Možné tehotenstvo a zápal močových ciest

verimka
9. jan 2021

Ahojte, mešká mi menštruácia asi 3 týždne, robila som si tehotenský test približne pred týždňom no vyšiel negatívne. Chodím často cikať a po tom ako docikám sa dostaví bolesť ktorá vystreluje do podbruška. Je tu možnosť že môžem byť tehotná? Alebo ide len o zápal močových ciest?

zuzka251
9. jan 2021

@verimka toto nie je ziadny priznak tehotenstva. treba nasadit liecbu, zvysit prijem tekutin, ak sa to nezlepsi, kontaktovat lekara a pripadne zopakovat test.

skarli
9. jan 2021

Ak máš zápal močových ciest nevedela by si otehotnieť lebo žena keď ma len natchu alebo kašeľ čokoľvek tak neotehotnie... Môžeš mať iba rozhádzaný cyklus preto ti mešká no môže to byť aj čisto iba zápal močových ciest. Skús si pozrieť na internete príznaky a choď vylučovacou metódou

majamat
9. jan 2021

ak mas moznost, kup si pruzky na vysetrenie mocu a uvoídis, co ti ukazu, predpokladam skor zapal mocovych ciest.

sice nie ej celkom pravda, ze pri kasli a nadche sa neda otehotniet, minule sme mali tu niekde taku temu a su take zeny. nie kazda ma pri nachladnuti zmeny cyklu, niektore ho maju uplne normalny. no faktom je, ze zapal moc, ciest je rovno v oblasti podbruska, kde je aj maternica a je nebezpecny aj u uz potvrdenych tehuliek., je tu riziko potratu, preto veru v tvojom pripade je tehu malo pravdepodobne.

majamat
9. jan 2021

test si mozes zopakovat, az to nic nedas,a le aj ta bolest pri moceni je skor typicka pre zapal. v tehu sice bolesti podbruska byvaju,a le kedykolvek, nie zrovna pri moceni a este dokonca pri ukoncovani mocenia. to je znak toho, ze je voazana na mocenie, cize na mocovy system, tkory nei ej OK. ked som bola dieta, mala som zapal mocovych ciest a prave takto to bolelo, ak si dobre pamatam.

siska53
9. jan 2021

@verimka chod k dr.a upozorni ho, ze si mozno tehotna. vtedy ti da lieky bezpecne..moja skusenost.

viera235
9. jan 2021

určite k dr. a on z krvi a moču zisti oboje

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre