Začínam rodiť?
Ahojte, prosím o radu. Som prvorodička. Momentálne skoro týždeň po termíne. Dnes mi lekárka urobila Hamiltonov hmat, predpokladá, že najbližšie dni pôrodím. Od včera mám bolesti, ktoré sa stupňujú na intenzite, začala som si ich zapisovať do appky. Myslíte si,že môže ísť o pravé kontrakcie (prikladám ich záznam)? Skúšala som aj horúcu sprchu, ale priebeh sa nejak nezmenil. Do pôrodnice máme hodinu. Ďakujem.

Ak sa to za dve hodky nezmeni a sprcha nic, tak to mohlo veru zacat. Tak mate hodinu dojazd, to je dost. Cize mozno zavolat a spytat sa, ze co si myslia. To CTG je dobra vec, ale zas ked citis uz normal kontrakciu, tak tam je. Hlavne ked mas stav, ze sa nevies dobre pohnut uz, tak to uz je na supu ono a potom fakt ist
Ja by som bez debaty šla, keď ani sprcha nepomohla a do nemocnice máte hodinu.
Neviem načo čakaš
Takto som mala deň pred pôrodom. A priamo pred pôrodom sa mi kontrakcie skracovali, to ma už apka aj poslala do pôrodnice😁
@ina2405 to už aj mňa 🤷len ma mätie interval 6 alebo 11 minút medzi kontrakciami ...
Tak choď
Ja som nemala pravidelne kontrakcie vôbec. Až hodinu pred tlačenim začali. A to som bola už na 8cm otvorená. Chod určite do pôrodnice
Najvyšší čas vyraziť
Chod
@lucia13022023 ráno som bola otvorená na 1 centimeter, dám si sprchu a asi aj vyrazíme... Ďakujem všetkým 😊
Držím palce ❤️
Ja som mala intervaly od 15 po 3 minuty, striedalo sa to rozne a veruze to bol porod. Isla som vecer pre istotu nech skontroluju pred nocou a prisla som otvorena na 3cm.
Kontrakcie nemusia byt uplne pravidelne, na toto by som sa nespoliehala. Hlavne ked si na 1cm, to mixe ist takto a nemusis vediet a budes na 8cm. Niektore zeny maju tie po sebe iduce velmi kratko. Asi by som balila veci
Držím palce 🙂
Ja som s takýmito išla do pôrodnice pri druhom a za štyri hodky som mala odrodené ☺️
Podľa mňa si už v pôrodnici 🤞🏻
Nakoniec sme šli a aj si ma tam nechali, včera som porodila ♥️🥰
@angeli121212 tíško závidím ženám s takýmto pôrodom 😊, ja som mala kontrakcie + pôrod dokopy vyše 30 hodín 🥲 ale všetko dobre dopadlo a to je najdôležitejšie 😊
Gratulujem, nech ste ty aj babatko zdravé. A máš chlapčeka ci dievčatko?
Gratulujem❤️
Gratulujem
No gratulujem a mrzí ma ako dlho to trvalo super že si to zvládla no odmakala si si to... Ja by som každej dopriala čo najlepší pôrod
Gratulujem 😍

Mozu nemusia
Ci su to kontrakcie by vedeli na ctg