Sex 3 týždne po pôrode
Som 3tyzdne po prirodzenom pôrode (s nastrihom) a mám naozaj obrovskú chuť na svojho muža. Myslíte že už by som mohla mať pohlavný styk 🙈, alebo mám radšej ešte počkať?
Chcem ho ale bojím sa že si teraz ublížim.
Tri tyzdne do konca sestonedelia a kontroly u lekara to este vydrz. Je to miernejsia obet, ako sa potom mesiace vlacit po lekaroch s nejakym problemom
že sa ti chce dievča drahé... to ja som mala rozhryzené bradavky, spánkový deficit, hlavu v chladničke, bordel v byte, prádlo na kope a medzi nohami vložku... pizza a spánok bolo to, na čo som mala chuť ja.. ,ale aj keby sa mi neviem akým zázrakom, alebo mentálnym skratom chcelo sexovať, tak by som to nerobila, aby som si neprivodila nejakú infekciu...
Keď ťa to nebolí už...
@mamamasama 👍🏻
@mamamasama Napísala si vsetko, čo som chcela 😂
Ked sa na to citis ,preco nie,sa snad poznas ...ja som to po prvom mala rovnako,krvacala som cca tyzden po porode a ani som nevedela ,ze som rodila a chut som mala 😁 takze opatrne vyskusat mozes...po druhom porode ma to ani nenapadlo 😁
Úprimne, trošičku nerozumiem radam 'ked sa na to citis'...
Aj ked je človek po operacii a citi sa dobre, dostáva odporúčanie kolko ma mat kludovy rezim, aby si z dlhodobeho hladiska neublížil, aj ked sa pocitovo subjektívne môže cítiť ok. Z nejakeho dôvodu šestonedelie existuje, nielen, aby sa maminka s dieťatkom zladili, ale aj aby sa zene dali pôrodné cesty a vsetko okolo toho do poriadku. Hadam nie sme zvierata, ze musime sexovat hned ako mame chuť.
bože môj, tu sa človek nedočká slušnej odpoveď bez urážok. že mentálny skrat keď má žena chuť na sex alebo prirovnanie k zvieratám .... vy ste sa niektoré asi načisto pomiatli. áno - lebo keď vy ste to tak nemali tak to nemôže mať žiadna však ? alebo keď vy ste nesexovali mesiace po pôrode tak automaticky ani druhá žena nemôže ?
Ja som sexovala po druhom pôrode ešte než mi skončilo šestonedelie. porodila som vďaka úžasnej lekárke bez nástrihu, bez poranenia. 8 dní som sa čistila, bola som predčasne na kontrole u dr a ten mi potvrdil, že som zahojená a v poriadku. nič ma nebolelo počas sexu, žiadna infekcia sa nekonala som zdravá a aj moje mentálne zdravie je šťastné, lebo niektoré ženy sex so svojim mužom milujú a potrebujú. a nebudem tu urážať tie, ktoré sa na to necítia skôr, pretože to nemám za potrebu a nemám na to právo. tak si láskavo niektoré vstúpte do svedomia než tu urazíte jedna druhú. peace
3tyzdne po pôrode v žiadnom prípade, ani keby si nemala nastrih. Koledujes si o infekciu.
Ja som mala po 4tt a v pohode
asi je jedno, co si mysime my. alebo ake mame skusenosti my.
pytala si sa svojho lekara?
(to je basnicka otazka, nemusis mi odpovedat)
Ahoj, ja som rodila v Maji 🙂 (bez nasteihu,1stich). Sexovala som po 3 týždňoch a v pohode, na kontrole u gyn. žiaden problém tam dole všetko sa zahojilo ako malo.. ak máš chuť prečo nie 🙂 ja som nesexovala s mužom celé tehotenstvo z dôvodu že som sa práve bála infekcie kvôli babatku a nie infekcie po pôrode… myslím že počas tehotenstva sa infekcia lieči horšie a hlavne je tam väčšie riziko pre babo ako po pôrode keď už je bábätko na svete ale to je každého osobný názor takze ak máš chuť kľudne a hlavne najprv skúste všetko s mierou moja rada 🙂
Urcite nie a dobre nieco ine. Ja som po 3 dnoch robila s muzom cokolvek, ale nie sex ako taky. Radsej to vymysliet trosku inak a pockat s tym tych par tyzdnov
@whatever1 prestaň strašiť. ja som 3 týždne po pôrode sexovala, viď. moj príspevok vyššie a žiadna infekcia sa nekonala... pani doktorka
Ja som tiež mala sex už 3týždne po pôrode a nič sa nestalo ... v pohode ak sa nato cítiš..
@banderaska29 presne 😅😅😅😅

🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️