icon

Poraďte: Pri siedmom pôrode prirodzene alebo cisársky?

sbalazova061
28. aug 2026

Dobrý deň , chcela som sa spýtať.Budem rodiť po 7 krát a nam za sebou 2 potraty. som tehotna opäť po 25mesiacoch.....Posledný pôrod som mala tažký nemohla som rodiť ale nakoniec po 3hodinách som porodila.....chcela som sa opýtať či by mi vedel niekto poradiť či mám rodiť akebo si vybrať cisáraky rez?

janinah
28. aug 2026

Poradi ti gynekolog.

crazy_cat_lady
29. aug 2026

To ti snad najlepsie povie lekar...

anonym_7eaae5
29. aug 2026

Ty si nevyberas. Urcuje to lekar. A porodit po 3 hodinach je luxus.

anonym_46a3a8
29. aug 2026

vždy je lepší prirodzený pôrod, ale určite ti najlepšie poradí tvoj gynekológ

anonym_143d46
29. aug 2026

Začni si plánovať rodinu, nemáš povinnosť rodiť každú chvíľu až do úplného vyčerpania.

anonym_e0bf34
29. aug 2026

Poradi ti gynekolog navyse na planovane cisarske rezy bez dovodu musi byt suhlas z konzilia oddelenia, meviem ci je to vsade ale vo vacsine porodnic ano.

anonym_e0bf34
29. aug 2026
@anonym_46a3a8

vždy je lepší prirodzený pôrod, ale určite ti najlepšie poradí tvoj gynekológ

@anonym_46a3a8 toot nie je pravda poznam X dovodov kedy moze byt prirodzeny porod zivot ohrozujuci ci uz pre rodicku alebo dieta. Jedine ak nie su ziadne problemy tak vtedy je lepsi ale to neznamena, ze vzdy.

anonym_c50fb0
29. aug 2026
@anonym_143d46

Začni si plánovať rodinu, nemáš povinnosť rodiť každú chvíľu až do úplného vyčerpania.

@anonym_143d46 asi v niektorych rodinach "musi"

anonym_df64c3
29. aug 2026

A také, že zodpovednosť, ti niečo hovorí? Tie deti treba odrodiť, ale najmä vychovať a zabezpečiť im slušnú budúcnosť. Prepáč, ale neverím, že toľkým deťom sa dokážeš plnohodnotne venovať. Koľko máš rokov?

anonym_a3609e
29. aug 2026

Nick zalozeny vcera,uz po tolkych porodoch by sa hned vyjadril gynekolog.

anonym_e1432d
29. aug 2026

@sbalazova061 ako nič v zlom, ale po 7 krát to hádam z teba už vyletí samo🤦‍♀️

bielasovicka
29. aug 2026

7 deti? 😱. Fú, nemám slov

vevesh
29. aug 2026

Tie dva potraty boli odrodene? Deti zomreli pocas porodu? Mas aj nejaky cisarsky za sebou ci bolo vsetko prirodzene odrodene? Ze je najlepsi prirodzeny, netreba diskutovat. Ale ak boli problemy pri porodoch, cisarsky nie je od veci...

michaela329
29. aug 2026

Toto bude troll...

anonym_28f14f
29. aug 2026

Moja babka mala tolko deti ale ona ma 90 rokov a este stale zije.No lenze to bolo volakedy.Ale tiez si myslim ze sa nemuseli tolko po sebe s dedom magat alebo si proste davat pozor.Babka spominala, ze sa aj snazila sama potratit ze tolko deti vobec nechcela a nic.Aj dom stavala,na tackach kdeco vozila.Ale dnes je ina doba mozes sa rozne chranit a nie rodit ako ceresna-Pre mna je aj jedno vela nie ze 7 moj ty boh.Prajem pevne nervy do buducna.Volakedy si tomu dala gumenu alebo drevenu kacicu a hralo sa.Dnes to riadne vychovat bez toho aby tolke nestradali to hadam len v milionarskych rodinach a tie to predpokladam tiez nechcu uz len skrz plno povinnosti okolo toho ci uz s pestunkou alebo bez

anonym_afa688
29. aug 2026
@michaela329

Toto bude troll...

@michaela329 prečo? v Trebišove je veľa žien s takým počtom detí.

michaela329
29. aug 2026
@anonym_afa688

@michaela329 prečo? v Trebišove je veľa žien s takým počtom detí.

@anonym_afa688 teraz založený profil, zvolené rómske priezvisko a samozrejme otázka - matka toľkých detí aby nevedela? Rodila až tri hodiny? Čistý troll. A to moja babka mala osem, prababka 13.

anonym_28f14f
29. aug 2026
@michaela329

@anonym_afa688 teraz založený profil, zvolené rómske priezvisko a samozrejme otázka - matka toľkých detí aby nevedela? Rodila až tri hodiny? Čistý troll. A to moja babka mala osem, prababka 13.

@michaela329 ja poznam kolu Balazovych co su bieli takze nie je to len romske.Aj oproti sused u starkeho a normalna biela familia

kiki68
29. aug 2026
@michaela329

@michaela329 ja som rodila 3 hodiny. Kamoska 15 minut, nevedela ze rodi, nestihli do nemocky. Ja som aspon isla do nemocky. Inak mne ten porod skoro nedalo dieta, cize rychly porod moze byt otrasny. Ako ten moj.

michaela329
29. aug 2026
@kiki68

@michaela329 ja som rodila 3 hodiny. Kamoska 15 minut, nevedela ze rodi, nestihli do nemocky. Ja som aspon isla do nemocky. Inak mne ten porod skoro nedalo dieta, cize rychly porod moze byt otrasny. Ako ten moj.

@kiki68 veď ale celá tá jej otazka je o inom ako o tom, kto koľko rodil je to komplet nezmysel