icon

Pôrodnícky gel Dianatal. Skúsenosti?

mamusia
2. sep 2010

Ahojte. Chcela by som sa poradit,ci mate niekto skusenosti s porodnickym gelom Dianatal. Ja som mala pri prvom porode epiduralku,no celkom ma zujal tento gel a chcela by som sa viac dozvediet od mamiciek,ktore maju skusenost,popripade zujem o pouzitie. Co sa Vam zda lepsie ak viete porovnat epiduralku a Diantal?

flp00
30. júl 2013

Aoj to sa nedá porovnať lebo epidural ťa znecitlivie a nič necítiš a gel sa aplikuje dovnútra a pričom všetko citiš. Gel by mal urýchliť pôrod o 30 %.

lovely14
30. júl 2013

Ma niekto este na predaj Dianatal gel?Ak ano prosiiiiim,piste.Vdaka

martinka1851
1. sep 2013

Ahojte mamičky. Aké máte skúsenosti s pôrodnicou vo Zvolene? Ja by som mala tam ísť rodíť a bojím sa samotného pôrodu a aj aký zdravotný personál ma čaká. Ďakujem za info.

martinka1851
1. sep 2013

Má niekto na predaj Dianatal gel? Mala by som záujem. Martina

feha
12. sep 2013

Mam doma nepouzity Dianatal gel - datum spotreby oktober 2016, ktory som kupila za 97 EUR, predala by som ho za 85 EUR, osobny odber v BA , ak mate niektora zaujem, napiste na feha@kruhy.sk. Ja som ho nepouzila, pretoze sa personal porodnice o tom so mnou odmietol bavit - vraj to nepouzivaju...no comment. No, prezila som porod aj tak 🙂

feha
20. sep 2013

uz je predany 🙂

lucique29
7. okt 2013

Ahojte, mám na predaj nepoužity Dianatal gel predam ho za 80 EUR. U mna nebol vôbec použitý. Nechali ma vytrapit napichali do mna oxitociny a nakoniec som išla sekciou. Keby mal niekto záujem napíšte ...

mina0101
7. okt 2013

@syslunda Ahoj mozem sa ta opytat preco ti ta svagrova priatelka neodporucala EPINOL? uvazujem nad nim. 😒 dakujem za odpoved 🙂

24seli
14. okt 2013

Ahojte mám na predaj dianatal gel za 60 €, nie je vôbec použitý, lebo mi museli nakoniec robiť akútnu sekciu. ak máte niekto záujem ozvite sa.. ja som si ho kúpia, lebo som naňho počula dobré referencie aj od lekárov, hlavne aj pri predpoklade väčšieho bábätka..

e_z
31. okt 2013

Článok o Dianatale je už aj vo Wiki Modrý koník. Kočky, napíšte prosím svoju skúsenosť s ním dole pod článkom. Dik
https://www.modrykonik.sk/dianatal/

@lilianka1199
@emma_932
@bikina

bikina
1. nov 2013

@e_z clanok o dianatale nie je uz asi treba, stahuju ho z trhu. Dostat ho iz len v brendone a aj tam len dopredavaju zasoby... 🙂

bikina
1. nov 2013

A kočky, nebojte sa ak nezozeniete dianatal, aj v nemocnici maju a pouzivaju podobny gel, iba bez mezokainu, ci lydokainu ci co to tam je za kain 🙂 myslim, ze to mnozstvo "znecitlivenia" aj tak nehra rolu, dolezitejsie je, ci to maze 😝 🙂

e_z
4. nov 2013

Dik, našla som info tu u nás na stránke, že ho sťahujú. Ale na ich oficiál stránke o tom nič nebolo. Ak máš nejaké ofic. info, pošli mi link, do Wiki to pridám. Nech po tom baby zbytočne nepátrajú.
@bikina

bikina
4. nov 2013

@e_z nie, nemam ziadne oficialne info, povedali mi to v lekarnach, ked som hladala nejake "zbytky"

e_z
5. nov 2013

@bikina Ok, keď niečo náhodou nájdeš, tak mi daj vedieť.

martinkova
21. nov 2013

Ahojte,mam na predaj Dianatal gél,nepoužila som ho z dôvodu,ze som šla cisárskym.ak mate záujem,kontaktujte ma.

tinuska0306
9. dec 2013

@lovely14 nikdy by som niečo take nekupovala od ruky!!!! ale normalne lekáren/predajna

tinuska0306
9. dec 2013

@bikina kto povedal, že sa dopredava v brendone??

bikina
9. dec 2013

@tinuska0306 to, ze sa dopredava viem od lekarnickeho dealera, co sa mi ho snazil zohnat a po porode sme boli v brendone a videla som ho v predajni a neskor aj v ich eshope. Preco?

freyjanr
9. dec 2013

@mamusia ahoj ja som si ho chcela kúpiť ale pred pôrodom som sa na to pýtala.môjho gyn.a úprimne.mi povedal ze ta cena ani zďaleka nie je úmerná účinku,nakoniec som rodila neplánovanou sekciou a poviem ti ze ta epiduralka je neskutočný vynález vzivote nezabudnem jak som po vpichnuti ožila ked zmizli tie nenormálne bolesti

tinuska0306
9. dec 2013

@bikina len zato, že v tom brendone sa stale predava

bikina
9. dec 2013

@tinuska0306 ved preto pisem, ze tam ho maju 😀

cannella
9. dec 2013

@tinuska0306 JA som ho z druhej ruky kúpila. Bol nepoužitý, lebo mamička mala tiež sekciu. Osobne na tom nevidím nič zlé, ak je neotvorený a v záruke.

tinuska0306
14. dec 2013

@cannella neodsudzujem, a nebránim 🙂 len vravím, že ja by som si to od ruky nekupila

july11
5. apr 2014

Caute, mam na predaj dianatal gel, rodila som totiz sekciou. Original, v krabici. Povodna cena okolo 100 eur, teraz za 85 eur plus postovne. Posielam ho na dobierku.

listicka2002
3. okt 2014

AHojte, nakolko som isla sekciou ☹ tak mam na predaj novy nepouzitý dianatal gel za 60eur aj s postovnym povodna cena je cca 100eur 😉 ... v porodnici sa lekari potesili povedali ze je to dobra vec len nemouzem napisat skusenost nakolko som teda isla cisárskym...

ivanauk
7. okt 2014

Ma niekto na predaj Dianatal porodnicky gel?V lekárňach ho vobec nemaju a že vraj ho stiahli z predaja,nevie niekto prečo?

ivanauk
7. okt 2014

@listicka2002 maš stale na predaj Dianatal?

ivanauk
7. okt 2014

@july11 maš stale na predaj Dianatal?

july11
7. okt 2014

uz davno nie 🙂, ale tu v bazariku ho urcite maju viacere baby 🙂