Maminy, ktoré nie sú z Banskej Štiavnice, ale tam rodili

matuskovaster
10. júl 2013

Ahojte maminy..chystam sa o par tyzdnov rodit do BS a mam to tak hodinku a pol po dialnici...stale s manzelom riesime, kedy vlastne vystartujeme a preto by ma zaujimali skusenosti tich z vas, ktore ste nieco podobne absolvovali...ako ste to riesili? isli ste skor na ten apartman, co maju v nemocnici, alebo ste isli az s kontrakciami? a aka bola vasa cesta, ak uz zacala 1.doba porodna? dakujem

somjezibaba
11. júl 2013

rodila som tam dva krat,cesta v pohode-akurat tie kontrakcie 🙂,od nas z domu 45 minut,prvy porod -to ma manzel viezol s kontrakciami rano o 02hod.mala sa narodila o 8.30,druhy krat si ma tam nechali na oddeleni lebo som prenasala 🙂 ,stravila som tam 1noc a na dalsiu som uz rodila.inak som tam chodila raz do tyzdna do poradne posledny mesiac pred porodom sama autom..som si robila srandu,ze sa asi aj na porod odveziem sama -aj s kontrakciami 😀 nerob si stres,alebo primara v BS sa spytaj co ti doporuci.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre