 😉
Mne odtiekla, ale nie naraz, tak postupne a ked som prisla do nemocnice tak este stale odtekala. Mala som zopar kontrakcii prve 2 a pol hod., ale az potom sa to poriadne zacalo a mala bola do 4hod. vonku.
mne plodova voda odtiekla zobudila som sa na to ako bolo zrazu podomnou vsetko mokre
mne tiež odtiekla,pri prvom aj druhom porode.......pri druhom som to zreteľne počula,úplne ako "puk"....a už to šlo 😀 .som sa osprchovala a rovno do nemocky 🙂

Mne voda odtiekla, ked som lezala v nemocnici. Rano som otvorila oci a spustilo sa to - vsetko do postele.
Porodila som o 17hod. 😖 Slabe bolesti nastupili hned v kratkych intervaloch. Potom to bolo uz len silnejsie a silnejsie....a nakoniec bez intervalov, pekne vkuse. 😅
Dr. mi vtedy povedela, ze spravne ma zacat porod kontrakciami, nie odtecenim vody. Voda moze odtiect z roznych dovodov, napr. kvoli infekcii... Voda mi odtiekla v 37+5, cize dost skoro... 😒