Bude to chlapec alebo dievča?
To bude skor o neschopnosti na cokolvek cakat. Vyrobcovia len na to reaguju. Logicky.
Nie, nemám. Odborník na prenatálnu dg mi bezpečne určil pohlavie v 12-13tt. To sa dá vydržat aj bez akychkolvek testov.
@barka1 no toto tiez nie je standard, ze v 11-12 tt vediet pohlavie, malokto sa v tom tyzdni trafi zo sona, a na testy z krvi nejde kazdy.
Najskor mi povedal doktor v 13+4 aj to len na 80%, najneskor v 22.tyzdni. A to je spickovy sonografista, robi aj morfo utz, takze nema nejake predpotopne sono.
Takze ja chapem, ze je nedockava, ale bohuzial, musi pockat, to sa zhodneme.
@myladies 22 týždeň a 5 dni
@vani_9 pozri, urobila si si test, pobavila si sa a teraz sa na to vykasli. Ja som si ho tiez urobila, moj syn mi povedal, ze to bude hermafrodit. Taktiez som si porobila vsetky mozne ludove testy aj netesty - a to som uz vedela pohlavie, ale bavilo ma to, ci to vyjde alebo nie 😀 . Vsetko v ramci uzivania si tehotenstva, nie ako smerodajny udaj.
Mala si moznost v cca 10tom tyzdni (mozno este aj teraz sa to da) dat si urobit test z krvi. Tam mas vysledok presny na 99%. Alebo uz cakaj na poriadny UZV. Na toto sa rozhodne neda spolahnut.
Ved si daj zobrat krv alebo behni kdekolvek na platene sono.. normalne ti to povedia...
Ahojte budúce mamičky 😊
Založila som novú skupinu o tipovaní pohlavia bábätka podľa teórie genitálneho hrbolčeka (Nub theory). Môžete tam pridávať ultrazvuk z 11.–14. týždňa a spoločne sa pokúsime uhádnuť, či čakáte dievčatko alebo chlapčeka.
Ak vás to zaujíma, budem rada, keď sa pridáte do skupiny
Linka na skupinu: https://www.modrykonik.sk/group/13129/

Nie, nemám. Odborník na prenatálnu dg mi bezpečne určil pohlavie v 12-13tt. To sa dá vydržat aj bez akychkolvek testov.