Do ktorej pôrodnice si môžem zobrať ako doprovod dieťa?
Ahojte mamicky prosim poradte mi kde by som mola ist rodit a vziat dieta zos sebou nemam rodinu a nemam kde ho na tu dobu zanechat pokial budem v nemocnici vramci slovenska najlepsie vychodneho dakujem vam Ludmila🙂
@liv1 kde utu utocim? Sa zobud, pisem to, co aj 99% zien v tejto teme.
Dajte mi uz pokoj, emocne nestabilne krasotinky, co za vsetkych vidia utok, ked clovek napise co len trocha inac, ako si to vy predstavujete. Ved je to uz smiesne, se za vsetkym inym vidite utok. To musi byt vsetko nalinkovane a presne podla sablony?
@elise já nijak neútočím, normálně jsem slušně napsala svůj názor, protože to o čem tu ty píšeš je normální podvod, doktor by musel vymyslet diagnozu, aby měl nějaký důvod na hospitalizaci, musel by falšovat záznamy a já bych třeba malé dítě samotné v nemocnici nenechala, takové děti to tam tak akorát propláčou, to se mu lépe pověnuje ta opatrovatelka u nich doma a v klidu
@katriona1
@katkakovac máte pravdu ženy, no autorkinej situácie mi prišlo ľúto a z jej príspevku je zrejmé, že nechce dieťa vystaviť traume, ale naopak sa chce o neho postarať, tak preto mi prišli niektoré reakcie trochu necitlivé.
@tt247 máš pravdu, že to není lehká situace, ale zase je potřeba se na to podívat rozumně, a když nechce dítě vystavovat traumě a postarat se o něj tak by měla místo hledání nemocnice, spíš najít vhodnou opatrovatelku a zajistit, aby si na ní dítě trochu zvyklo, protože porodnice určitě není klidné místo pro malé dítě a po porodě může podepsat reverz a jít domu klidně na druhý den, třeba i hned
@macickakocurik ahojky.neviem cibta tu ešte najdem...po toľkých rokoch ,ale ako to nakoniec dopadlo?

@loginexistuje podla mna to je uplne skvely napad 😊