Problémy s epinom a aniball balónikom
Ahojte zienky.... porod sa pomaly blizi a ja sa snazim urobit vsetko pre to, aby som sa nan dopredu pripravila. S tym suvisi aj moj problem... budem velmi rada za akekolvek rady, postrehy.... Kupila som si aniball balonik a dnes som s nim chcela zacat cvicit, ale vobec ho neviem dostat dnu... som z toho dost nestatna a sklamana... skusala som ho trosku sfuknut aj nafuknut.... nasadila som nan kondom aj pouzila gel a aj tak nic ☹. Viete mi niektora poradit, kde moze byt chyba alebo co robim zle???
nikulka1
Skoda ze po porode som ho hned predala
Moja osobna skusenost s epinom...mam za sebou dva porody v 2013 a 2016, oba prirodzene,bez liekov,zasahov a inych negativnych elementov. Obe dcerky sa narodili bez problemov a relativne rychlo a kazda mala skoro 4kg. Pre kazdym porodom som pouzivala epino, je pravda,ze zo zaciatku to islo velmi tazko, no den pred porodom,to uz bolo super. A hlavne,ked prisla ta chvila,ze som mala porodit hlavicku,tak ten pocit som uz poznala. Vedela som,co budem citit a naozaj som to aj citila,takze ma to velmi ukludnilo. Moj porodnik, primar v Trencine, tuto pomocku velmi odporuca aj pred porodom a aj po porode a ja s nim. Nenechajte si to vyhovorit,je to dobra vec. A ked to este budete kombinovat s masazou pre porodom,tak uplne super!
A aby som nezabudla...oba porody som dala bez problemov bez klystyru, nastrihu alebo natrhnutia a nasledneho sitia. Takze ide to,no hlavne je to o psychike. Treba si verit, ved zenske telo je stvorene na to, aby zvladlo prirodzeny porod...
úplne súhlasím 🙂
Baby mam na predaj aniball balonik,poslem v povodnom obale aj s navodom (pouzivany iba s kondomov)
Cena 20 eur+postovne
Ahojte baby nechcem Vás strašiť som v 36tyždni pravidelne cvičim s anibalom a dnes mi vo vnutri praskol tak som sa zĺakla nič sa mi nestalo ani to nebolelo no mam strach si kupiť druhy už budem mať zly pocit s tlačenia :( a mala som nacvičenych krásnych 31cm :( stalo sa to niektorej tiež?
@timuliena19 on praskne iba pokial sa distane do kontaktu s olejom.....
Cize kondomy a lubrikant iba na vodnej baze..
Inak by nemal prasknut....skuste rekklamovat ak mozte,31je super cislo, ja nacvucila 28,5 a bez sitia
@gabuchah ano to je pravda použivala som detský olej :( tak naozaj to funguje? Že pomaha proti nástrihu? Lebo čakam tretie dievčatko a oba dva porody som mala nastrih a tento krát by som veĺmi chcela bez tak si ma povzbudila moje prvé 2 baby mali 3700kg a 3600kg a 50cm obvod hlavičky neviem :( tak snaď mi teda pomože tych 31cm nacvičených 😊
@timuliena19 Deetsky olej zavadzat dovnutra? To uz nerob 🙂 to su olejceky na povrch,nie do vnutra na intimne miesta...naviac pikual nie je prirodny,ale s parfumami a kadecim...
50cm? Nepomylila si sa? Ved moja rocna ma 44-45obvod
Nemyslela si dlzku? Bo to by mali hlavicku ako dlzku..
Neboj nic....pokial mas nacvicenych tolko,pojde to,len pri vytlacanii si skus spomenut ako zatlacit,moja mala isla rychlo velmi ale v poslednej chvili si telo spomrnulo a uz po poride som behala jak nic...pri chalanoch ma museli aj cievkovat a toto super,pritom chalani mali 3130,3450 a mala mala 3660 🙂
@mattkapd ale jasne ze pomize,su toho dokazom ostatne zeny a ja tiez !!! Za to ze vam sa rodilo dobre...malo zien ma porod ako vy,tak beporovnavajte,mali by ste si to vazit..aby vas dalsi neprekvapil..
