Neočakávaná zmena pohlavia bábätka

lucia_19
26. mar 2025

Ahojte,
Taka vec sa stala😁 cely cas mi lekar vravel, ze to je dievcatko, robil na kazdej kontrole aj 3D a 4D ultrazvuk a vzdy vraj dievcatko a dnes na kontrole (32+4) vravi “a co to bude? Chlapcek, vsak?” No potom sam zostal neisty, lebo vidiet nieco bolo uplne minimalne, naozaj len mihnutie a ked siel pozroet este raz, nebolo vidiet uz nic, babo sa schovalo 🙂
Stalo sa vam, ze sa vam k takto neskor z dievcata stal chlapec? Teraz som uplne neista, ci sa naozaj mohol cely cas mylit, alebo to len dnes blbo vypalilo😁

siska53
26. mar 2025

@lucia_19 Ano. Mesiac pred porodom som sa dozvedela, ze cakame chlapceka. Lenze ja som ten pocit, ze to bude chlapec, mala od zaciatku, len doktor stale, ze dievca, asi dievca . Vzdy bolo totiz otocene tak, ze sa to nedalo dobre identifikovat.

maryetta
26. mar 2025

Jasne. Kamoska ani nemala vybrate meno pre chlapca. Cely cas bolo dievca... no narodil sa chlapcek.

yosi
26. mar 2025

@lucia_19 Stáva sa to. Aj moja dcéra bol pôvodne chlapec. Až 3D ultrazvuk je (skoro) istota

pinkgirl
26. mar 2025

Áno môže sa to stať, moja známa mala mať dievčatko a bol z toho chlapec. Najlepšou metódou na určenie pohlavia je pôrod 😁. Dovtedy je to 50:50.

anjelicek26
26. mar 2025

Stale si mozes dat zobrat krv... a budes mat istotu...

mariska1989
26. mar 2025

No to máš ešte dobre . Kamarátka mala všetko kúpené v modrom celý čas ze chlapec a potom bum dievca pri pôrode ani nemala vybrané naporiadok meno to co tresla keď diktovala bolo ken tak a nakoniec ostalo aj

7lenka11
26. mar 2025

Jasne, so mnou rodila baba, ktorá mala mať Zoju a nakoniec z pôrodnice odchádzali s Adamom 🙂

rfrd12
26. mar 2025

Samozrejme, vzdy je to 50 na 50. 100% az pri porode.

lucia_19
autor
27. mar 2025

@siska53 no ja som prave mala od zaciatku pocit, ze je to dievca, aj lekar si vzdy pochvaloval, ze velmi pekne vidiet, ze je to dievcatko🙃

lucia_19
autor
27. mar 2025

@yosi no mne vzdy robil aj 3D, aj 4D a vzdy si pochvaloval, ze krasne vidiet doevcatko😂

lucia_19
autor
27. mar 2025

@pinkgirl no len kto to dovtedy v tej neistote vydrzi😂

kiki68
27. mar 2025

Ved to dobre vidiet na nejakom sone okolo 23-24tt za mna, ale tak ja som spravila Nipt test a preto sa obe deti ukazali tak, ze sa to nedalo pomylit. Tak, ze si videla fakt detail. Ale napr na minulom sone bola mala tak zle otocena, ze sme nevideli skoro nic, ani tvar, iba nejake casti ruk, noh na tom 3D

lucia_19
autor
27. mar 2025

@kiki68 no on teraz tiez nic nevidel, lebo sa babo uplne krutilo a schovavalo, absolutne ani fotku neslo urobit, ani na 3D nic nevidiet a len na moment zazrel a zdalo sa mu, ze tam nieco vidi, ale mma to zneistilo poriadne teda😁

maryetta
27. mar 2025

Mozno ta chcel len "pošaliť".
Pritom predtym kavove zeno ze by to kazdy videl 🙂 a potom ze co to cakate? Chlapec? Ataky uskrn 😂😂😂

chrobak7
27. mar 2025

@lucia_19 "no len kto to dovtedy v tej neistote vydrzi" - Tak si dajte urobiť genetické testy. Neviem, či to ešte v tomto štádiu ide, ale neverím, že by sa to nedalo. Tam zistíš pohlavie na 99,9%.

