icon

Som v 40. týždni a neotváram sa

roni2209
2. jan 2018

Zeny ked ste uplne zavrete v 40plus 5 ajtak ste porodili rychlejsie druhe dieta ? Za aky cas

Strana
z2
nanervy_2
2. jan 2018

este dodam porod sa spustil az ked som si doriesila najvacsie strachy ohľadom pôrodu a nemocnice

mmoni89
2. jan 2018

@roni2209 vôbec sa tým nezatazuj, dnes môžeš byť úplne zatvorená, zajtra môžeš porodiť ani nevieš ako. Ja tiež na jednej poradni úplne zatvorená a O týždeň na poradni že otvorená na 5-6cm, idem vám pustiť vodu 😅vôbec som netušila kedy.

mmoni89
2. jan 2018

@misinka0611 inak blbá doktorka. Môj sa narodil týždeň pred termínom a vyzeral tiež tak isto, rozmoceny neskôr hrozne suchý. Doktorka tiež hneď že vyzerá ako prenasany a detská potom to isté tvrdila.

roni2209
autor
2. jan 2018

No uvidime dokedy ma nahaju natahovat som 40plus.5 ze kedy mi zacnu robyt daco ale najprv asi vyvolat aj to kolko dni este kym pojdem.na cisarsky ak pojdem.len aby male bolo pohode ked tolko cakaju toho sa bojim najviac

misinka0611
2. jan 2018

@mmoni89 Mna by sa to za normálnych okolnosti nedotklo len po pôrode je to take vsetko citlivé a niektorí fakt nemajú cit zrejme neviem. Ale potom som to hodila za hlavu 🙂

deti95060810
2. jan 2018

@mimikas lekár ti hovoril deň predtým že to ešte nebude, ale mne sa stalo, že som bola už na sále, mm za dverami, lekár vyšiel von a povedal mm nech tu nečaká nech ide domov sa vyspať, pôrod bude až ráno....mm nevyšiel ani z nemocnice a už čítal sms že sa narodilo bábo...to bolo pri 2 tehu....niekedy lekári tiež nevedia....

mmoni89
2. jan 2018

@misinka0611 no to chapem, mna sa po pôrode tiež dotkla každá hovadina a plakala som aj bez dôvodu že som sama nevedela prečo vlastne plačem 😀

mmoni89
2. jan 2018

@deti95060810 presne toto sa stalo mojej mamke pri 4tej sestre 🙂

Strana
z2