Predčasný pôrod v 32. týždni. Skúsenosti?
mate niektora skusenosti?????ak ano tak sa vyjadrite velmi mi topomoze 😉
no toto je sila od tridsiateho tyzdna ma doki strasil ze idem rodit predcasne,,v 37tt mi povedal ze budem prenasat a stalo sa ☹ ☹ a kedy mi uz konecne povie ze rodim to je v nedohladne ☹ ☹ ☹ zacinam mat obavy o malinkeho aby bol v poriatkudrobcek moj milovany 😕 😕
pajinka: skuste sex kazdy den 😉 zmakci to krcok, uvidis, pomoze, to je asi jedine co pomaha na privolanie. dokonca som pocula, ze aj 2-3x denne 😎 ale neviem ci na to staci 1 partner 😀 😎
pajinka tak co??? este stale nic??? neboj tvoj milovany drobcek bude v poriadku.. ale dnes uz sup sup chod rodit.. to ti vsetky prikazujeme 😀
suzik ja uz mne sa uz krcok nemusi skracovat lebo je uz fuc a aj otvorena som na spicku prsta a sex nepomaha a ani tepla voda a ani chodenie po schodoch alebo hopsanie na fit lopte proste to nejde tak to nejde ako spieva zdenka predna 😀 😀 😀 😀 😀
pajinka: tak to uz fakt len musi ist tento vikend same. a fakt sa nemusis bat. to "prenasanie" je len ludovy nazov porodu po termine 😎
skutocne prenasanie je od konca 42.tyzdna a to ta fakt nijaky dr. nenecha. 😉
danka ked ja uz neviem ale ak ma doki v pondelok nevipise do nemocky tak si tamzajdem aj sama a neodidem stade skor ako s petkom v naruci a basta 😀 😀 😀 😀
susik ale ak to nepojde tak aspon trosku jej vyvolavacka pomoze.. ale ja mam taky pocit ze maly petko uz dnes v noci pride na svet...
no myslim si ze aj hej ked tu dlho nic nenapisala.. isto sa uz tesi so svojim petulkom 😉
pajinka, želám Vám obom všetko všetko dobré a hlavne veľa veľa zdravíčka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
A pôrod aký bol? trošku popíš... 😀
jeej pajinka gratulujem... maly aky krasnucky 😉 a kedy sa narodil?? vela zdravicka a vela spanku v noci vam prajem
babule porodila som nakoniec cisarskym rezom ale uz sme sa aj zotavili celkom 😀 😀 😀 😀 nemam teras ani poriadne cas sa najest tak ma mali zaneprazdnuje 😲 😲 😲 😲 som stastna ze uz je na svete 🙂 🙂 🙂 narodil sa 24.5..2009 s mierami 53cm a vahou 3540g ale uz mi pribral od vtedy vyse pol kilaje to oje slniecko a aj ked som strane unavena nedala by som si ho za nic na svete a keby bolo treba tak tu bolest vytrpim znovu a velmi rada 😅 😅 😅 😅
pajinka neboj sa na vsetko si zvyknete a budes sa mat aj kedy najest... a preco si nakoniec sla cisarskym?? dake komplikacie?? a krasne miery mal maly 😉
ahojte ja som rodila v 34plus1 tt jednoducho mi odtiekla voda a mala chcela ist von nakoniec to bol cisarsky pretoze pri kazdej slabej kontrakcii sa jej znizoval pulz, mala 1790 g a 43 cm po 4 tyzdnoch sme uz doma teraz vazi nieco cez 2550 g.
naozaj zalezi od toho ako su tie babätka fit a ako sa zaklimatizuju
Ahojte, ja som musela ist na SC v 32. tyzdni kvoli placente, maly mal 1550 g a 45 cm, samozrejme je v inkubatore, dychal sam od zaciatku, po dva a pol tyzdni uz ma 1640 g 😉 Pred porodom som ale lezala dva mesiace na rizikovom / placenta praevia cantralis/ a dali mi preventivne tie injekcie na dovyvijanie plucok, takze oplatilo sa. Dufam, ze vsetko bude v poriadku 🙂
Ahojte ste prave take mamicky, ktore potrebujem. Mam doma predcasne narodeneho synovca, a preto viem ake to je. Prosim Vas o vyplnenie dotazníka, ktory je zamerany na rizikove faktory predcasneho pôrodu. Veľmi by mi to pomohlo. Vopred dakujem za Vas cas, a tiez ochotu.
RIZIKOVE FAKTORY POCAS TEHOTENSTVA
https://docs.google.com/forms/d/1oFIVbHbzR4mGOd...
Prosím mamičky, ak majú doma predčasne narodené dieťa, či by neboli také dobré a nevyplnili tento kratučký dotazník na Následky predčasného pôrodu a ich pretrvávanie. Vopred ďakujem!
NASLEDKY PREDCASNEHO PORODU
https://docs.google.com/forms/d/1Dm_yjRclWjpWWK...
Prosím Vás a keď ste predčastne porodili, že 31. 32.tt tak ako? Cisárskym, alebo Vám vyvolali pôrod. Ja musím ísť zajtra do nemocnice na hospitalizáciu, lebo mám málo plodovej vody a doktor povedal, že možno bude nutné ukončiť tehotenstvo. Tak chcem vedieť, že ako sa ukončilo Vám
Ďakujem za odpoveď
Bojím sa dievčatá...prišla som na kontrolu v 31 týždňi nič mi nebolo žiadne bolesti úplne nič. ..V nemocnici si ma rovno nechali ležať bez pohnutia že otvorena na 1 prst skrátený kŕčok a že malinky sa posuval dole.pri vyšetreni som im začala krvacat. A diagnóza lezat bez pohybu ani si sadnúť...dnes som začala 32 týždeň...napchali do mňa kortikoidy na plucka a hocičo iné a kadejaké lieky...A ďalej že len lezat.. 😢

danka dakujem aj ja dufam ze to uz v noci pride a budeten porod konecne zamnou 😉 😉