icon

Po koľkých hodinách vás vstávali z postele po spinálnej anestéze po pôrode?

5. jún 2022
Strana
z2
lenuska9999
5. jún 2022

Cca o 11tej ma priviezli na izbu (doobeda), na druhý deň ráno o 8 ma vstávali.

mimi3008
5. jún 2022

14.15 sekcia, dalsie rano kolo 8 vertikalizacia

zuzanna33
5. jún 2022

12hod

janinah
5. jún 2022

sekcia o 13hod, vstávanie ráno o 6 hod

tosomja
5. jún 2022

Ja neviem, asi som divná, ale mňa ešte v ten deň sa pýtali, či už mám cit v nohách a už som sedela a večer aj pri umývadle bola a v sprche. Pri všetkých troch sekciách. 🤭

didi2102
5. jún 2022

Prvá o 16- vstávanie o 12, druhá o 8- vstávanie o 6

ivangeline
5. jún 2022

Na druhy den to tak robia...kedze som rodila akutnym cisarakym a bola slaba a tlaky kadejake...a operacia bola nad ranom!tak ma nechali dlhsie. Az o den a pol. A aj to rano to neslo,som skolabovala so slabym tlakom...tak az poobede.

hennyinnsbruck
5. jún 2022

Sekcia 8:38 vecer som sa postavila

sona96
5. jún 2022

@tosomja a to si mala spinal? Sranda, to si vôbec neviem predstaviť, mňa stavali po cca 20 hodinách a aj tak som v sprche odpadla

ada12345
5. jún 2022

V Nemecku sa standardne postavi po 6h.

vifoncitta
5. jún 2022

Celková o 10 a vstávala som ráno o 8

kristinka92
5. jún 2022

mna asi po 9hodinach- ale je to určite individuálne. vstať musíš to je jasne, kvôli riziku trombozy... ale či to zvládneš za 9/10/11/12 hod je podľa toho ako sa ty budeš citit

nonkanonka
5. jún 2022

Ráno o 8mej sekcia, okolo 9tej ma doniesli na izbu a večer okolo 9tej som sa sama postavila a za pomoci sestričiek som sa osprchovala. Odvtedy som už fungovala sama - wc, sprcha atď. Je to dosť individuálne, mne sa ani hlava netočila ani mi zle nebolo

lluciiiii
5. jún 2022

2x sekcia vecer medzi 16-18h vtedy ma vstavali ráno a jedna sekcia o 11 a to ma postavili uz v noci na nohy ale vačšinou ak sa da stavaju ženy medzi 10-12h od sekcie ak to žena zvláda

tara42
5. jún 2022

Po 12 hod.

viky_21
5. jún 2022

Sekcia o 13.00 a na nohy som sa postavila dalsi den cca o 6.00

simonetka67
5. jún 2022

Ja som mala sekciu 9.20 ráno a večer už som prešla po izbe a ráno už som bola v sprche . Takze je to naozaj individuálne podľa stavu. Samozrejme bolesti som mala ale nebolo mi zle ani sa mi netocila hlava .

mizu89
5. jún 2022

Ja som možno divná ale pri druhom sekcia o cca 11 a možno večer o 18:00 som sa už postavila😁veru už sa nepamätám.ale to len preto že sestrička chcela aby som sa vycikala do vandlika po leziacky a mne to vôbec nešlo.musela som sa postaviť a sadnúť si aby to zo mňa išlo von😁

nikpa
5. jún 2022

Po prvom pôrode po 24hod a po druhom po 12hod. Po druhom to bolo oveľa ,,jednoduchšie,,

veronika946
5. jún 2022

@tosomja z praxe na novorodeneckom a teda aj sestonedeli ti poviem, ze ano, si divna 🤣🤣 z mojej vlastnej skusenosti po sekcii ti poviem, ze uplne normalna vec, ja by som umrela lezat 20 hodin ako poleno 🤯 Po troch hodinach som lezala na boku 😄 kolegyni vlasy dupkom stali zo mna haha

tosomja
5. jún 2022

@sona96 áno, spinalky. Všetky tri. Po tretej mi bolo trošku zle, točila sa mi hlava, tak ma nechali ešte ležať, ale večer som už mala aj dcérku pri sebe až kým som nešla domov.

danieladugard
5. jún 2022

Sekcia rano o 9.45 a 9.47, dvojicky, vstala som o 16.00. Mala som ich v Anglicku a tu sa to tak robi, az ked som poslala fotky na SR, tak krstna, neurologicka na Slovensku, zalomila rukami 🤣 ja som netusila, ze na SR sa to tak nerobiii 😂 deti som mala pri sebe aj manzela po cely cas 🥰

sim_mi
5. jún 2022

Mne dovolili vstat az po 24 hodinach

ckatka
5. jún 2022

Okolo polnoci sekcia. O 7 ráno som bola v sprche (ranná sestra....nejak asi nepostrehla ze ja som "ešte len prišla" na jisku"). Akože bola to katastrofa hodinu som vstavala....
Na obed už som bola na izbe s malým (potom co som tam narobila cirkus ze ho chcem).

nikaeli
5. jún 2022

prvá sekcia v celkovej narkóze o 9ej, druhá spinal o 8.30 - v oboch prípadoch som sa musela večer prejsť k umývadlu a umyť si zuby, na druhý deň ráno sprcha

dame2
5. jún 2022

Sekcia 7:30, postavila som sa a kúsok prešla o 17tej, hodinu na to som už prešla k sebe na izbu, kde som aj ostala

andreatytler
6. jún 2022

Po 14 hodinach.

autor
6. jún 2022

@lenuska9999
@andreatytler
@dame2
@nikaeli
@sim_mi
@danieladugard
@tosomja
@tosomja
@veronika946
@nikpa
a po koľkých hodinách ste sa mohli po spinálke najesť a čo ste jedl?

nikaeli
6. jún 2022

prvé si už nepamätám, už je to 15 rokov 🙃 pri druhom som si už večer mohla dať piškóty, výživu - niečo také drobné po troške, ráno som už mala raňajky - chlebík s nejakou nátierkou a bielu kávu a na obed si pamätám zemiakovú kašu a také "strúhané" mäso.. nehladovala som 😉

didi2102
6. jún 2022

Tak prvý spinal o 16, na večeru som dostala vývar so slamkou keď chcem a len infuzia,ráno len infuzia a obed na vstávali no ja som bola dosť slabá , no mala som obed už normálny, polievka druhé,neaky keksik na desiatu,večera, ženy po spinale mali jemnejšiu stravu prvý deň
Druhý spinal o 8 v inej nemocnici , do ďalšieho rána iba infuzia a vstávali má o 6, ja som jedla až o 12 už tak normálne, tiež sme mali po sekcii jemnejšiu stravu 1den,potom ako ostatné, hladná som nebola ani raz

Strana
z2