Pôrod v inom meste, ako a kedy ste riešili presun do pôrodnice ?

jahodka4
2. feb 2020

Ahojte, baby, tie ktore ste rodili mimo miesta svojho bydliska- zaujima ma( nie som tehotna)- ako a kedy ste riesili presun do porodnice? Stihali ste prist vcas? 🙂 Vopred velmi pekne dakujem za odpovede.

katren
2. feb 2020

@jahodka4 prisla som 3x vcas....cesta 45min....

hors
2. feb 2020

@jahodka4 no ja ja som 2x stihla upne pohode mali sme všetko naplánované s lekárkou. Od domu do pôrodnice to bolo 130 km.

kiki9871
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lula313
2. feb 2020

Všetko závisí od porodnice(kde je) a od rozbiehajúceho sa porodu. Ja som mala 12 hodín nepravidelne kontrakcie a teda vôbec som si nebola ista, či rodim, alebo sú to poslickovia. Potom sme sli do porodnice, kde Zrovna na monitore nebola žiadna kontrakcia, bola som zavretá, tak som išla domov, kde som si dala vaňu asi na polhodinu a zase sme sli naspäť a už som bola otvorená na 5 palcov. Našťastie bolo po polnoci na veľkonočnú sobotu, čiže mesto a hranice prázdne, ale keďže som išla rodit do AT, bala som sa, aby má to nechytilo cez deň, keď sa milion ľudí rozhodne kvôli sviatkom a zavretými obchodom ist z Ba na nákupy do AT, kde vedeli byvat vtedy aj hodinové kolóny..

bagre
2. feb 2020

@jahodka4 4x sme stihli, hoci raz to bolo ltt.. cesta asi 45 minút

lucyluv
2. feb 2020

Nestihla som, ale bola som druhorodicka, v tych bolestiach by som ani v aute tak dlho nevydrzala, mala som kontrakcie hned kazde 3min a porodnica bola 45min daleko, takze sme isli do najblizsej radsej

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre