icon

Dobrá gynekológia v Prešove: Kto je najlepší?

slama
24. jan 2007

Ahojte baby.
Chcem sa s Vami poradit,ktory gynekolog v PO je dobry ?Mam aj otazku aky je napr.Dandar,ci Ligus?Dakujem...

sofia2008
31. mar 2011

@pampuscik ja som od nej odisla 😒 nebola som vobec spokojna, chodila k nej aj moja teta a sesterka, oni odisli skor ako ja..naco ma utz, ked nic nevidi 😠

bambina
31. mar 2011

@pampuscik ahoj, aj ja som Dr. Stryckovej vo februari tohto roku odisla. chodila som k nej prve tehotenstvo. nechcem povedat, ze je zla, ale nevyhovovali mi, ze tam skoro nikdy nebola ona a dlhe cakacie doby aj napriek tomu, ze som sa za poplatok telefonicky vopred objednala.

pampuscik
31. mar 2011

@bambina dakujem za odpoved, mne sa prave to nepozdava, ze je tam stale ina doktorka, bola som 3x a 3x bola ina doktorka, myslis, ze je to dovod na znepokojenie? lebo ja mna to znepokojuje, uz sa nabuduce chystam s nimi porozpravat nech mi to vysvetlia. Ved ma doktorka nemoze tak dosledne sledovat, pokial ju stale niekto zastupuje....

bambina
31. mar 2011

@pampuscik dovod je ten, ze Stryckova ma male dietatko tak oni su dohodnute ktore dni tam bude chodievat. ja som vacsinou mala "stastie" na taku starsiu lekarku a ta mi nikdy nic poriadne nevysvetlila, ak to porovnam s vysetreniami v Saci kde som chodila tesne pred porodom alebo u lekara kde chodim teraz. a tiez sa mi nepacilo ako to tu uz raz baby rozoberali, ze pravdepodobne pouzivali uz pouzite rukavice. stale mali kopec rukavic na radiatore na susenie. to som celkom nepochopila. a za ultrazvuk som platila pri kazdom vysetreni, aj ked by som mala mat narok na nejake zadarmo.

pampuscik
31. mar 2011

@bambina ano, aj to s tym platenim za ultrazvuk sa mi zdalo divne, pocula som od znamych ze mam narok na jeden bezplatny ultrazuk v kazdom trimestri.....nevies nahodu kedy mam narok zmenit lekara a ake dovody musim udat?

maslarova
3. apr 2011

@pampuscik ja som 3 krat neplatila
v 10,20 a 30 tyzdni myslim ze je to bezplatne. Zmen cim skor gynekologa lebo ako tehulku neviem ci ta budu chciet zobrat u ineho gynekologa. Ja som tiez chcela zmenit ale som uz bola v 24 tyzdni a sestricka mi povedala ze mam uz vela vysetreni u svojho povodneho lekara tak som to nechala tak

pampuscik
4. apr 2011

@maslarova dakujem, budem sa urcite pytat ako to je, ak mi to nejako rozumne vysvetlia tak sa nebudem plasit a hned menit gynekologa, aj tak v tom mam zmatok .....co tak citam po internetovych diskusiach, tak snad na kazdeho gynekologa tu v PO (a asi aj v inych mestach) su pozitivne aj negativne nazory...

nada351
19. apr 2011

@nelika666 Ahoj.ano je tam doktor PALL a je velmi dobry ja chodim k nemu na sono...

sue250
8. máj 2011

zdravim baby chodi niekto k dr.smolkovi, halakovi a dzurilovi na sidlisko tri? viete mi povedat aky je tam system, ci sa treba objednat, dlho sa caka? a oni sa striedaju ze kazdy den je iny alebo kazdy ma svoju ambulanciu. dik za info

lolinkamaminka
12. máj 2011

AHOJTE ! Ja som nikdy nedoverovala zenam-gynekologyckam a z toho co tu citam zistujem ze sa az tak nemylim...chodila som k vinikajucemu doktorovi ktory mi vzdy so vsetkym pomohol a bol uzasny, a preto aj ked som sa prestahovala sem do Presova tak som hladala jednoznacne chlapa. 😝 Zvolila som si dr. Dandara a zatial som spokojna, az na to ze sestricka je organizacne trochu neschopna, ale za to doktor az tak nemoze 😉 takze damy, ak sa chysta niektora z vas menit doktora, tak odporucam, lebo aj hufy pacientiek v jeho cakarni hovori za seba 🙂

janinah
19. máj 2011

kuknite resp. aj píšte na www.nasilekari.sk
náhodou som to našla 😉

anucikh
6. jún 2011

Ahojte baby, chcem sa s vami poradit o pani Dr. Kleinovej, aka je a ci ma vezme do evidencie.A este ci si musim nosit nejake papuce a musim mat suknu ? Suknu nemam tak preto sa pytam.A ak ma objedna pocas toho ked mam menstruaciu musim sa preobjenat? Ďakujem.

