icon

Máte skúsenosti s Mudr. Grochalom z Martina?

dilema
20. júl 2010

Femicare Martin - centrum prenatálnej ultrasonografickej diagnostiky. Nasla som na internete toto pracovisko, a tak by ma zaujímalo, či máte skúsenosti s Mudr. Grochalom a ak ano tak ake? Kazdy odporuca na prenatálnu diagnostiku Bratislavu alebo Kosice, ja mam predsa len Martin najblizsie a tak by som chcela vediet, ci by to stalo zato riesit v Martine alebo pre istotu pocestovat. Dakujem za kazde info....

xjanulkaax
9. okt 2015

@ivca88 diky za tip 🙂 treba mu to aj dopredu pred vysetrenim povedat alebo sa sam spyta co chceme? Ci vytlacit foto ci stiahnut aj foto aj video na usb?

spuntikmathiasko
9. okt 2015

Len ta najsamlepsia 🙂. Pri prvom tehu ma k nemu poslal mudr., kvoli horsim vysledkom krvi s tym, ze ked on povie, ze je vsetko OK tak je a aj bolo. Pri druhom som k nemu isla automaticky.

ivca88
9. okt 2015

@xjanulkaax vopred mu povedz ze ci by sa dalo dat fotky na USB 😉

ivca88
9. okt 2015

@xjanulkaax a ja som si dala aj 1 foto vytlacit ...lebo predsa je to len taká spomienka 😉
ale daju sa aj tie s USB potom vylacit vo fotolabe 🙂 a videa sa mi daju pozerat v laptope ( v TV nie - asi to je iny format )

xjanulkaax
9. okt 2015

@ivca88 aha oki, dobre vediet.. a ked si si dala aj vytlacit foto tak kolko to stoji?

ivca88
9. okt 2015

@xjanulkaax no v 20tt som platila za 3/4D sono 50€ - ale bez záznamu + 8€ za fotku v 3/4D
Teraz v 30tt som mala zlavu, kedze som bola u nho uz predtym,
Takze za sono 30€ + 10€ co som.si dala urobit zaznam na USB + 8€ fotka v 3/4D 🙂
ale tu fotku su nemusis davat, ale ja si davam, lebo to je uzasne ked vides odtial a mas ju v rukach ( a doma som ju dala hned do ramiku ) 🙂

step13
16. nov 2015

Dievcence viem ze uz je to stara tema idem 13 tt doktorovy chcela bych sa spytat ci vie zistit aj pohlavie kedze je to vynikajuci odbornik 🙂 dakujeme

mhrinova
16. nov 2015

@step13 Vie, už od 12 týždňa 🙂

kama86
16. nov 2015

@step13 nam povedal minuly tyzden (tiez som bola v 13tt), ze nam este nepovie, lebo je skoro, ze potom v tom 20tt.

seahorse27
16. nov 2015

@step13 Mne tiez nepovedal v 14.tt, ze je skoro. V 20.tt uz na 100%.

ladore
16. nov 2015

@step13 no mne pri 2 povedal už v 12 že baba a teraz pri treťom v 12 že nie lebo je ešte malé ale v 20 na 100% že chlapec a v 30tt to potvrdil znova

step13
16. nov 2015

Dakujem dievcence ja tam idem buduci tyzden ked mam byt uprimna bojim sa strasne co mi povie skusim da opytat ale dakujeme : o )

gulayova
28. nov 2015

ahojte baby.Viete mi poradiť kolko budem platiť za vyšetrenie,idem tam kvôly zlým výsledkom genetických testov.Môj gynekolog mi ho odporúčil aby sme si boli na 100%istý že či je bábätko v poriadku. 🙂

ladore
28. nov 2015

@gulayova 1vysetrenie 50€ 2vysetr.50€ 3vysetr. 30€ foto 8€/ks

vydrnik
29. nov 2015

@gulayova co viem tak vsetky mamky mali zle vysledky z testou a po vysetreni bolo vsetko v poriadku.drzim palce nech aj u teba je vsetko oki.

step13
29. nov 2015

@gulayova ja som tam bola stredu tuto 🙂 platila som 50e druhe vysetrenie mi povedal 30e robyl mi sono ja cez brucho aj zdola 🙂

gulayova
30. nov 2015

@step13 Aj foto ti dal alebo CD-ko?či tých 50e bolo len to vyšetrenie?Musí sa ísť 2-krát,pretože mi sme zdaleka a ja sa chcem len uistiť či je bábätko v poriadku a nemá žiadnú genetickú vadu.

ladore
30. nov 2015

@gulayova ty si urcis kolko k nemu pojdes ci len raz ci vsetky 3 razy to ti on neda ze bola si raz tak teraz musis stale.Je to na tebe

lenadka
30. nov 2015

@gulayova je na tebe koľko krát k nemu pôjdeš, ja som bola len v 20tt, fotku ti dá ak si vypýtaš, ja som nechcela fotku, chcela som záznam na USB kľúč, nahral mi tam 8 fotiek za 10€.

sosovica
30. nov 2015

Máme a len tie najlepšie 🙂

step13
30. nov 2015

@gulayova platila som 50e len za vysetrenie 8e stoji foto a 14 ci 15 e uzb kluc ktori musis mat zosebou novy nerozbaleny kvoli vyrusom 🙂🙂

magdusienka
7. dec 2015

Ideme 21.12. Uz sa moc tesime a po vsetkom co som citala tak este viac. Drzim vsetkym palce aby vam to dobre dopadlo.

kniha24
9. dec 2015

Tiez som u neho bola,poslala ma za nim doktorka,zistil ascites plodu,som 12+6 tt,vsetko vysvetlil,zlaty,dobry,mily... Idem k nemu opat 30.12. Dufam ze bude vsetko v poriadku.

kniha24
9. dec 2015

@nicoletha ak ta vysetruje vaginalne,tak ta zakrije plachtou,aby si tam nebola hola 🙂

gulayova
16. dec 2015

Dnes som bola u pána dr. Grochala kvôli zlím genetickým výsledkom.Našťastie nám všetko dopadlo dobre.Je to velmi milý a sympatický doktor ktorý Vám presne všetko vysvetlí ja len môžem odporúčať. 🙂

kniha24
17. dec 2015

@gulayova ak sa mozem spytat,ake zle geneticke vysledky ti vysli?

gulayova
17. dec 2015

@kniha24 Na dawnov syndrom mala som na hranici výsledky.

kniha24
18. dec 2015

@gulayova tak gratulujem ze to dobre dopadlo. Ja idem k nemu opat 30.12. Lebo moje male ma ascites-vodu v brusku,dufam ze to tiez dobre dopadne.

gulayova
18. dec 2015

@kniha24 Dakujem,neboj bude dobre musíš veriť pozitívne a vtedy sa všetko vydarí 🙂

magdusienka
22. dec 2015

Tak vcera som bola aj ja a vsetko je ok.