Ktorý gynekológ v Martine ma zoberie aj bez karty?
Ahojte maminy alebo tehulky ktoré s týmto máte skusenosti,,,potrebujem akutne poradit,,,som z Martinaa aj rodit sa chystám tu,,,ale mojho gynekologa mam už v Ba lebo sa tam idem stahovat..a dnes mi povedali v nemocke že oni mi poradnu nespravia že to len u mojho gyndoša(/on ma ubezpečoval že vo všetkých nemockach sa poradna robí)a už v takomto vysokom štadiu nechcem cestovat neviete ktorý gynekolog v MT by ma zobral aj bez karty?
poprípade ak na tie poradne nepojdem daju mi vobec ten príspevok(tých 628e)či to ma na to vpliv
dakujem za vaše rady
)
@strapco13 nie nie moj gyndoš nemá také vybavenie chodím tu v Martine(kde chcem aj rodit)budem to musiet vyriešit..ale dakujem za pomoc a za všetky rady velmi si mi pomohla....aj ked som z toho stále velmi nervozna ale dakujem si zlatá prajem pekný večer...musím si íst lahnut mám tším z tých nervov teplota papa
dakujem 🙂
@lady511 to sestricky ta nechceli vziat?a co na to lekari, vsak ked ta nebudu chciet aj tak zobrat tak si vymysli ze mas bolesti alebo ze sa ti zda ze ti odtiekla voa, citis menej pohybov a budu ta musit vysetrit-ked prides napriklad vecer na pohotovost tak 100% a kto bude vediet ze ti nic nieje 🙂
@lady511 Inak ti poviem, moj gyndos vzdy robil aj sono, aspon take rychle, a venoval sa kazdej tak pol hodku. V nemocnici som bola po dlhej cakacej dobe za 10-15 minut vybavena, trosku pomackali brusko a popocuvali srdiecko s takym uskom a to je vsetko. Na sone som bola len raz, koncom 39tt co som sa musela zvlast objednat a cakat straaasne dlho a ani nic nevysvetlovali aj ked som tam mala aj mm. Ten moj mi vzdy k tomu aspon nieco povedal a ukazal. A na monitore som bola prvykrat az ked ma prijimali do porodnice a to 3 dni po termine. Takze si myslim ze u svojho som mala lepsiu starostlivost.

@strapco13 určite to tak urobím...len ja som im tuto situaciu vysvetlila a odbili ma s tým že to nieje ich problem že mam tak daleko...gyndoša(nechápem ako to možu povedat už len z princípu neviem či by ma poslali aj na cyprus keby som tam mala gyndoša/)otrasný prístup takže sa budem musiet asi porozprávat s primárom...no ctg mi podpisoval raz dr..izáková a druhý raz Krivuš