Femicare - MUDr. Grochal
Dievčatá, ktoré ste boli u Dr. Grochala, kde ste parkovali? Podľa mapy vyzerá, že by sme nemuseli zablúdiť 🙂 , ale chcela by som vedieť, kde môžeme zaparkovať, aby sme tam nekrúžili ako družice 😎
@judita2580 tak si zrejme jedina kto ma zlu skusenost.Zatial som na neho nepocula nic zle aj my zme u neho boli a to nas vysetroval na trikrat lebo maly sa nechcel otocit tak mi troska zatrepal z bruskom ja som tiez mala rizikove a od 30tt zistili placenta praevia.Vsetko nam dokladne vysvetlil maleho pekne ukazal.mali zme tam potom byt na jedno vysetreni ale mame to daleko a kvoli placenty uz to nedoporucil.Bola som tam v 20tt a mali zme ist v 30,tt.Sakvsetky mamky u neho plati a nikto si nestazoval ale prajem nech je vsetko oki
@judita2580 Akokeby som citala o uplne inom lekarovi. No mne tiez trosku zatriasol bruskom, ked sa maly nechcel ukazat a poklopal sondou, ale nevnimala som to ako necitlive ani bolestive. Mam skusenost, ze to tak robia aj ini lekari, ked si potrebuju inak natocit babo. Nakoniec pomohlo, ze som sa bola asi 3x prechadzat po schodoch. Preco si sa neozvala, ze ta to boli? Asi nemal svoj den a asi mame kazda aj iny prah bolesti a toho, co nam je prijemne a neprijemne...On nema zmluvu so ziadnou poistovnou, cize mu to tvoja pistovna nehradi. Ani ti nic neukazal, ani nevysvetlil? No ziram....
@janikajanka ahoj mne vysiel tiez tripple pozitivny v 16tt. Riziko DS 1:210. Amnio som nevylucovala, bola som na morfo sone u nas v nemocnici a pre istotu som sla aj do Martina ku Grochalovi. Bola som vcera a vsetko je vraj v poriadku, na oboch vysetreniach bolo vsetko ok, tak na amnio nejdem....
@judita2580 ja som z neho nemala tiež dobrý pocit. Celé sono trvalo asi 20 minút a vôbec mu nebolo rozumieť.
@izabela333 my zme tam boli hodinu lebo samaly nechcel otocit a to medzi tym sihol vysetrit tri mamky.ale odisli zme od neho spokojni a poziadal nas ze sa mu mame ozvat ked budeme mat po.porode a este zme boli v kontakte ked bol maly uz vetsi.nas drobec je milackom celej rodiny.Je zdravucky a to je dolezite
@judita2580 Samozrejme, v tom mas pravdu, ze sa ma spravat profesionalne za kazdych okolnosti, hlavne, ked berie za to peniaze. Len som prekvapena, lebo ja som z neho mala velmi dobry pocit.
@izabela333 No, vyjadroval sa dost odborne, to je pravda, ale ja nastasie tym lekarskym/anatomickym vyrazom rozumiem, lebo som vystudovany biolog, takze mne to nevadilo. Ale napadlo vtedy aj mne, ze kebyze to takto povie inej maminke, ktora o tom nema ani sajnu, tak asi z toho vela nebude mat...asi sa treba opytat, ze co je to a co je toto...ja som sa aj dost pytala nad ramec a nemal problem odpovedat mi.
@ewelin2004 Inak platili sme len 10 eur nie 350.Zrejme to závisí od výsledkov Triple alebo dôvodov prečo si tri som chceš dať spraviť. Bola som na odbere U p. Katar Sk ej na genetiky BBC. Veľmi milá doktorka. Snáď to bolo poslednýkrát čo sme tam boli a všetko bude OK.
