icon

Prekvapivé zmeny pohlavia bábätka pri pôrode

30. nov 2025

Len sa tak zaujímam, mala ste niektorá tak že vám lekári tvrdili celé tehotenstvo že to vyzerá napr . Celý čas na chalana a nakoniec ste pri pôrode malý dievčatko alebo teda opačne že to vyzerá na dievčatko a narodil sa chalan 😀 čaká ma 3D a už sa tak nejak pripravujem myslite že aj pri takom usg sa môže niečo také sať 😀

anonym_327fc2
30. nov 2025

@anonym_autor chcela som prekvapenie a nepýtala som sa na pohlavie

ariannazara
30. nov 2025

Mojej mame pred xy rokmi ale tak neboli take sona ona isla s tym ze to bude naisto chlapec modra deka, nic ruzove meno nic. Mala sok 😅

barka1
30. nov 2025

V dnesnej dobe neverim, že je to možné. Už pred 10r som toho pipika videla jasne aj ja.

anonym_38b25c
30. nov 2025

V dnesnej dobe nie, nestretla som sa s tym, ze by sa take nieco stalo. Ale ja som pred 36 rokmi mala byt Filip 🤷‍♀️
Dnes je technika uplne inde. Mne u oboch deti povedal lekar pohlavie v 12., resp. 13. tyzdni, ze si je na 95% isty, ze to bude toto pohlavie a nemylil sa.

baskustek
30. nov 2025

Dnes už asi nie, keď pomaly každá druhá si dáva robiť aj trisomy testy a tam je tá genetika na 100%. Aj morfo sono či už u Grochala alebo na iných špeciálnych pracoviskách sa už nemýlia

maryetta
30. nov 2025

Kwmoske napr dr sz v 7.mesiaci povedal ze caka dvojicky 🤣 dalsej sa stslo veru co pises. Cely cas ze dievca a narodil sa chlspec (cca 3roky dozadu)

veroniatkop
30. nov 2025

Môj bratranec, 6r má malá , a im celé tehotenstvo tvrdili že chlapec (mala do 6mesiacou chodila v chlapcenskom oblečení) a majú dievča, že tieň alebo ruku tam malá alebo neviem

anonym_e2a21c
30. nov 2025

Mne nie, ale šéfke aj Grochal cele tehotenstvo hovoril ze chlapec a je dievca.

vilma7
30. nov 2025

Susede, čakali dievča a narodil sa chlapec. Ale to je uz 12 rokov.
Ja by som na 100% nerátala s ničím a mala v zálohe aspoň meno.
Ja som tiež tak išla, Dr.raz povedala že je to dievča tak som ďalej neriešila...ale asi dva dni pred pôrodom vravím mužovi, nachystajme si pre istotu aj meno pre chlapca, čo ak bude? Nebol...ale človek nikdy nevie.

anonym_16e5dd
30. nov 2025

@anonym_autor Moja mama 😂 . Cely cas ze chlapec , chlapec .. boli stastni, vsetko modre , chystacky na prveho vnuka ale pekne som si z nich vystrelila. Mali naj docenta . Neviem si to vysvetlit, ze ako. Aj ked pred 30 rokmi boli ultrazvuky ake boli mozni…

Minus je to , ze mame preplo a kupovala mi neustale hasicov, policajtov, chlapcenske hracky…pamatam si ako som od mala obdivovala vsetky tety a chcela mat nechty kabelky vonavky laky atd…mama nevedela prijat tento sok …. Nemame ani ziaden vztah. Strihala ma nakratko odmala ….. No co uz. Tu chcem skor upozornit ze niekto to prijme a s niekym to
Pekne zamava

kiki68
1. dec 2025

Dnes mas nipt testy a skoro kazdy ich dava preventivne, takze tam je pohlavie iste na 99% a viac. V minulosti ano, ale to hovorime o rokoch 90tych a mozno do cca 2008. Potom isla kvalita pristrojov Tak hore, ze aj 5 rokov vidis este dalsi posun v tom zobrazovani. Moje tety nechapali z mojich usg, hlavne tych morfo. Ze ako to moze byt tak vidiet, z toho v 13 tt halal pohlavie este aj nasa 85 rocna teta, takze tak nejak 😀

anonym_0ab387
1. dec 2025

Mne sa to stalo pred 25timi rokmi. V 8.mesiaci ze dievca a bol to chlapec 🙂. Teraz uz sa to asi nestava tak casto. Ja som sa na to nastavila a trvalo mi chvilu to spracovat, radsej nevediet...

la_dolce_vita
1. dec 2025

Moj muz mal kolegu a oni zasa netusili, ze cakaju dvojicky. Je to uz vyse 30 rokov, ale bol to riadny sok 🙂

evia13
1. dec 2025

Susede sa to stalo asi pred 10timi rokmi. Povedali jej, že bude chlapec a nakoniec dievčatko sa jej narodilo. Tak ju vozila v modrom kočiariku