Predčasný pôrod v 32. týždni. Skúsenosti?
mate niektora skusenosti?????ak ano tak sa vyjadrite velmi mi topomoze 😉
no uz sa balim do nemocky kontrakcie mam kazdych cca 10 minut a ak sa dnes abo zajtra neozvem tak si ma tam nehali. ozaj pajinka das mi na seba tel.cislo? napisem sms ak by daco oky?
dianka a tebe doki nezakazal sexovat ked mas take problemy v tehu???? 😲 😲
dianka slniecko,, co to citam,,,uz mas kontrakcie,,, moja,, drzkajte sa mi s malinkym vsetko bude dobre,, 🙂 🙂 modlim sa za teba drzim siilno palceky,, 😉
dianka tak pajinke hned pis ze co a ako a ona nam da vediet... ale myslim na teba a drzim palce.. neboj ved ked sa maly uz teraz narodi tak bude dobre.... 😉 drzkaj sa
dianka aj ja som toho nazoru ako danka,,ze teras bude vsetko ok ked sa mali narodi 😉 😉 😉 😉 hlavne sa nam tam drzkaj a 100%sa ozvi 😉
okis baby dam vam vediet ako som dopadla oki?
dr mi sex nezakazal ,ale je mozne ze ten sex rozbehol cely porod? juuuuuuuuuuj to boli baby mam strach
no uvidime ☹ ☹ ☹ aj ja by som jej priala keby ete trosku vydrzkala ale ked to nepojde tak co uz,,ale uz by nemala mat nijake komplikacie 😉 😉 😉
dianka neboj prezijes.. trosku si vytrpis ale potom je to krasny pocit.. tak mysli na to ako bude maly pri tebe
prave som zistila ze dianka je z martina. tak to ma v pohode.. je tam super oddelenie pre skor narodene deticky.. takze to sa vobec nemusi nicoho bat..
danka tak to je supeeej 🙂 🙂 🙂 🙂 takze by to malo byt naozaj bez problemou 🙂
babenky neviem ci ste dostali spravu,,
dianka je uz na porodnej sale,,, ide rodit,,, drzte jej palceky,,, modlim sa za nich,, a drzim silno palceky!! 🙂
uz je na sale??? juliett ako vies? pisala ti?? joj myslim na nu a drzkam jej palceky... a dufam ze tu rano najdem spravu, ze ma krasneho a zdraveho synceka 😉
baby ja vas stale citam,jaaaj normalne sa bojim co je s Diankou,potom sem napiste,ja sem stale vas chodim citat 🙂 Aj sesrin maly sa narodil v 36 tyzdni a je zdravy ako buk 🙂
ano danka poslal mi sms,, aj ja verim ze budu obaja OK,,, 😉
ak mi napise urcite vam dam vediet,,, 🙂
ejusaaa a co nam hockedy nenapises?? hm?? 😉 😉
juliett ak jej budes pisat napis jej ze na nu myslime... joj chudatko... ale ona to zvladne 😉
jasne danka,, boze hned ako som dostala sms,, som zostala nervozna,, a nemozem ani zaspat,, a zas ma zacalo pobolievat brusko,, ☹
verim ze budu ok obaja,,, modlim sa za nich,, 🙂
dobre ranko vam prajem,,
1:39 som dotala sms od diankinho muza, ze dianka porodila chlapceka ma 2kila ze bol pri porode ,,
takze sa tesim ze su OK,,,jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Jej tak gratulujem 🙂 a je v poriadku inak?Tak nech teraz pekne pribera a bude vsetko tak ako ma byt 🙂 danka lebo neviem,radsej vas len citam 😀
ejusaaaaaaaa nic viac neviem to bola cela sms okrem toho ze napisal ze veri ze maly bude po maminke,,

dianka este vydrz.... ale ak nahodou tak drzime palce a potom sa hned ozvi