icon

Rozdiel medzi prvou a druhou sekciou

26. apr 2022

Ahojte maminy. Mam na vás otázku... Tie ktoré ste podstúpili sekciu.. Videli ste nejaký rozdiel.. Medzi prvou a druhou? Myslím v zostavovaní a celkovo?

ada309
26. apr 2022

Druhu som niesla horšie.. 😏.. Teraz ma čaká tretia, som zvedavá...
Prvá bola v celkovej narkóze(2008) druhá spinal(2017)...

veruska00
26. apr 2022

@ada309 a prosim ta ktory bol lepsi spinal alebo celkova narkoza!lebo ked vsetko bude v poriadku tak aj mna to caka a prve som mala v celko ej narkoze

jendralka
26. apr 2022

prva epidural, lebo som mala nepostupujuci porod - druha spinal, planovana bola ovela lepsia. rychlejsie som bola na nohach

ada309
26. apr 2022

@veruska00 hoci som sa ťažšie dávala dokopy po spinal, aj tak, teraz pri treťom chcem opäť spinal..
Jediný rozdiel bol v tom, ze po spinal som mala veľké migrény... Ale aj to časom odznelo..

Po celkovej som sa dlho nepreberala, sle potom som celkom rýchlo vstala a fungovala... Po spinal, to bolo horšie skrz migrény, tie ma ozaj paralizovali.. Ale ten zážitok z pôrodu stal za to, preto chcem opäť spinal 🙂

danusskaaa
26. apr 2022

Prvá otras, celková anastéza - dlhé zotavovanie (fyzické aj psychické) dryhá sekcia, spinál a supwr. Za 8 hodin som bola na nohach a dobre. Nečakal, že budeš hneď fit, ale po druhej to islo oveľa rýchlejšie a ľahšie

tweetinka.co
26. apr 2022

Prvá akútna, druhá viac menej plánovaná (silou mocou som chcela rodiť prirodzene). Po druhej som sa rýchlejšie postavila, asi celkovo aj rýchlejšie zotavila.

renka30
26. apr 2022

Prva akutna, cisty des, aj postavenie sa aj zotavenie trvalo dlhsie ako pri druhej, druha uz planovana, uz som vedela do coho idem, hojenie a zotavenie velmi rychle, obe som mala spinal

janulla1
26. apr 2022

Prvá sekcia v celkovej, keď som sa brebrala tie bolesti boli strašne, postavili ma po 24 hodinách, druhá spinal - za mňa lepšie, bolesti neboli také hrozné, postavili ma po 12 hodinách, videla som hneď maličkého, aj zotavovanie bolo rychlejsie - ale mala som aj biolampu tak možno aj preto 🙂 paradoxne som sa zotavovala najdlhšie po prirodzenom pôrode, kde mi spravili brutal nastrih :(

uriva
26. apr 2022

Obe sekcie som mala v celkovej - prvá des, asi dva mesiace som sa dávala dohromady, po druhej som bola fit po týždni!!!, fakt som neverila, lebo som bola pripravená na to, že to bude tiež tak dlho trvať a hľa.

bibina32
26. apr 2022

Prvý spinal :hrôza silné bolesti hlavy. Druhý pôrod celková a výborne.

19daniela90
26. apr 2022

Prvá sc v celkovej anestézii - dlhšie zotavenie, 2017
Druhá SC v lokálnej anestézii - lepšie a rýchlejšie zotavenie, 2019
Tretia SC ma čaká v novembri, pevne verím, že to bude ešte lepšie.

terezia323
26. apr 2022

Po druhej som bola rýchlejšie fit. Už som vedela čo ma čaká tak možno aj to pomohlo

nikpa
26. apr 2022

Prvá sekcia katastrofa, druhá oveľa, oveľa lepšia, rýchlejšie som sa zotavila a bola som schopná si ísť sama po svojich pre malého 15hod. po zákroku. Kdežto pri prvej som ležala 24hod a za malým ma tlačili na vozíku a celkovo to bol horor.

masinka
26. apr 2022

Mam za sebou tri sekcie, prva akutna so spinalom, tyzden po nej som mala hroznu migrenu, inac fyzicky som bola rychlo fit. Druha tiez akutna - este den predtym mi slubovali ze porodim normalne, rano sa porod zacal, po prichode do nemocnice sekcia koli riziku ruptury, opat spinal, teraz som uz vedela ze 24 hodin nesmiem dvihat hlavu, tak bez migreny. Tretia planovana na rano, ale dcera sa rozhodla uz o polnoci ze ona cakat nemieni, takze nakoniec tiez akutna, pichli mi spinal ale neucinkoval, tak ma uspali kompletne. Zotavovanie po vsetkych asi rovnako rychle, akurat s kazdou dalsoch sekciou ma viac bolelo zavinovanie maternice.

timi247
26. apr 2022

Najlepšia na zotavenie bola štvrtá, to už som mala dobre nacvicene co robiť 🙂

louise
26. apr 2022

Obe sekcie plánované, v celkovej anestézii. Po druhej som sa zotavovala rýchlejšie. Ale ani po jednej som nemala žiadne problémy.

ferihegy
26. apr 2022

1. sekcia nieco strasne .... Bolesti brutal, zhrbena som chodila tyzden, velmi ma bolelo vsetko.
2. sekcia uplna pohodka, sestricky ma ukazovali ako vzor mamickam co stonali po sekciach. Chodila som okamzite.
3. sekcia detto absolutne bez problemov.