Máte skúsenosti s Mudr. Grochalom z Martina?
Femicare Martin - centrum prenatálnej ultrasonografickej diagnostiky. Nasla som na internete toto pracovisko, a tak by ma zaujímalo, či máte skúsenosti s Mudr. Grochalom a ak ano tak ake? Kazdy odporuca na prenatálnu diagnostiku Bratislavu alebo Kosice, ja mam predsa len Martin najblizsie a tak by som chcela vediet, ci by to stalo zato riesit v Martine alebo pre istotu pocestovat. Dakujem za kazde info....
Chcela som dat aj fotku ale strasne to blbne.
Ahojte.Zajtra mam ísť k dr. Grochalovi na 3d sono.som objednaná hneď na ráno. Mám sa naraňajkovať alebo radšej vydržať nalačno?
Kocky a to ste tam sli len tak sa uistit aj ked ste mali testy vporiadku?
@wejuska7910 v 14. sme sa išli len uistiť, ale v 20. a 30. to musíš aj tak absolvovať, takže ja som nešla u nás v meste, ale som sa objednala k nemu, kedže som ho už poznala
aha cize tam tak ci tak pojdem ano ?
@wejuska7910 nemusíš ku nemu, ale sú to 2 také veľké vyšetrenia, ktoré by si mala absolvovať, ale možno ti ich spraví aj tvoj doktor, alebo ťa pošle k niekomu u vás v nemocnici...aspoň u nás to tak funguje
aha no uvidime ako to bude co povie moja doktorka 🙂 kazdopadne dakujem neviem vobec ake testy ma cakaju ani ktore su nebezpecne a ktore nevyhnutne zatial som len v 10tt.
@wejuska7910 jasné, doktorka ti povie, ja tiež zisťujem všetko postupne, ale už mám toho dosť za sebou, keďže som v 32. .....tak držím palčeky a drobček nech krásne rastie 🙂.....inak v tom 20. nám Grochal na 100% povedal pohlavie a máme krásnu fotku...ak to nemáš do MT ďaleko, tak vrelo odporúčam
Jasne super dakujem 🙂 mozno tam pojdem nieje to najblizsie ale mozno predsa len pre istotu pocut aj iny nazor 🙂
ahojte baby chcem sa opýtať takže ked pojdem v 20tt na sono tak to je tak akurat ? a vyšetrenie teda sono sa robí po brusku ci s dola ?
@tajap akurat. A ano cez brucho.
@magdusienka heeej tak super 🙂 dobre ja som myslela že so spodu ako do teraz robila moja doki ale fajne
@tajap dobry pristroj ma dokonca aj v12. Cez brucho
@magdusienka super dakujem zavolám tam , treba sa asi skor objednať že ?
@tajap radsej zavola a objednaj sa cim skor. Je onho dost zaujem. Ak ti nebude dvihat rak ti zavola naspet.
@tajap ahoj volala si bola nevieš nahodou ako je vyťažený?a či náhodou neobjedna na datum aky by som potrebovala lebo manžel chodi na turnusi?
@veronika498 ahoj volala som dva dni nie anie sa dovolať a vcera mi volal p. doktor áno mal volný termín až na 12.07 🙂 a este jeden na sobotu 25.06 tak som to zobrala 🙂
@tajap ja som sa dnes rano volala a som na 11.7 o 7.00 cas trosku blby ale chcela som tento den tak som brala 🙂

Ggg