zvonkohra
6. jún 2011

@anucikh ahooj....mala by ta vziat ale prv kym si vezmes kartu od predosleho gynek.sa chod spytat...je super 🙂 papuce tam maju a suknu tiez ak nemas 😉 ak mas ms mala by si sa preobjednat pretoze ta tak nevysetri

anucikh
6. jún 2011

@zvonkohra dakujem ti 🙂

anucikh
7. jún 2011

@zvonkohra Tak uz som u pani Dr.Kleinovej bola,zobrala ma no ale objednala az na 25.7. co ma velmi nenatchlo ale neviem kam inam teraz sa ist zasa pytat ☹ ......

zvonkohra
7. jún 2011

@anucikh noo tak ona ma moc vela ....je este mnoho inych ale ja som uz 2 presla a tato je moja 3 a nemozem nanu povedat zleho slova 🙂

anucikh
7. jún 2011

@zvonkohra podla toho kolo ma vela pacientov tiez usudzujem ze je to dobra doktorka 😉 tak predsa len pockam . Chcem sa este opytat prečo je tam tolko sestriciek? Boli tam dve mlade a jena starsia 😕 Pri doktorke som sama v ordinacii alebo tam je aj sestricka ?

zvonkohra
7. jún 2011

@anucikh noo lebo ta jedna stara vola a tie dve pisu karty a maju rozdelene ulohy pri dr si sama iba ked treba vziat ster dojde sestricka ta stara

anucikh
7. jún 2011

@zvonkohra aha 🙂 Ďakujem ti za vysvetlenie

zvonkohra
7. jún 2011

@anucikh 🙂 neni zac a kam si chodila do teraz

anucikh
7. jún 2011

nie cele dva roky sme byvali v cz tak tam v karlovych varech som mala ale bol som pri nej len raz tu na slovensku som nemala este ziadnu....od februára sme v Po a nepoznam tu nikoho tak som nevedela koho si vybrat 🙂

zvonkohra
7. jún 2011

@anucikh ahaaaaaa

gizel
12. jún 2011

ahojte, chodi niekto na gyn. na Požiarnickej ulici? Aké máte skúsenosti? Je tam viac lekarov či ako to tam je?dakujem

maryanna
12. jún 2011

@gizel ja chodím, ono je tam jedna ambulancia gynstar, a sú tam dvaja lekári a lekárka, striedajú sa. Ja chodím ku Dr.Čop , som spokojná, sympatický, milý, šikovný, len tým že pracuje aj v nemocnici má strašne máálo ordinačných hodín......Už som tam dlhšie nebola tak neviem ako to je teraz tam s ordinačnými , a či ten druhý lekár tam ešte robí, treba zájsť a opýtať sa, ale z hľadiska vybavenia je super, robia aj 3D utz a podobne

donamik
14. jún 2011

Práve som sa telefonicky objednala ku MUDr. Kleinovej, keďže je to moja prvá návšteva gyndy vôbec, neviem jak to tam prebieha, v čakárni volajú podľa mien? Treba si niečo zobrať so sebou? ďakujem, snaď tu ešte niekto chodí...☹

zvonkohra
14. jún 2011

@donamik ak chces vezmi si suknu ak nemas daju ti 5 eur za vstupnu prehliadku...karticku poistenca...a budu ta volat ale pockas dlhsie nez si objednana na danu hodinu

donamik
14. jún 2011

@zvonkohra dakujem velmi pekne za info...🙂

skrina
13. júl 2011

čaute baby...viete o tom že Ochtinská už nepracuje???????je tam Paĺová,super ...sono na ambulancii,pristup perfektný,sestrička perfektná......vrelo odporučam!!!!! 🙂 😉

zvonkohra
14. júl 2011

@skrina sak si ju obhajovala ta co to zmena nazorov????

martinam04
19. júl 2011

@skrina - Nejake docasne pomatenie zmyslov?!
A k Palovej len tolko - chodila som k nej, ked robila u Pálla, velmi naladova a velmi odmerany pristup. Ak by som bola nejaka vyznamna celebrita v Presove, tak asi by to bolo uplne ine. Dokonca vtedy mala na ambulancii odlozene svoje male dietatko, ktore cely cas plakala, ked ma osetrovala. No, velmi zvlastne. 😒 Radsej som zobrala kartu inde...