@lencheeska ja som to urobila takisto, robili mi aj kontrolny test a ten vysiel ok tak verim ze je vsetko v poriadku🙂 drzim palce
ahojte, prisli nam vysledky z TRISOMY testu. Babatko je na 99% v poriadku a nema ziadne zmeny DNA. Takze dievcence. Pridavam sa do skupiny zien, ktore maju nazor, ze by sa mal tripple test zrusit a je velmi omylny. Vrelo odporucam trisomy test, aj ked je plateny. Cim viac zien zan zaplati, tym skor sa dostane, medzi uznavane a zdravotnymi poistovnami platene vysetrenia, a dalsie maminky nebudu plasene a trapene klamlivymi vysledkami triple testov.
ahojte babeny aj ja chem ist ku Grochalovi a chcem sa spýtať či ste mali aj žiadnaky od svojich gynekologov a tym ted aplatili menje za sono u neho: a ak nie tak kolko ste platili 50e? a ked chcem fotky alebo video? to sa plati zlašť zato? dakujeeeem
@maminka1986 ja som mala ziadanku od gyn.platila som 50€.za fotku uz si nepametam kolko sa plati ale skus si na natu najst Femicare Martin.a tam myslim boli aj ceny
@vydrnik dakujem pekne 🙂
@maminka1986 nieje zac.ja som bola velmi spokojna vsetko pekne vysvetlil ukazal.
@maminka1986 netreba ti ziadnu ziadanku od tvojho gynekológa. Grochal nema zmluvu so ziadnou poistovnou, takze platis plnu sumu ci mas odporucaci listok alebo nie.
@lienka339 a kolko stoji ten test a kolko sa caka na vysledky? Na kolko % je spolahlivy?
@lencheeska Na TRISOMY test maju oficialnu cenu 350,-€. Ja som si to dala spravit na zaklade "pozitivneho" vysledku z triple testu a platila som 100€ (isla som s odporucacim papierikom od svojej gyndoktorky na genetiku do BB - zoznam doktorov, ktori to robia v Tvojom okoli najdes na stranke trisomy testu). Trva to do 5 dni od prijatia platby za analyzu. Vysledok je 99%-ne spravny, takze takmer istota a dozviete sa aj pohlavie babatka, ak budete chciet. Vysetruje sa totiz babatkovo DNA z Tvojej krvi - nie su to ziadne odhady, dohady, je to realny vysledok suvisiaci s Downovym syndromom na tych troch trizomiach. Viac na http://www.trisomytest.com/
Naozaj odporucam kazdej zene, ktora chce mat istotu, ci je babo zdrave, alebo bude mat nejake postihnutie.
@lienka339 no a počuj tebe tie výsledky prišli domov poštou alebo si si o výsledky musela volať ?
@ewelin2004 Vysledky poslu doktorovi, ktory ti bral krv.pride ti sms, ze analyza je ukoncena a vteda mas volat doktorovi, a on ti povie, ze co dalej.
@lienka339 dakujem pekne za odpoved, v stredu idem na odber do BB...
@lencheeska drzim palce!!!
@lencheeska mozem sa opytat kolko ste platili za trisomy? 350alebo 100? a robia to v bb na genetike tam vzadu na pravo na prvom prizemi? Dakujem,
@jakobsapple1 trosku neskor odpovedam, nebola som tu dlhsie. Robia to na genetike v BB Dr. Kantarska, budova transfuznej stanice pri Roosveltovej nem. Platila som 100eur, lebo som mala poz. tripple test. Dna vysla negativne, babatko je zdrave a budem mat druhe dievcatko...😉
@lencheeska Dakujem za odpoved. Vela zdravia vam aj malej. Dr. Kantarsku poznam tak sa opytam. Este to pre mna nie je az tak uplne aktualne lebo triple mi budu len robit. Tak dufam ze to bude vsetko v poriadku.
@jakobsapple1 urcite bude.vobec sa tym netrap dopredu...je to zbytocne.drzim palce a zelam vam nech su vsetky babatka zdrave
Pána doktora odporučam bol velmi milý,ochotný hned nam podal ruky-čo sa u doktorov nestava!
hned mi povedal pohlavie čo sa čudovala takou rýchlostou a bol vtipný aj sme sa zasmiali s manželom...maličké sa nechcelo ukazatv tvaričkou tak ma 3x poslal prejsť sa 🙂
kedže mam placentu napredu urobil nam foto ako sa dalo a nepýtal za fotku peniaze! takže som platila 50e za vyšetrenie .ja odporučam

@lienka339 mne tiež vyšiel pozitívny triple, a tiež som rozmýšľala o tom Triosomy teste, ale idem sa najskôr objednať ku Grochalovi. Určite daj vedieť ako ste dopadli 😉