icon

Široký pošvový vchod mesiac po pôrode

glee
12. jan 2012

Ahojte, mate niektora problem so sirokym posv. vchodom po porode v suvislosti s nastrihom hradze?
Som mesiac po porode a trapi ma tento problem. Najprv som si pri pohlade do zrkadla myslela, ze je to roztahane porodom a ze sa to casom "scvrkne", lenze ono sa to vobec nezuzuje. Navyse mam pocit prilisnej "otvorenosti", citim, ze tam mam velku dieru a co som sa rozpravala s kamaratkami, ziadna taketo pocity po porode nemala. Zatial su to len moje laicke dohady, ale uz teraz mam velke obavy, co na to povie lekar na kontrole po sestonedeli a ked sa mi to potvrdi, ake to bude mat pre mna nasledky ☹
Navyse, nedalo mi to a zacala som nieco o tom hladat na nete. Na svk strankach som nic take nenasla, ale na zahranicnych strankach ano.
Spominaju to prave v suvislosti s epiziotomiou... pri pohlade do zrkadla sa mi ukaze presne takyto obrazok, ako vidiet tu: http://www.lvratlanta.com/perineoplasty.php#

Mali ste niektora tento problem? Riesili ste to nejako? Dakujem

Strana
z5
0silvia0
6. jún 2016

@sardinka335 samozrejme, za tými výsmechmi sa skrýva dosť podstatný problém pána manžela, len si to pán dokonalý nechce priznať, tak robí hlupaňu z manželky aby on sám nebol za hlupáka. A zakladateľka témy by tieto sprostosti vôbec nemala riešiť, na jej mieste by som len poznamenala, že veď jeho to aj tak nezaujíma, ona môže langoše a ušianky ukazovať niekomu, kto len neokecáva, ale sa aj činí.

sensen12
6. jún 2016

@0silvia0 :( mate pravdu :(

sue
6. jún 2016

Baby tá osoba určite nie je skutočná 😇

evittam
6. jún 2016

@sensen12 Ty si fakt nie úplne normálne, že? Naozaj prepáč, že to píšem-ale teda na jednej strane tvojho chlapa trápi ako bude vyzerať tvoja "buchta" po pôrode a na druhej strane ho sex nebaví - tak na čo ho to potom trápi?! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ty sa buď strašne nudíš a už vypisuješ ani nevieš čo alebo si fakt nenormálna.

sensen12
6. jún 2016

@evittam diky,ano sex ho nikdy nebavil,co je divne na tom,ze taki existuju,a ano,robi si rad srandu z kadecoho a este mi povie,ze nooo aj oststne maju usianky a smeje sa na tom,a mna to uz dozralo,akurat som mu nikdy nepovedala,ze co to riesi,ked ho sex nebavi,nemam na to odvahu,on sa potom urazi a je mesiac !!!! ticho

sensen12
6. jún 2016

@evittam a nemozeme mat vsetky uzasnych chlapov,on ma xx dobrych vlastnosti a tieto dve hrozne,sex ho nebavi a bodka nebude sa o tom bavit a rad si robi srandu,na prsia hovori lajdaky a na buchtu toto,mna uz to ale vcera dozralo a zaroven nedokazem a neviem a nikdy som nvedela odpalit taketo narazky hocijakych ludi,rovno by som po nom vrieskala najradsej,ze co si mysli o sebe,ked jeho sex nebavi,ale mam to teraz za potreby v tomto stadiu a mat mesiac ticho !!! aaaa

sardinka335
6. jún 2016

@evittam je skutočná, má tu aj ine temy....

@sensen12 jejda, to nemyslíš vazne....,,ušánky má medzi nohami tie 2 vajká,,....boze moj...on je Brad Pitt minimálne predpokladám z jeho vyjadrení ...a ty si ticho lebo by ste si uz nadobro nevrzli? Co je on skryty ,,gej,,?....

evittam
6. jún 2016

@sensen12 Tak potom už vôbec nerozumiem na čo si s takým chlapom a ešte aj dve deti s ním máš.....

evittam
6. jún 2016

@sardinka335 Nie nie je skrytý gej - u mňa je takýto chlap jasný blbec....

sensen12
6. jún 2016

sex ho bavi iba kedy on chce a ked som tu temu zacala,urazi sa a fest mesiac ticho a rad si robi srandu a ze ja nemam zmysel pre humor,vcera zabil,ze tak ja sa navazam do teba cely den a ty ma ani neodjbes,a co ho mam odpalir
t,ja by som po nom rovno vrieskala,ze kto je zvedavy na jeho trapne vtipy a on by sa odul a bol mesiac ticho

sensen12
6. jún 2016

kaslatna to,proste som chcela sa pozitivne naladit na vag porod po cisarskom,a teraz mu dakujem,uz mi pomohol...

sardinka335
6. jún 2016

@sensen12 a to uz bol mesiac ticho??? Tak aspon čo sa dietata tyka by snad komunikoval....možno aký pozičaj taký vráť...

sensen12
6. jún 2016

@sardinka335 ano,uz som trikrat sa pokusala o tejto teme s nim bavit a povedal,ze to rozoberat nebude a hucal a bol naposledy mesiac ticho!!!! len ahoj,cau,co nakupim a to bolo vsetko,dieta strasne chce,zhana riesi jak blazon furt,ale so sexom nech ho neotravujem,bude varit,vesat pradlo kazdy den,ale sex nech neriesim,uz som si aj ja myslela,ze ci nie je teply,ci co,nie je!!! ziadne ine baby nechce a ho nezaujimaju ani!!! a povedal,ze to nikdy nebude so mnou riesit,nie je ani impotentny,nechapem ho

modraslza
2. júl 2016

@sensen12 neni on teply nahodou? ked ho sex nikdy nebavil?

modraslza
2. júl 2016

@sensen12 rozvod jedine

Strana
z5