Pôrodnícky gel Dianatal. Skúsenosti?
Ahojte. Chcela by som sa poradit,ci mate niekto skusenosti s porodnickym gelom Dianatal. Ja som mala pri prvom porode epiduralku,no celkom ma zujal tento gel a chcela by som sa viac dozvediet od mamiciek,ktore maju skusenost,popripade zujem o pouzitie. Co sa Vam zda lepsie ak viete porovnat epiduralku a Diantal?
Baby, sice ho v lekarnach nemaju koli tomu ze je drahy a nepradava sa tak moc ako ine lieky, no co som sa ja pytala, tak vsade sa da objednat a do tyzdna je tam.
Aj ja som sa naň v lekárni informovala, u nás ho dokonca nepoznali, ale povedali mi, že stačí ak im donesiem leták a oni mi ho objednajú. Takže po víkende si ho idem objednať. 🙂
no ja som bola zatial v jednej lekarni sa len tak spytat, a tiež mi povedali, že ho nedržia..skúsim ešte v BA, snáď tam bude dostupnejší. ak nie, neviete kde sa dá objednať a koľko trvá kým príde objednávka?
ani v BA ho v lekárňach nedržia, ale dá sa objednať a na druhý deň si ho môžeš v lekárni vyzdvihnúť.
ahojte.... je tu ešte niekto, kto vyskušal ten Dianatal gel??? Pôrod sa mi blíži a chcela by som o tom vedieť čo najviac. Už som sa síce rozhodla, že ho vyskušam, ale predsa by som chcela vedieť ešte viac.... ved viete, prvorodička nikdy nevie čo čoho ide 🙂)))
@edinka20 ahoj! tiež sem-tam pozerám na stránku a už sem nikto nepíše. Tiež som na 99% rozhodnutá, že ho vyskúšam. V stredu idem prvý krát na kontrolu do nemocnice k doktorke, ktorá ma bude aj rodiť. Opýtam sa jej na skúsenosti a dám vedieť. Podľa mňa je to dosť drahé a keď mi povie, že to nemá až taký efekt, tak budem ešte o tom rozmýšľať. Nedá sa niekde zohnať lacnejšie? Myslím cez nejaký e-shop?
no ja som som doniesla leták do lekárne a zistili mi cenu 97EUR tak mi ho objednali, keď som súhlasila s cenou a na druhý deň som ho tam mala.. takže ja som už nachystaná.. 🙂))) dúfam, že to aspoň troška uľahčí a pomôže..
No ja tiež uvažujem o tomto géle,pri prvom nič take nebolo, asi to skúsim. Pre tie ktoré pojdu rodiť do štiavnice,dufam aj ja 😉 tam stači informovať ked pridete rodiť že ho chcete,oni ho tam majú a dokonca za bezkonkurenčnú cenu 80 eur. Tak sa nemusíte zaťažovať,len poviete a máte.
Držím všetkým palce,papa 🙂
@sisatt ahoj. to by bolo fajn, keby si sa ju popýtala, lebo ked ja som sa tu pýtala sestričky na tehotenskom cvičení, tak povedala, že ho maju, len ho ešte nevyskušali, tak dufam, že ked sa preň rozhodnem nebudem prvá, na ktorej to budu skusať 😝 budem rada, ak napíšeš, čo ti doktorka povedala 🙂
@edinka20 bola som na kontrole toho 29.12. Nejako ma to ani nenapadlo sa spýtať, lebo mi doktorka odporučila cisársky. Tak pri tom ho potrebovať nebudem. dosť ma tým zaskočila, tak som mala hlavu niekde inde. Idem teraz 7.1., tak uvidím, či zostane pri cisárskom. Ak nie, potom sa určite budem pýtať. Ale u nás to už doktori vyskúšali viackrát. To viem. Myslím však, že na každého to pôsobí inak, nedá sa určiť pravidlo, o koľko pomôže. Ja by som ho vyskúšala.
Ahojte tiez rozmyslam nad Dianatalom a preto prosim vsetky baby, tie co ho v najblizsej dobe planuju vyskusat;), nech daju vediet , ze co a ako🙂 aj ked viem , ze potom toho casu moc nebude a hlavne myslienky niekde uplne inde... ale predsa🙂 Drzim vsetkym babulam palce ci uz bez alebo s Dianatalom :D
Ahojte🙂 ja cakam svoje prve babatko preto som sa rozhodla,ze vyskusam epiduralku aj dianatal 🙂 ngelik aj ja mam termin 8.marca,ty kde budes rodit?drzim vsetkym palce 🙂 🙂 🙂
@sisatt ahoj. nevadí nič sa nedeje, ja idem zajtra do poradne, tak sa spytam lekara, čo on na to 🙂 nechcela som lekara s tym otravovať, aj tak budem mať dosť otazok 😝 joj tak to ťa musela riadne vystrašiť ta lekarka, ked ti povedala cisarsky rez, ale ja verím, že to všetko dobre dopadne a podla mna ešte je šanca, že sa ti to malé stvoreniatko pekne otočí tak ako ma 🙂 a ten Dianatal vyskušam, aspoň si tak podporím psychiku 😀 a čo to čakate? a nejaké homeopatické lieky nebudes brať pred pôrodom? Dneska som bola v lekarni a kupila som si také granulky na "prípravu pred pôrodom". ma sa to brať 7-10 dni pred pôrodom a granulky na "strach z pôrodu" Uvidíme 🙂 🙂 🙂
Bola som dnes na predporodnej priprave a tam mi sestricka povedala, ze v jednej porodnici sa kvoli Dianatalu vysmyklo lekarom dieta z ruk, pretoze bolo od toho gelu klzke ako uhor. Nemate podobnu skusenost?
zaujimalo by ma ci je tu niekto kto ho uz aj vyskusal zatial citam len same plany 😉
rodila som 30.11. bez epi, len s Diantalom, a naozaj to pomôže, hlavne v 2.dobe pôrodnej. Bola som prvorodička a celý pôrod sme zvládli za 6 hodín od prvých kontrakcií až po narodenie nášho pokladíka.. 😉 Určite odporúčam, aj keď natrhnutiu hrádze som sa ja nevyhla, keďže náš drobček bol na mňa trošku väčší (po tatinovi). 🙂
Predam porodnicky gel DIANATAL na ulahcenie porodu,ktory skracuje celkovu dlzku porodu az o 30 percent a zaroven predchadza natrhnutiu hradze.Povodna cena 98 eur. t.c. 0948032903.MY sme ho nestihli vyuzit
hlavne nech uz je marec 🙂 vela trpezlivosti prajem 😀
Ahojte,ak by mal niekto zaujem ja mam Dianatal gel doma.kupila som ho teraz v decembri len porod ma zastihol v meste odkial ma hned brali do nemocnice takze gel ostal doma nevyuzity,co je obrovska skoda.znama ho tiez vyuzila a bola spokojna,mala len maly nastrih.co mna moj chlapcek doslova roztrhal:( .tak ak by niekto chcel dajte vediet a dohodneme sa,povodna cena je 98 eur.
Ahojte,ak by mal niekto zaujem ja mam Dianatal gel doma.kupila som ho teraz v decembri len porod ma zastihol v meste odkial ma hned brali do nemocnice takze gel ostal doma nevyuzity,co je obrovska skoda.znama ho tiez vyuzila a bola spokojna,mala len maly nastrih.co mna moj chlapcek doslova roztrhal:( .tak ak by niekto chcel dajte vediet a dohodneme sa,povodna cena je 98 eur.
ahojte.
buduce maminy,mam na predaj uplne novy original zabaleny v decembri kupeny DIANATAL,aj s blockom.nevyuzila som ho,pretoze na poslednu chvilu sa doktor rozhodol pre istotu rodit sekciou.som z BA,takze osobny odber by bol najlepsi.pri rychlom jednani dobra cena.tel:0905471476 mail. radoslava7@gmail.com
🙂 ahojte , tak som si pozrela diskusiu na českom serveri. nič moc,príliš velké peniaze a sklamanie. farmaceutka tam rozobrala zloženie gelu celková suma za 200čk. to jest - aj ked by fakt pomohol-čo nikto nemože porovnať, lebo ten istý porod neprežije 2x- je to príliš drahé. ale majme nádej, že to funguje...držím palce všetkým maminkám PRED. prajem zdravé bábatká. ešte chcem povedať, že asistentka povedala, že to bolí vždy!!! len sa na to treba pripraviť. inak ja som porodila za hodinu BEZ lubrikantu.pa 🙂

@leanela len vraj bol neaky problem ho dostat, citala som to tu na fore..tak preto 🙂