Ja mam za sebou tri a pri prvom som rada,ze sme nezomreli...tak to priroda zariadila
@gabuchah tak isto ale ani žena ktorá cvičila nemôže povedať že mala ľahký pôrod vďaka tomu možno že by mala aj bez toho.. A určite nechcem nikoho odradit však keď niekto chce cvičiť tak nech cvičí.. Ak mu to aj náhodou nepomôže tak určite mu to neuskodi..a ja si ten rýchly a dobrý pôrod vážim a aj viem ze ten druhy už nemusí byť taký lahky
@timuliena19 pomáha masáž hrádze. Robí sa ale iba s čistým prírodným olejom, napr. kokosovým. Čo sa týka cvikov, tak aj bez nejakých pomôcok sa dá, cviky na posilnenie panvového dna pomôžu nie len pri pôrode, ale zabránia aj tomu, aby si neskôr trpela rôznymi "ženskými problémami" vrátane cýst, výrastkov, klesnutého panvového dna, inkontinencie...treba cvičiť pravidelne a stále. Nie len pred a po pôrode pár týždňov, ale minimálne dva krát týždenne už vždy 😉
@alaguema cviky na panvove dno som cvicila a urvalo ma na 4sv.strany...pri prvom...nechci ako dlho som si besadla,nieze este cvicit..
Aj niektore zeny dokonca co toto robili,plus masaze a dokinca aj aniball trocha poskodilo a natrhlo...
Kazda to mame inak, ide aj o celkovy zdrav.stav,psych.pohodu,dlzku porodu a komplikacii...
Naozaj,bud rada ze si toto vsetko obisla :--)
@gabuchah ano myslela som samozrejme 50cm dlžku priemer hlavky neviem aky bol a čo sa týka prveho porodu som rodila 17hodin a veĺmi ťažky porod s nastrihom druhy porod bol lepšie 7 hodin z nastrihom a do tretice hadam bude ešte lepši kedže cvičim a psychicky sa pripravujem a nastavujem že aniball pomáha...ďakujem 🙂
@timuliena19 Len im povedzte ze ste cvicila s aniballom..nirktore nemocnice nastrihuju preventivne...
Ja mala prvy tiez des...nenastrihali ma ani raz,zato ma prvy krat slusne urvalo..nikdy viac...
@gabuchah to aj budem musieť spomenuť lebo v tomto našom meste v niektorych lekarniach ani netušia čo je aniball som sa pobavila keď som ho kupovala 😂😂
Tu je par info ako ANIBALL pouzivat
http://aniball-sk.sk/caste-otazky/
Ahojte predávam nepoužity Aniball, nestihla som použiť 😁 so všetkým príslušenstvom v krabici.
PC 48
Predám za 35 +pošta
Ahojte. Tiez predam aniball ktory som kupila tu na stranke. Prva majitelka ho nestihla pouzit lebo porodila predcasne a ja som ho nestihla pouzit lebo som nenasla odhodlanie. Predavam ho za cenu za ktoru som ho kupila a to 20€ + postovne. Je v originalnnom puzdre so vsetkych co k tomu patri, ale bez krabice.
Pridavam sa s pozitivnou skusenostou aj ja.Prve dva porody nastrih,treti cvicenie s aniballom,dala som 28 cm.Hlavicka bola 34 a bez nastrihu to islo.Ja som 100% presvedcena,ze to pomohlo.Ved na zaciatku cvicenia to islo strasne tazko a fakt ta hradza krasne postupne povolovala.Ma to vyznam.
Dievčatá mali ste aj vy problém dostať sa na vyssie čísla nad 26 cm? Pri tomto čísle ma hrozne začnú bolieť kríže a mam pocit ako by mi trpli nohy a v momente som spotená od toho tlaku a bolesti.... ďakujem za vaše skúsenosti..
@elliie
Ahoj ano ja som mala tiez krizu okolo 26, potom 28, vzdy som cvicila od nejakych cca 8 nafuknuti a pridavala som po jednom, boli dni, ked to islo super a dni ked mi to neslo vobec a dala som menej ako den pred tym... ale nic si z toho nerob, len trenuj a vysledok bude stat za to. Ja som bola prvorodicka, a nemala som ziadny nastrih ;) po porode som hned sedela a citila sa super 🙂 a to som trenovala len nejake 2tyzdne 🙂
@elliie ja som viac ako 27 nedala, aj to len tak tak..a tom cvicila poctivo a dlho..lekarka ale vravela, ze staci aj 25, obvod hlavicky bol 34 cm a este krpcovi museli pomoct s plieckom...ja som bez nastrihu a akehokolvek poranenia..pocas porodu mi tiez lekarka ale pomahala masazou hradze..to som napr.doma nerobila

Skoda