Aké máte skúsenosti s MUDr. Katarínou Rašlovou?
Ahojte maminky v BA 🙂
Po osmych rokoch cakame druhe dietatko a momentalne koncim 31tt
Nie som spokojna so svojim sucasnym gynekologom, konci mi u neho 6-mesacna zmluva a tak zvazujem jeho zmenu... v blizkosti bydliska som nasla kontakt na gyn. Mudr. Raslovu, ak s nou mate niektora skusenosti, velmi sa potesim ked sa o ne so mnou podelite 😉 vopred dakujeeem 😎
@ivanya nie, nerobi na kazdej poradni, myslim, ze robi len niekolkokrat za cele tehu (ci 3x, nie som si uz ista, nepamatam sa). Na morfo utz posiela k Dr. Slezakovi do Petrzalky, odporucam je naozaj velmi dobry. Da ti kontakt, treba sa objednat, aj sestricka velmi mila. Maju aj vecerne terminy, co je vyhoda.
Ahojte baby, prosim vas tie, ktore chodite k MUDr Raslovej, viete sa v pohode dovolat na cislo, ktore je uvedene na stranke gynlife?pretoze aj dnes maju mat do dvanastej ordinacne hodiny a ozyva sa mi len odkazovke, toto iste bolo aj cca pred mesiacom, nechce sa mi verit, ze maju mesiac dovolenku alebo to je problem vzdy len v piatok?rada by som sa objednala na vysetrenie, ale nemam ako, kedze sa tam ani za svet neviem dovolat...
@januska1975 ja som sa vzdy dovolala...naozaj nemaju dovolenku?nie je nic na stránke?
@veroni111 nemaju praveze, pozerala som to viackrat, nemaju nic vypisane, neriesila by som to, ale uz sa mi to stalo druhykrat, tak mi to pride take cudne cele...inak bola si niekedy u nej na vysetreni v poslednej dobe?ja som tento rok este nebola, ale badam nejake negativne recenzie, tak neviem, ci sa medzicasom nieco zmenilo...
@januska1975 vies co teraz som tiez nebola,naposledy v decembri...ale tiez sa chystám,lebo som este nebola na kontrole po pôrode 😀 mna vytaca ta nova sestrička
@veroni111 a co je s novou sestrickou?ja som ju asi este nezazila...lebo ta, co som s nou mala tu cest, bola velmi prijemna 🙂
@januska1975 no ta bola veľmi,ale odisla inam...tato je spomalena a nevie co ma robiť
@januska1975 ja mam tento isty problem, uz asi 2 tyzdne sa tam neviem dovolat, a vobec nerozumiem ze preco, kedze aj hlaska v telefone povie, ze vsetky info ( ci maju dovolenku a pod.) maju na stranke.. no posledna aktualizacia dovolenky na stranke je z marca, tak neviem,, zajtra tam mam ist na preventivku, tak som zvedava ci tam vobec budu :D
Ahojte baby🙂tak uz som sa vazne nastvala, som si povedala, ze mozno si urobili volny piatok bez oznamu na stranke (volne piatky mame radi vsetci🙂, tak som to nechala tak, ze zavolam dnes...a zas ta blba odkazovka, keby to aspoín zvonilo, tak skusam, ale toto ma vytocilo...tak som napisala mail a som velmi zvedava kedy a ci vobec sa mi ozvu
@januska1975 ja by som tam dnes chcela ist....
@veroni111 A pochodila si?ja som uz aj mail napisala a stale nic, davam tomu cas do stredy, ak sa neozve, tak si zacnem riesit inu lekarku, lebo co je vela, to je vela
nuz, bola som tam, dr. pracuje sama bez sestricky, lebo ta sla na operaciu s kolenom alebo tak nejak, min tyzden stvrtok a piatok bola na kongrese, preto mala vyp.tel, a vraj vcera ho mala zapnuty, no to som uz ani neskusala.. takze ja len tolko, pracuje normalne len sama 🙂 co sa tyka vysetrenia, nic sa u nej nezmenilo, stale sranduje, a je velmi mila, nebadat na nej ani stres z toho ze je sama, nastastie🙂
@januska1975 nuz, bola som tam, dr. pracuje sama bez sestricky, lebo ta sla na operaciu s kolenom alebo tak nejak, min tyzden stvrtok a piatok bola na kongrese, preto mala vyp.tel, a vraj vcera ho mala zapnuty, no to som uz ani neskusala.. takze ja len tolko, pracuje normalne len sama emoticon co sa tyka vysetrenia, nic sa u nej nezmenilo, stale sranduje, a je velmi mila, nebadat na nej ani stres z toho ze je sama, nastastieemoticon
tak to si dobre pochodila teda...mne na mail neodpovedala doteraz a telefon mala vypnuty, vcera som tam volala priebezne cely den a odkazovka...tak neviem, skusim este dnes a potom sa podla toho zariadim, ja si nemozem dovolit odist z roboty kedy chcem a skusat, ci ma vezme alebo nie...kazdopadne som uz z toho trochu rozladena
@januska1975 nebola som,nestihala som...ale dnes mi prisla sms,ze je uz zapnuta
Ahojte kocky...neviete ci este berie nove pacientky?...som 20 tt a rada by som tu moju doktorku vymenila...
@katkatonkova berie urcite,ale vstupny poplatok je 50e
Caute kocky...takze 18. teho k nej idem prvy krat...a dovolala som sa hned na prvu supu...volala som v stredu po dvanastej.....tak snad budem konecne spokojna s dokynkou....

@motylik21 Ja som s ňou mala teraz negatívnu skúsenosť.. Už sa tu vyšetrenie na streptokoka riešilo a ja som mala tiež ten istý problém.. V tehotenskej knižke aj podľa jej slov bolo všetko v poriadku, no doma som si všimla na výpise z laboratoria niečo iné, tak som volala pani doktorke, čo to má znamenať. Sestrička mi úplne s kľudom povedala, že ak v tom zázname vidím, že mám streptokoka, mám si to "prekrúžkovať" v tehotenskej knižke z negatívneho na pozitívny výsledok.. tiež žiadne ospravedlnenie..