Ako to všetko prebieha pri príjme na Antolskej?

pinko
14. jan 2016

Ahojte, som prvorodicka a chcela by som sa vas skusenejsich opytat, ako to vlastne cele prebieha. Ked sa dostavim na centralny prijem a vyleziem hore na porodnicu...idem dnu aj s taskami aj s partnerom?, hned ,ma daju na izbu ci do boxu? po porode ma supnu kam, kedy uz moj muz nemoze byt pri mne?...nemam celkom jasnu predstavu ako to bude, prosim za kazdy postreh. Dakujem!

novell11
14. jan 2016

@pinko ahoj,mna to chytilo v noci takze cez urgent sme vybehli na 3.posch.kde ma prijali.Muz cakal na chodbe kym ma vysetrili,veci som mala so sebou.Celu dobu ma cakal na chodbe az kym som nesla na porod.salu tam bol uz so mnou. Ja som mala na stastie celkom rychly porod tak nestihol byt pri mne.Najprv som bola pri prichode otvorena na 1 cm a za 4 hod.bola mala na svete takze to malo rychly priebeh a to este Dr.zvazoval ci nechcem ist este domov 🙂)to by bolo zle rozhodnutie.Zelam Ti vsetko dobre a rychly bezproblemovy porod.

pinko
autor
15. jan 2016

Takže si šla hneď do boxu

novell11
15. jan 2016

@pinko Nie hned 🙂najprv do ambulancie kde ma vysetrili a napojili na monitor,potom do sprchy kde bola cakacia miestnost a odtial do boxu. V tej pripravnej miestnosti by mohol byt s tebou partner ak budes mat dlhsi priebeh porodu.Aj ked som tam nevidela nic pohodlne na sedenie akurat postel.Vsak sa da ist pozriet do porodnice ako to tam vyzera len sa musis dopredu nahlasit, skus sa opytat svojho gynekologa resp.si tam zavolaj.

ivetka_kamo
15. jan 2016

Prídeš na príjem, so mnou tam hneď spísali papiere pri prvom pôrode, potom som išla na porodnicu, vyšetrili, manžel bol vonku, odlifrovali ma na vzdycharen, tam so mnou nemohol byť, lebo tam nebudeš sama mamička zrejme, nemuseli by to byť po chuti inej mamičke. Mne hneď napichli infuziu, sestrička má chodila vyšetrovať každých 10 min, keď už to bolo na spadnutie, tak sme mohli byť už spolu. Tašky putovali so mnou všade ;) pri druhom pôrode bola plánovaná hospitalizácia, lebo som prenasala, tam tiež papiere, ale s rozdielom, že je tam šatňa, trebalo sa prezliecť v kabíne, nechala si tam bundu, topánky aj všetko oblečenie, čo si mala na sebe, dáš sa do pyzama, zupanu a ideš aj so zbalenou taškou na oddelenie, a potom už postup ako pri prvom ;)

mily7
15. jan 2016

Príjem odtiaľ má zobrali do pôrodnice na vysetrovnu, manžel na chodbe,poslali preč že máme čas, odišiel na hodku, potom dom volala,že môže prísť a dali ma na box alebo pôrodnú sálu a manžel bol pri mne. Druhý pôrod príjem, porodnica vysetrovna, manžela poslali domov, mňa dali na izbu a ráno odtiaľ na box bez manžela.

mily7
15. jan 2016

S taškami ideš všade aj na sálu a po pôrode po dvoch hodinkách tá odvezú na vozíku s taškami na izbu.

pinko
autor
16. jan 2016

tie tasky 😀 😀 😀 , Dakujem vam!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre