Som druhorodička a veľmi sa bojím pôrodu
Ked som usla rodit pred 8.rokmi nebala som sa porodu tak ako sa bojim teraz. Mam riadne panicky strach,viem co ma caka. Moj porod bol velmi ale velmi tazky a bolestivy. Maly sa mi zasekol v porodnych cestach a to bolo strasne...akurat dnes sa mi dodetailov cely moj porod snival som pachtila ked som sa zobudila. Celkovo tehotenstvo znasam zle a nedokazem si ho uzit...citim na sebe ze mi to uz ide dost aj na psychiku. Je mi blbe poziadat o pomoc - co mi pomoze cudzi clovek ku kt.chodi vela ludi co ma problemy. Neviem ako sa mam z tohto vyhrabat a byt konecne sama sebou. Nespoznavam sa.
@bianka... presne to iste som zazivala. 1.porod bol kliestovy a v 2.tehotenstve som sa neskutocne bala. Plus k tomu tlaky okolia nech si vybavim cisarsky lebo ja predsa rodit neviem. A nakoniec moj 2.porod bol uzasny a zopakovala by som si ho znova 🙂 Velmi mi pomohli videa ceskej duly-Veronika Vojackova. Najdes ju na youtube a ma aj svoju stranku. Nakoniec som s nou mala aj konzultaciu cez skype a neskutocne mi psychicky pomohla. A k hladkemu porodu pomohol aj aniball a knizka hypnoporod. Drzim silno prsty aby aj pre teba bol 2.porod najkrajsim zazitkom 🙂
@bianka... jaj prepac az teraz pozeram, ze to je stara tema 🙂
@bianka... Vies,poviem.ti tak..ja som mala.prvu sekciu velmi zlu.. No tuzba po baabtku bola silnejsia..no tiez som sa strasne bala,ked som si predstavila,ake to vtedy bolo.. Brrr. Ale.druha sekcia bola uplne v pohode.. A bola po 2rokoch..
Takze sa neboj, je mozne,ze druhy porod budes mat omnoho lahsi..

@bianka... ☹ Je to zle citat, nielen prezit a debilne poznamky ako bonus... tak drzim palce aby to uz vyslo podla tvojich predstav. Aby ten druhy porod bol pre teba ozdravujuci a nemusela si sa k tomu vracat. Ak citis az taku uzkost naozaj skus vychladat psychotraumatologa. Mne aj pomahalo vela pracovat fyzicky. viem ze to je divne, najme v poslednom trimestri ale pri praci som nerozmyslala 🙂 (napr. som vydrhla kazdu kachlicku v kupelni). zelam vela stastia!