icon

Prečo musím čakať na bolesti pri plánovanej sekcii?

laurinka21
14. júl 2011

Ahojte. mam otazku pre tie, co rodili cisarskym rezom a bol planovany. Mne povedali, ze aj napriek tomu, ze budem rodit sekciou a uz o tom dopredu viem, nemam presne stanoveny termin operacie, ale mam cakat na bolesti. doteraz som si myslela, ze ak viem ze pojde o sekciu, tak mi povedia kedy a o kolkej a to je vsetko. a nie ze sa musim doma stresovat, kedy to mna mna pride. ake su vase skusenosti? vopred dakujem za odpoved.

Strana
z2
beatrixmario
14. mar 2014

@laurinka21 ahoj
Prosim ta kde si rodila a preco cisarskym?dik za odpoved

nanulik
14. mar 2014

ja som pocula ze to je lepsie pre dieta. ide o to ze ked mas bolesti dieta vie ze sa ide narodit a nie je to taky stres. ja som mala planovanu sekciu, ale uplne bez bolesti. takze moj maly mal ( podla mojho nazoru) z toho sok, predstav si ze ti je niekde dobre teplucko a zrazu svetlo a tahaju ta prec a netusis co sa deje.

ivec16
14. mar 2014

@laurinka21 nie zeby som ta chcela nejak prehovarat, je to tvoje rozhodnutie, ale ja mam za sebou operaciu podobnu cisarskemu rezu a poviem ti ze nikdy viac... zotavovala som sa 2 mesiace... samozrejme najhorsie su prve 3 dni.. este pol roka po som mala problemy a bolesti pri moceni, teraz je tomu dva roky a oblast nad jazvou mam necitlivu... viem, ze uz nikdy sa nebudem citit tak ako predtym... a len dufam, ze ak budem rodit, tak nebudem musiet si tym znovu prejst a pojde to prirodzene... ak mas strach z bolesti daj si radsej pichnut epidural (ak tam samozrejme nie je nejaky iny zavazny problem, pre ktory by si nemohla rodit prirodzene)...

beatrixmario
14. mar 2014

Prosim vas mamicky napiste mi,preco vam robili sekciu a kde.dakujem

neli26
14. mar 2014

@beatrixmario ja som mala cisársky kvoli nesprávnej polohe bábätka - KP. Robili mi cisársky v Nitre

samajama
16. apr 2014

Ja idem ma tretiu sekciu,prve dve boli koli kp,medzi prvym a druhym bol 7 rokou.Minuly rok v aprili som po dvoch sekciach mala prirodzeny porod v 24 tyzdni nakolko nebola akcia a kedze bola malicka tak normalny porod.Teraz mam termim v juni a bude planovana sekcia opat.Ale uz som si dala aj sterilku,nakolko 4 sekcia by bola hazard zo zivotom

petrahankova
28. máj 2014

@samajama a kolko platiš za sterilizaciu?

samajama
29. máj 2014

@petrahankova Sterilka sa neplati kedze je uz tretia.Primar a riaditel ti potvrdia papier,kde je kolonka ze oslobodena od poplatkou..Nakolko tretia je uz riziko

samajama
29. máj 2014

@petrahankova Ale vidim ze mas len 18 dni do porodu a sterilka musi byt potvrdena aspon a aspon mesiac stary doklad .Asi mas uz neskoro na ten papier.A ty si mala oba porody sekciou?

petrahankova
29. máj 2014

@samajama nie,ja som ešte nemala sekciu,len mi sestrička na poradni raz navrhla sterilizaciu,tak som len chcela vedieť cenu

samajama
29. máj 2014

@petrahankova Tak to by ti asi primar nedal ze zo zdravotnych dovodou ,takze by si platila je to okoll 200eur ale neviem to presne nakolko sa to menilo

Strana
z2