Prečo musím čakať na bolesti pri plánovanej sekcii?
Ahojte. mam otazku pre tie, co rodili cisarskym rezom a bol planovany. Mne povedali, ze aj napriek tomu, ze budem rodit sekciou a uz o tom dopredu viem, nemam presne stanoveny termin operacie, ale mam cakat na bolesti. doteraz som si myslela, ze ak viem ze pojde o sekciu, tak mi povedia kedy a o kolkej a to je vsetko. a nie ze sa musim doma stresovat, kedy to mna mna pride. ake su vase skusenosti? vopred dakujem za odpoved.
ja som pocula ze to je lepsie pre dieta. ide o to ze ked mas bolesti dieta vie ze sa ide narodit a nie je to taky stres. ja som mala planovanu sekciu, ale uplne bez bolesti. takze moj maly mal ( podla mojho nazoru) z toho sok, predstav si ze ti je niekde dobre teplucko a zrazu svetlo a tahaju ta prec a netusis co sa deje.
@laurinka21 nie zeby som ta chcela nejak prehovarat, je to tvoje rozhodnutie, ale ja mam za sebou operaciu podobnu cisarskemu rezu a poviem ti ze nikdy viac... zotavovala som sa 2 mesiace... samozrejme najhorsie su prve 3 dni.. este pol roka po som mala problemy a bolesti pri moceni, teraz je tomu dva roky a oblast nad jazvou mam necitlivu... viem, ze uz nikdy sa nebudem citit tak ako predtym... a len dufam, ze ak budem rodit, tak nebudem musiet si tym znovu prejst a pojde to prirodzene... ak mas strach z bolesti daj si radsej pichnut epidural (ak tam samozrejme nie je nejaky iny zavazny problem, pre ktory by si nemohla rodit prirodzene)...
Prosim vas mamicky napiste mi,preco vam robili sekciu a kde.dakujem
@beatrixmario ja som mala cisársky kvoli nesprávnej polohe bábätka - KP. Robili mi cisársky v Nitre
Ja idem ma tretiu sekciu,prve dve boli koli kp,medzi prvym a druhym bol 7 rokou.Minuly rok v aprili som po dvoch sekciach mala prirodzeny porod v 24 tyzdni nakolko nebola akcia a kedze bola malicka tak normalny porod.Teraz mam termim v juni a bude planovana sekcia opat.Ale uz som si dala aj sterilku,nakolko 4 sekcia by bola hazard zo zivotom
@samajama a kolko platiš za sterilizaciu?
@petrahankova Sterilka sa neplati kedze je uz tretia.Primar a riaditel ti potvrdia papier,kde je kolonka ze oslobodena od poplatkou..Nakolko tretia je uz riziko
@petrahankova Ale vidim ze mas len 18 dni do porodu a sterilka musi byt potvrdena aspon a aspon mesiac stary doklad .Asi mas uz neskoro na ten papier.A ty si mala oba porody sekciou?
@samajama nie,ja som ešte nemala sekciu,len mi sestrička na poradni raz navrhla sterilizaciu,tak som len chcela vedieť cenu
@petrahankova Tak to by ti asi primar nedal ze zo zdravotnych dovodou ,takze by si platila je to okoll 200eur ale neviem to presne nakolko sa to menilo

@laurinka21 ahoj
Prosim ta kde si rodila a preco cisarskym?dik za odpoved