V ktorom týždni tehotenstva je už vidieť na sone, že sa začína vývoj plodu?
Ahoj... Prosím niekoho kto vie odpovedať na moju otázku, že v ktorom týždni je už vidieť na sone, že sa začína vývoj plodu? Napr. ak by som bola u lekára na 24 deň od začiatku menštruácie a keď test som si robila na 23 deň, teda deň vopred než som bola u lekára a tehotenský test bol negatívny. Je možnosť, že mohla by som byť tehotná aj keď lekár nevidel nič, iba konštatoval, že za pár dní príde menštruácia? Ďakujem za odpoveď
počujte niečo.ked je žená tehotná 7mesiaci kolko ešte chodí ženskímu.a na sono kolko krát.pojde.poradté.dakujem 🙂 🙂 🙂
Dievčata poradte mi či sa mam bať, krvne testy na hcg potvrdily že som tehotna, no lekar na sone ešte nič nevidel ani len vačok. Podla lekara by som mala byt cca v 2-tyždny. Mate niekto stym skusenosti
Lucinka3289 presne to isté som mala aj ja
O týždeň idem na usg tak sol veľmi zvedavá co bude
Ahojte chcem sa spýtať. Je to 36 dní od poslednej menštruacie a podľa mojich výpočtov 4 týžden tehotenstva mám to potvrdené aj od lekára, ale ešte mi nerobil žiadne sono či vyšetrenia. Raz som prišla, že som krvacala len mi zobral krv povedal že Hcg stuplo a, že je všetko v poriadku,ale predsa len som si neni istá. Myslíte, že to je gynekologom,alebo to je ešte skoro na vyšetrenia? Ďakujem za odpoveď.
prosím ma niekto skúsenosť s tým že lekár videl gastačný vačok a v ňom krásny žltkový vačok a plodík nevidel?
@lenka6309 aj u nas to tak bolo a na dalsej kontrole uz videl
@lucinka3289 ďakujem za odpoveď lenže ja by som podľa ms mala byť 7-8týždni
Ahojte.. tak ja mam hcg 11 000 a v maternici nic nevidno, mala by som byt v 7 tt .. vravia ze nevidia nic. V takom tyzdni by urcite mali nieco videt. Moze ist o mimomaternicove? Stale dufam ze sa tam predsa nieco objavi ale ..
@escape22819 ako si nakoniec dopadla? Ja som v podobnej situacii.
Pri mimomaternicovom tehotenstve je hladina hcg nizsia ako normalne,najprv stupa, potom klesa,kvoli tomu, ze sa plod nevyvija spravne. Myslim ze v 7tyzdni by ste uz o mimmaternicovom vedeli, ja som bola v 6tt+3 ked ma operovali kvoli mimomaternicovemu a to uz ma brucho neskutocne bolelo
@lucinka3289 co znamena 2-3 ?
@studiolenkys 2-3 tyzden
@lenka6309 ahoj goooglim a naslo mi tuto diskusiu...chcem sa spytat ako to u teba dopadlo...mam ten isty problem
@escape22819 ahoj prosím ta ako si dopadla pri tom vysokom hcg keď nič nevideli mam tiež takú situáciu stúplo obdeň z 5000 na 12300 no nikde nič aj krvacam máličko ako slabí menzes a tiež nikde nič nevideli?????
@lucinka3289 nieje to 2-3 týždeň.
@maria1989 mne vyšiel pozitívny test A aj v krvi ale krvacam a doktori nič nevidia..
@ludka140281 ahoj takže po 9 dňoch asi by nebolo vidieť nič však?
Chcem sa opýtať bola som neska u gynekológa ten mi robil test tehotenský a ten vyšiel pozitívne ale na ultrazvuku nebolo nič vydno prišla som domov a robila som si aj ja test a bol negatívny tak a teraz som zmetena stoho zobrali mi aj krv
@viktoria232 mozno mal citlivejsi test niektore ukazu skor niektore neskor no z krvi by to malo byt jasne
@dendulka4444 ja som bola este neskor a nic nevidel.. hoci hcg bolo cez 3500.. hned mali podozrenie na mimomaternicove, ale cakam uplne zdrave babatko a tehotenstvo je bezproblemove.. moze byt, ze si mala neskor ovulaciu.. ja som vedela presne kedy bola ovulacia a aj tak nebolo nic vidiet na ultrazvuku 🙂 hlavu hore.. kym nemas neskutocne bolesti, tak je to ok 😉
@steinarka ahoj, riešim teraz podobnú situáciu. Viem, že tvoja odpoveď má 10 rokov, ale nevieš mi povedať, v ktorom týždni ti potom na sone doktor potvrdil tehotenstvo?
Dievcata poradte mi, som cca v 4t/4d a doktor povedal ze uz by mal vidiet vacok, ale nevidel nic.. stalo sa vam to niektorej? Bojim sa ci ot nieje mimomaternicove. :( Dakujem......
@dendulka4444 Ahoj, ako ti to vtedy dopadlo?
@dendulka4444 Ahoj, ako ti to vtedy dopadlo?
@staf ahoj. No veru uz si to nepamätám teraz

6-7tt