icon

Lekár priznal, že občas facká rodičky

misinka26
13. okt 2017

... ženy a toto si naozaj ešte stále necháme ???

http://www.tvnoviny.sk/domace/1889988_novy-doku...

dai
31. okt 2017

@zlotazla
@zlotazla potom k tvojmu prispevku nie je co dodat🙂

dskjhfdlkdjhl
31. okt 2017

@novana nuz, ked tak sledujem debaty na MK, tak niekedy fakt neviem😀

novana
31. okt 2017

@dskjhfdlkdjhl, no! Predbehla si ma. Už samotná návšteva tohoto prestížneho portálu o mnohom vypovedá. 😀

ludkka0407
31. okt 2017

@dskjhfdlkdjhl tha si ma nepotesila😁bo moja bublina Zuzina bola kojena len do 7mich mesiacov,tak bude aj ona rohliky piect v pekarni😆a mozno aj chlieb,ked postupi😆

dskjhfdlkdjhl
31. okt 2017

@novana Ale vazne, ja som fakt dlho kojila, urcite to ma vyznam, ale myslim, ze teraz sa niektore veci precenuju. A bohuzial, mnohe maminky veria podobnym hovadinam a nejako sa zabuda premyslat. Kojenie rozhodne nezaruci ani zdravie, ani inteligenciu, ak tam budu chybat ine veci, to da zdravy rozum, len ten v poslednom case je taky nejaky podpultovy😝

novana
31. okt 2017

@ludkka0407, dosť. So siedmimi pôjde rovno na chleba. 😉

dskjhfdlkdjhl
31. okt 2017

@ludkka0407 no, ale taky spravne vypeceny rohlik😉

dskjhfdlkdjhl
31. okt 2017

@ludkka0407 ale kludne moze skusit aj torty, so siedmimi mesiacmi to da😉

ludkka0407
31. okt 2017

@novana
@dskjhfdlkdjhl no,to sa mi ulavilo😁😂😂a nebojte,rohlicky budu spravne vypecene😁nesmrtelna rozpravka

jajka257
31. okt 2017

@dskjhfdlkdjhl
@novana no baby, konie😀😀😀😀ta moja nebude ani rozky piect.....ta nebola vobec kojena😀😀😀dufam, ze ju aspon nechaju hnce umyt😀😀😀no ale ja by som mohla byt ze genius, mna kojila mama vyse dvoch rokov😋😋😋

dskjhfdlkdjhl
31. okt 2017

@jajka257 ona bude kontrapriklad na mnozine nekojenych🙂

jajka257
31. okt 2017

@dskjhfdlkdjhl jaj, ze vynimka potvrdzuje pravidlo😀😀😀ona chuda moje narodene cs, nekojena, no neviem neviem kam to dotiahne😀😀😀a este som citala, ze bude mat velku hlavu a bude tucna...zatial sa nic neudialo😀😀😀

dskjhfdlkdjhl
31. okt 2017

@jajka257 ja som sa tiez narodila sekciou, tiez som v podstate kojena nebola, neboj-ked bude zle, tak ju posli😀

novana
31. okt 2017

@jajka257, nepanikár, ešte jej narastie. 😀

jajka257
31. okt 2017

@dskjhfdlkdjhl poslem😀😀😀tak o 11 rokov ju tam mate😀😀

@novana a co hlava ci zadok?😀😀😀

dskjhfdlkdjhl
31. okt 2017

@jajka257 aj hlava, aj zadok😀 nech je to vyvazene😀

dskjhfdlkdjhl
31. okt 2017

@jajka257 vidis, ja mam pre nu hned aj partacku, sa divam, ze ma 8 rokov, ako moja mladsia😉

katrin21
31. okt 2017

@mariabol ano, ale nie o tom je ten clanok,,... pointa je inde... ze tym sa nevytvara silnejsi vztah dietata k matke, ale skor matky k dietatu.

jajka257
31. okt 2017

@dskjhfdlkdjhl aspon sa nebudem uz hanbit, ked ju odvazia😀😀😀dnes som sa tvarila, ze ku mne nepatri, ked ju vazila sestricka, ze 24 kg na 140 cm...cela bleda jej hovorim, ze ja za to nemozem...😀😀😀

Aj tvoja je taky certik? Ja mam pocit, ze moja je za styroch minimalne....a tie hlasky....😋😋

dskjhfdlkdjhl
31. okt 2017

@jajka257 vidis, aj rozmery maju podobne🙂 Pritom jest jej davame, len ona je presne ako ten certik😀

jajka257
31. okt 2017

@dskjhfdlkdjhl nasa zje aj za troch😀😀😀len mi zabudli v porodnici povedat, kde ma gombik na vypnutie😂😂😂

zlotazla
31. okt 2017

@dai nechapem preco na mna reagujes ked som nepisala tebe.

dai
31. okt 2017

@zlotazla budes mozno prekvapena, ale toto je normalna anonymna otvorena diskusia🙂 cize mozem reagovat na koho chcem😉 takisto ako ty reagujes naco chces🙂 ci ty mas ine prava ako ja?

zlotazla
31. okt 2017

@dai prekvapena nie som kedze som mala tu "cest". Po nasej poslednej diskusii kde si ma poslala "niekde" s tebou nemam zaujem diskutovat. Dakujem za pochopenie

dai
31. okt 2017

@zlotazla 🙂 kludne sa pripomen, nemam vo zvyku niekoho niekde posielat, ale nevylucujem ze niektore mozu mat ten pocit , hlavne ked sa dotknem ich citlivej struny... teba som si pamatam s niekym pomylila - zltym slonikom alebo takym nejakym nickom - ak to v tebe takto zostalo ako urazena pycha... no budes... kludne sa ku mne nevyjadruj a nereaguj na moje prispevky - neberiem ti to... ak dovolis ja si napriek tomu svoje prava zareagovat naco chcem necham - dakujem za pochopenie😉

zlotazla
1. nov 2017

@dai reagovala si uplne necitlivo arogantne k statusu o chorom dietati. Na zaklade tvojich pripomienok sa tam strhavaju hadka a mamicka status vymazala. Fakt dufam ze si spokojna. Ano stupila si mi na otlak, neznasam necitlivych ludi ktory vsade boli, vsetko vedia a pohrdavo sa vyjadruju o druhych. Neviem kto alebo co je zlty slonik, do diskusii sa skoro vobec nezapajam. Reaguj si na ake statusy chces, diskutuj s kym chces ale ja o diskusiu s tebou nemam zaujem. Dakujem

dai
1. nov 2017

@zlotazla vymyslas si- necitlivo o chorom dietati som sa nikdy nevyjadrovala - to si vyprosim...
A znovu - budem reagovat naco chcem a teba poprosim sa vyjadrovat k teme aj ked opatovne - chapem osobne utoky ked dojdu argumenty - nie si prva ani posledna... a ano, som spokojna kedze v zasade pisem co si myslim, tebe neberiem pravo pisat si co si ty myslis akurat ta poprosim si nevymyslat

zlotazla
1. nov 2017

@dai slusne som ti vysvetlila preco s tebou diskutovat nebudem. Tvoj nick si velmi dobre pamatam. K teme som prispela. Dookola si hudies svoje, ziadne respektovanie ineho nazoru. Reagovat si budem ako chcem kedze ty nerespektujes moju prosbu aby si na mna nereagovala. Vymyslat si nemam dovod.

dai
1. nov 2017

@zlotazla kludne sem daj link, ma fakt zaujima o com pises, kedze som na milion percent presvedcena ze na chore dieta by som nikdy nezautocila...
a teda predpokladala by som ze budes respektovat svoje vlastne nazory - to ze nebudes so mnou diskutovat si napisala ty, neviem co ja mam na tomto respektovat ked ani ty sama si nerespektujes co pises...
A este teda by ma zaujimalo ci si si sem prisla len tak rypnut kedze k teme si absolutne neprispela len rypes a osobne utocis - tebe nevadi ze zranujes mna ked ty sama mne to vycitas? Ci to je uz vedlajsie?

nanynou
2. nov 2017

Chcela by som si ho pozrieť , nevedeli by ste mi sem niekto prosím hodiť link?