Lekár priznal, že občas facká rodičky
... ženy a toto si naozaj ešte stále necháme ???
@novana nuz, ked tak sledujem debaty na MK, tak niekedy fakt neviem😀
@dskjhfdlkdjhl, no! Predbehla si ma. Už samotná návšteva tohoto prestížneho portálu o mnohom vypovedá. 😀
@dskjhfdlkdjhl tha si ma nepotesila😁bo moja bublina Zuzina bola kojena len do 7mich mesiacov,tak bude aj ona rohliky piect v pekarni😆a mozno aj chlieb,ked postupi😆
@novana Ale vazne, ja som fakt dlho kojila, urcite to ma vyznam, ale myslim, ze teraz sa niektore veci precenuju. A bohuzial, mnohe maminky veria podobnym hovadinam a nejako sa zabuda premyslat. Kojenie rozhodne nezaruci ani zdravie, ani inteligenciu, ak tam budu chybat ine veci, to da zdravy rozum, len ten v poslednom case je taky nejaky podpultovy😝
@ludkka0407, dosť. So siedmimi pôjde rovno na chleba. 😉
@ludkka0407 no, ale taky spravne vypeceny rohlik😉
@ludkka0407 ale kludne moze skusit aj torty, so siedmimi mesiacmi to da😉
@novana
@dskjhfdlkdjhl no,to sa mi ulavilo😁😂😂a nebojte,rohlicky budu spravne vypecene😁nesmrtelna rozpravka
@dskjhfdlkdjhl
@novana no baby, konie😀😀😀😀ta moja nebude ani rozky piect.....ta nebola vobec kojena😀😀😀dufam, ze ju aspon nechaju hnce umyt😀😀😀no ale ja by som mohla byt ze genius, mna kojila mama vyse dvoch rokov😋😋😋
@jajka257 ona bude kontrapriklad na mnozine nekojenych🙂
@dskjhfdlkdjhl jaj, ze vynimka potvrdzuje pravidlo😀😀😀ona chuda moje narodene cs, nekojena, no neviem neviem kam to dotiahne😀😀😀a este som citala, ze bude mat velku hlavu a bude tucna...zatial sa nic neudialo😀😀😀
@jajka257 ja som sa tiez narodila sekciou, tiez som v podstate kojena nebola, neboj-ked bude zle, tak ju posli😀
@dskjhfdlkdjhl poslem😀😀😀tak o 11 rokov ju tam mate😀😀
@novana a co hlava ci zadok?😀😀😀
@jajka257 aj hlava, aj zadok😀 nech je to vyvazene😀
@jajka257 vidis, ja mam pre nu hned aj partacku, sa divam, ze ma 8 rokov, ako moja mladsia😉
@dskjhfdlkdjhl aspon sa nebudem uz hanbit, ked ju odvazia😀😀😀dnes som sa tvarila, ze ku mne nepatri, ked ju vazila sestricka, ze 24 kg na 140 cm...cela bleda jej hovorim, ze ja za to nemozem...😀😀😀
Aj tvoja je taky certik? Ja mam pocit, ze moja je za styroch minimalne....a tie hlasky....😋😋
@jajka257 vidis, aj rozmery maju podobne🙂 Pritom jest jej davame, len ona je presne ako ten certik😀
@dskjhfdlkdjhl nasa zje aj za troch😀😀😀len mi zabudli v porodnici povedat, kde ma gombik na vypnutie😂😂😂
@zlotazla 🙂 kludne sa pripomen, nemam vo zvyku niekoho niekde posielat, ale nevylucujem ze niektore mozu mat ten pocit , hlavne ked sa dotknem ich citlivej struny... teba som si pamatam s niekym pomylila - zltym slonikom alebo takym nejakym nickom - ak to v tebe takto zostalo ako urazena pycha... no budes... kludne sa ku mne nevyjadruj a nereaguj na moje prispevky - neberiem ti to... ak dovolis ja si napriek tomu svoje prava zareagovat naco chcem necham - dakujem za pochopenie😉
@dai reagovala si uplne necitlivo arogantne k statusu o chorom dietati. Na zaklade tvojich pripomienok sa tam strhavaju hadka a mamicka status vymazala. Fakt dufam ze si spokojna. Ano stupila si mi na otlak, neznasam necitlivych ludi ktory vsade boli, vsetko vedia a pohrdavo sa vyjadruju o druhych. Neviem kto alebo co je zlty slonik, do diskusii sa skoro vobec nezapajam. Reaguj si na ake statusy chces, diskutuj s kym chces ale ja o diskusiu s tebou nemam zaujem. Dakujem
@zlotazla vymyslas si- necitlivo o chorom dietati som sa nikdy nevyjadrovala - to si vyprosim...
A znovu - budem reagovat naco chcem a teba poprosim sa vyjadrovat k teme aj ked opatovne - chapem osobne utoky ked dojdu argumenty - nie si prva ani posledna... a ano, som spokojna kedze v zasade pisem co si myslim, tebe neberiem pravo pisat si co si ty myslis akurat ta poprosim si nevymyslat
@dai slusne som ti vysvetlila preco s tebou diskutovat nebudem. Tvoj nick si velmi dobre pamatam. K teme som prispela. Dookola si hudies svoje, ziadne respektovanie ineho nazoru. Reagovat si budem ako chcem kedze ty nerespektujes moju prosbu aby si na mna nereagovala. Vymyslat si nemam dovod.
@zlotazla kludne sem daj link, ma fakt zaujima o com pises, kedze som na milion percent presvedcena ze na chore dieta by som nikdy nezautocila...
a teda predpokladala by som ze budes respektovat svoje vlastne nazory - to ze nebudes so mnou diskutovat si napisala ty, neviem co ja mam na tomto respektovat ked ani ty sama si nerespektujes co pises...
A este teda by ma zaujimalo ci si si sem prisla len tak rypnut kedze k teme si absolutne neprispela len rypes a osobne utocis - tebe nevadi ze zranujes mna ked ty sama mne to vycitas? Ci to je uz vedlajsie?
Chcela by som si ho pozrieť , nevedeli by ste mi sem niekto prosím hodiť link?

@zlotazla
@zlotazla potom k tvojmu prispevku nie je co dodat🙂