Prenášajú sa chlapci dlhšie ako dievčatá?
ahojte je pravda ze chlapci sa prenasaju dlhsie ako dievcatka?? pretoze pomaly som v 40tt a uz mi je strasne dlhooooo 🙂
@ivula20 Mne sa syn narodil presne na den a mala babula 8 dni po a to som uz mesiac pred porodom pocuvala take tie dobre tipy ze ty urcite zajtra porodis... bla bla bla. Uplne ta chapem, kazdy den som bola viac a viac zufalejsia, mala som 100 chuti ju vydymit z nory a pripravovala som sa na moznost ostat tehotna navzdy, prestala som zdvihat telefony a komunikovat so svetom uplne, vsetkci mi neuveritelne liezly na nervy, ale nakoniec to prislo, nastastie, lebo som mala toho sudu pred sebou uz plne zuby 😀 Drzim ti velmi palce, nech vsetko dobre dopadne a budete obaja v poriadku, to je to najhlavnejsie.
Malej sa von nechcelo prenasala som 4 dni 🙂
Ja som prvú dcérku porodila v 41.tt, prenášala som ju 7 dní po termíne. Druhá dcérka sa tiež narodila v 41.tt a prenášala som ju 6 dní po termíne 🙂
Oba pôrody boli bez vyvolávačiek, porodila som spontánne.
No ja som zvedava kedy moja mala pojde von🙂)
nie je to pravda, určite to nezávisí od pohlavia 😉
Suhlasim,ze nazalezi od pohlavia. Nasa bambulka sa ozvala az 11 dni po termine, ked sme si s manzelom dopriali slavnostny obed pri prilezitosti prveho vyrocia svadby. Nebyt spontannych kontrakcii, dalsi den by som musela ist na vyvolanie porodu. Od osudneho obeda az po porod preslo dlhych 37 hodin, z toho vacsina boli kontrakcie.
Nepoviem ti nic ine. Niekomu pomozu prechadzky, niekomu umyvanie okien, niekomu sex, niekomu palive potraviny. A niekomu nepomoze nic, len cisarsky rez, ktory som si neprispustila ani v najhorsich predstavach. Som predsa zena velkej sily a sirokych bokov :D... Ale v konecnom dosledku je to jedno. Jediny ciel tohto nasho snazenia je zdrave mimco 🙂

@ivula20 ☹ prepáč ...na to som nepomyslela ...ešte raz sa ospravedlňujem 😔