icon

Vyvolanie pôrodu v 38. týždni

30. apr 2025

Ahojte, dnes som 38+0tt a mala som dnes poradňu, nechali si ma tu pretože som začala po palpačnom vyšetrení velmi krvácať,krvácam doteraz ale už nie tak silno, robili mi usg či sa neodlučuje placenta -, to bolo v poriadku aj malá, doktor zatiaľ zhodnotil ze to mohlo byt z toho palpačneho vyšetrenia.Som na 1cm otvorená už vyše 3 týždňov. Ale podla doktora,môžme aj vyvolať porod
Je tu niekto taký,kto to mal takto?
Sestrička z novorodeneckeho sa tiež vyjadrila,že si myslí že bez malej už domov nepôjdem 🫣😅 už má aj označkovali červeným náramkom(tým čo bude mať aj malá taký istý) pýtali sa aj na meno lekára, meno malej atď
Je tu niektorá taká, ktorej v 38 týždni vyvolali?
Aké máte skúsenosti?
Som v strese v riadnom😅 som prvorodička.

Strana
z2
miskamisiq
6. aug 2025
@infinity112p

@miskamisiq mne chcu robit oxytocinovy test ze a podla toho sa uvidi ci mi budu vyvolavat skor su nakloneny k tomu ze vyvolat lebo kvoli veku ze mam 40rokov tie som mala teraz v juli
Neviem no uvidim co ako na tom teste
Ale bojim sa vyvolavaniu lebo som pocula ze to boli viac ako prirodzeny
Prvy som mala prirodzeny ked som mala 22 rokov rychly porod hladko vsetko ani meviem ze som rodila vtedy
Tebe preco vyvolavali ? Ja som momentlane 39+3

@infinity112p vyvolávali kvôli malému, musel už von zo zdravotných dôvodov. Ja neviem porovnať s normálnym bez vyvolania ale tak zvládla som 🙂 ráno o 08.00 napichli oxytocin a po 17.00 sa narodil.

infinity112p
6. aug 2025
@miskamisiq

@infinity112p vyvolávali kvôli malému, musel už von zo zdravotných dôvodov. Ja neviem porovnať s normálnym bez vyvolania ale tak zvládla som 🙂 ráno o 08.00 napichli oxytocin a po 17.00 sa narodil.

@miskamisiq aha no ja uvidim ako v piatok pochodim na tom teste a uvidi sa ja som skor za prirodzeny no ale tak uvidime podla toho

Strana
z2