A v konečnom dôsledku - nemáš to jedno? Aký bude rozdiel, že čakáš dievča a bude to chlapec? Jedine to, že by si mala nachystané ružové veci. Alebo ho dáš na adopciu, lebo si čakala dievča?

Robíte strašnú vedu s tým pohlavím.

ysseba
27. mar 2025

@lucia_19 Jasné, stáva sa to. Ale myslím, že u teba to bude to dievčatko, keďže celú dobu hovoril, že je pekne vidieť, že je to dievča a aj na 3D sa ukázalo, že dievča. Podľa mňa teraz tam zazrel pupočnú šnúru, čo sa mohlo javiť ako pipík. Myslím, že to tak bude, i keď istotu máš jedine z krvi a po pôrode 🙂

kiki68
27. mar 2025

@lucia_19 priklonila by som sa k doterajsim vysledkom, hlavne z morfo usg, taketo usg, kde poriadne nic nevidis su o nicom. Mohla to by kludne pupocna snura niekde medzi nohami sa mihla. To dieta musi sediet v klude, aby sa dalo dobre mrknut

siska53
27. mar 2025

@lucia_19 mne aj kolegyne vraveli, ze to bude dievcatko, lebo ze je peknucke.. a vidis, moj pocit bol spravny.. dolezite je, ze babo je zdrave.. ja preto, lebo na 100% nebolo jasne pohlavie, som kupovala len neutralne vecicky.

lucia_19
autor
28. mar 2025

@chrobak7 mne sa pre to neruca svet, ani nebudem z ani jednej moznosti sklamana, len sa proste na to babo, nech je to akekovlek pohlavie tesim a neviem sa dockat…nejde o katastrofu, ide o zvedavost s tou najvacsou laskou ;)

lucia_19
autor
28. mar 2025

@siska53 ja mam tiez neutralneho vela a keby daco, mame doma uz aj dievca aj chlapca, narodene v tom istom rocnom obdobi, takze vecicky nie su problem😁 skor je to proste obycajna zvedavost a nedockavost, ze sa vsetci tesime a deti tiez velmi, len teraz vlastne nie je iste na koho😁🫶🏻

siska53
28. mar 2025

@lucia_19 mojej kamoske sa ani jedno dieta neukazalo, vzdy boli v blbej polohe - ma 3! Vzdy mali prekvapko 🙈

akika722
28. mar 2025

Ano,tiež celý čas dievčatko, meno sme mali len pre dievčatko teda
Narodil sa chlapec čiže šok až pri pôrode
Už má skoro 15r😁

kulumulu123
28. mar 2025

@lucia_19 napr ja som nevedel ani pri jednom z 2 až do pôrodu ten moment prekvapenia stal za to aspoň mne. Keď som rodila druhý krát tak sme si pozreli až sami s chlapom pôrodná asistentka sa iba opýtala že či vieme a my že nie priniesla dieťa že tak sa pozrite sami bolo to milé a nabite emóciami zároveň ten moment nezabudnem nikdy..

gab1sol
28. mar 2025

Stáva sa… Na veľké utz som chodila k odborníkovi a už v 12-13tt mi pri oboch tehotenstvách povedal pohlavie a pri oboch určil správne. Ale sám tvrdil, že na 100% to bude až pri/po pôrode.

lucia_19
autor
29. mar 2025

@siska53 ja toto strasne obdivujem, ze niekto vydrzi😁 My vzdy v napati ocakavame😁

siska53
29. mar 2025

@lucia_19 Ona nemala na vyber... Deti sa neukazali, tak si museli pockat .

oblecenie99
29. mar 2025

Naša sa dlho neukázala poriadne a lekár to preto dlho ani nezapísal do knižky, ani nepotvrdil. Dokonca to nebolo uplne100 percentné ani pred pôrodom, ja som mala v zálohe aj chlapčenské meno 😁

libusak
29. mar 2025

Mojej maminy kamaratka sa vytesovala, ze bude mat vnucku a nakoniec 4-kilovy chlapec sa narodil 😂

natiblaskova
30. mar 2025

Nič si z toho nerob. Mne zmenili pohlavie pri porode🤣

lucia_19
autor
2. apr 2025

@natiblaskova jeminecky😂😂 a co to malo byt povodne?😂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre