Zmizne mi hrčka po zašívaní?

niqa09
22. máj 2016

Ahojte mamičky. Mala by som na vás taku otázku .. Je to trošku intímne tak neviem , či sa k tomu niekto vyjadrí . Som tri mesiace po pôrode a dole si ešte stále nahmatám hrčku pri vchode do pošvy , je tvrdá , nebolí ani nič . Bola som s tým u gynekológa pred týždňom povedal že som v poriadku , spomínal že je to jazva . Lenže je to presne pri vchode a mám pocit akoby som mala vchod kvôli tomu menší . Sex sme ešte neskúšali , aj kojím takže to bude trošku náročnejšie. Pripomínam bola som kvalitne dotrhaná :( . Zaujímalo by ma , či ten opuch alebo hrčka zmizne alebo to už ostane tak ? A ak ste s tým mali niektoráa skusenosť ako ste to riešili ?

tobnuf
22. máj 2016

Hrcku mam aj ja ale nie tesne pri posve. Su pripady ked lekar zasil prilis natesno. Ked skusite prvy sex budes vediet asi viacej..

niqa09
autor
22. máj 2016

@tobnuf okej diky za odpoved 🙂

janinah
22. máj 2016

ak by s tým bol problém,tak sa to dá opraviť- chirurgicky

02veronika
27. sep 2016

Ahojte. Ja mam tiez taky problem a neviem co to je. Smerom do vnutra posvy mam velke hrcky a z tej jednej aj krvacam alebo spinim. Som 6 tyzdnov po porode. A stava sa mi ze mi vyjde vylieza. Neviete co to je? Ale neboli to.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre