Tretí pôrod sekciou po dvoch predchádzajúcich
Ahojte ženy. Mám za sebou už dve sekcie. Chceli by sme ešte jedno bábo no ja sa už obávam toho predsa je to operácia .chcela by som vedieť ako ste sa zotavovali rýchlo A či ste nemali problémy So ženskými orgánmi po tých sekciách. Aky bol priebeh.veľmi mrzí že to museli byť sekcie chcela som prirodzene ☹ ☹ 😒 no nemala som to šťastie.
Ďakujem za rady A skúsenosti 😉
@kristinka86 jasne vsetko je to individualne 😉 Drzim palce
Ja mam 3 sekcie a ta tretia bola naj, zotavenie najlepsie zo vsetkych troch, tak by som rodila aj kazdy rok 😀
@kristinka86 v pohode je to blbec🙂obe tehotenstva boli v pohode a aj sekcie.neviem preco to tak povedal ale viem ze uz viac k nemu nejdem
@monika.ja1981 Vieš, mne povedala moja doki, že sme mali vydržať aspoň 2 roky, no ani len nespomenula potrat. A na 3D hneď povedal iný lekár, že to bude OK, že jazva je fajn - teda, bola dosť dlho. 😉
@monika.ja1981 Ahoj, ja som mala 5 cisarskych a zvladla som ich bez problemov a na interupciu ma nikdy nikto neposielal ani mi ju nenavrhoval... Drzim palce, nech je vsetko ok.

@monika.ja1981 Tak to je blbec - prepáč za výraz. Ak nebolo ani pri druhej nič zlé, tak nechápem. A aký je odstup medzi detičkami? Lebo ja teraz čakám tretie a maternica sa už pri druhom bábu trhala. A vidíš, že aj s takouto diagnózou som na potrat ísť nemusela a ani by som nešla. 😉
A Ty máš už poriadny časový odstup, tak nechápem vonkoncom ten návrh na potrat. 😔
@fanta3 Mne lekár povedal (iný, nie môj pôrodník), že niektoré ženy majú jazvu OK rok po sekcii, iné ani po 5rokoch. Tiež to je individuálne. Ja mám medzi druhým a tretím tehu dosť malú pauzu a do 30tt bez problémov. Teraz to je ťažšie, ale zvládam..